+1 oy
640 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,065 puan) tarafından
2 hafta önce 4 aylık aşıyı oldu. O günden beri sürekli huysuz sürekli atesleniyor. 2 gün iyi olduysa üçüncü gün ateşi çıktı . Şuan da ateşli bu sefer ateş düşürücü de etki etmiyo dünden beri kaç kere verdim ateşi düşmüyor.. duş falan aldırdım ılık kompres hepsini yaptım. Gidicem hastaneye bugün öyle gorunuyor. 

Ne oldu çocuğuma anlamıyorum. Hafif öksürüğü var gibi ama o kadar çok ağladı ki günlerdir boğazı tahriş oldu diye düşünüyorum ☹️ evde yapabildigimi.yapmak istedim doktorlar bu aylarda zaten bir ilaç vs bişey yapıp vermiyo. Ama aşıdan sonra böyle olunca içim gerçekten şüpheye düştü hadi bir iki gün olsa anlarım ama iki hafta oluyor ☹️

27 Cevaplar

0 oy
önce (576 puan) tarafından
Normal bı griptir yada enfeksiyondur, ogluma her aşısını yaptırdım hiç bı problemi olmadı herseyi aşıya yormaya gerek yok.
önce (2,065 puan) tarafından
Normalde yormam zaten bende ama hemen ondan sonra böyle olunca insan kuşkuya düşüyor ister istemez.
-Reklam-
0 oy
önce (2,068 puan) tarafından
Diş etleri kaşınıyor ağrıyo olmasın canısı görümcemin oğluna da öyle oldu 
Ağzı akıyor zaten ama dişten pek anlamıyorum o yüzden bilemiyorum
önce (2,068 puan) tarafından
Bence dişten kaynaklı canısı ve bu iki ay bile sürebilir ta ki dişlerin hafif ucu çıkana kadar
0 oy
önce (10,685 puan) tarafından
Kiz ne alakasi var 2 aylikti oglum ilk antibiyotik kullandiginda asidanan olsa 3 gundeu gectiyse atesi doktor gormedi gerekir zaten niye bekledin simdiye kadar sadece ates ve huysuzluk mu geniz akintisi oksuruk falsn var mi baska herhangi bisey hiritli ishsl vs 
0 oy
önce (718 puan) tarafından
Karar senin canım en iyisini kararını sen vereceksiniz kim ne derse desin o bebeğin annesi sensin araştır et  ona göre davran asi yaptıran yaptırmayan herkesin kendi tercihi bu kimse karışamaz  
0 oy
önce (14,355 puan) tarafından

Aşı konusunda da hep aynı laflar burada  yaptıranlar en akıllı yaptırmayanlar cahil :angel:

0 oy
önce (18,720 puan) tarafından
Asi ateşi 1 gün surermis. Ben de kızıma 15. Ayda asi vurulduktan sonra ateşi çıktı. 4 gün sürdü. Hiç geçmedi. Ben de aşıdan dolayı zannettim. Sabglik ocagindaki ebemize sordum. Onun başka sıkintisi vardır. Asi ateşi 1 gün sürer doktora gidin dedi. Gittik. Nerdeyse çocuğumun ciğerlerine inecekmis enfeksiyon. Ben de aşıdan aşıdan diye bekleyip duruyorum. Sen de vakit kaybetme doktora git. Aşı zamanına denk gelmiş bir hastalık sizinki de 
Gittik canım kan aldılar az bir enfeksiyon çıktı dişleri de kabarmış dedi. Antibiyotik verdi öyle işte..
önce (18,720 puan) tarafından
Geçmiş olsun
0 oy
önce (3,935 puan) tarafından
Oksurugu var ise asi ile alakali degil muhtemelen. Cunku asi atesi 1 2 gun olursa olur. Viral bi durum gibi duruyor.
Enfeksiyon dedi canım kanlara baktı antibiyotik başladı.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 63 göst.
15 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneymben (573 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 446 göst.
0 oy
2 cevap 60 göst.
3 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 257 göst.
27 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mürüş (60 puan) tarafından soruldu

404,870 soru

12,128,489 cevap

36,492 kullanıcı

...