0 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde (3,634 puan) tarafından
Kızlar kışın ögretmek zor mu üşütürmüyğm cocugu halıları kaldırcam ya eşim üşütürüz nisanda ögret hem yaşına girer diyor üşür mü acaba yerden ısıtma değil bizim ev ya parke ve taş lı mayıs ayında oğlum 3 yaşına gircek sizinkiler kaç yaşında ögrendi 3 gec mi olur 

8 Cevaplar

0 oy
(5,673 puan) tarafından
Ben 3 yaşına 2 ay kala öğretmiştim mayıs ayıidi çok rahatı bence sende mayısı bekle 
(3,634 puan) tarafından
Ne kadar sürede ögrendi canım
(5,673 puan) tarafından
1 hafatada öğrendi canım ama büyük tuvaleti 2. Haftada anca öğrendi korkuyordu ve kesinlikle alıştırma kilodu al çünkü bezi çıkartın mı asla bir daha takma
(3,634 puan) tarafından
Alıştırma kilodunı ne zamn kullanıyon canım geceleri mi bşrde alıştırma kilodunun bez oldugunu anlar mı
(5,673 puan) tarafından
Ben gece kullanmıştım 2 saatte bir tuvalete götürmüştüm gece kaçırma olmasın diye
Zaten alıştırma kilodu rahatsız birşey bez sanmaz benim oğlum istemiyor du o alıştırma kilodunu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence bekle kışın hasta olur daha çok uğraşmak zorunda kalırsın en iyisi ertele ben yazın oğretmiştim kızıma 25 aylık falandı 
(3,634 puan) tarafından
Doğru diyorsun canım bşde hasta evlere gitmeyelim
0 oy
(609 puan) tarafından
Kızım 33 aylık herkes öğret diyor bıktırdı milet artık ben yaza bıraktım ve kızım ne zaman kendisini hazır hissederse kışın zor olur soğuk hava da bebegimi hasta edipte sürekli doktora goturemem
(3,634 puan) tarafından
Benimde baskı cok var etrafımda kafam sisiyo yaza doğru ögretcem diyom tınlayan yok
(609 puan) tarafından
Boşver canım biz bildiğimizi yapalım onlar bakmıyor bebekleri benim birde 13 aylık bebeğim var kim yardım ediyor tek başıma bakıyorum ikisini de
(3,634 puan) tarafından
Kazayla mı oldu canım diger kızın daha küçük cünkü
(3,634 puan) tarafından
Canım cok yakınlar ama hiç yardımları yok dogdugunda beri altını bile almış degil ler ne annem ne kaynanam
0 oy
(4,032 puan) tarafından
Büyüdükçe bu alışkanlığı kazanması daha da zorlaşıyor. Sonuçta dışarı çıkmayacak tuvalet için ev zaten sıcak. Bence zamanı 
0 oy
(1,719 puan) tarafından
Niye kışın hasta olur onu anlamadım tuvalet zaten içerde değil mi bence yaşı ideal yeğenim 2 yaşında artik alışmış durumdaydi tabi her çocuk farklıdir
0 oy
(14,835 puan) tarafından
Benimki 3 yaşına 1 ay kala öğrendi mayıs doğumgünü nisanda başlamıştım 1 ayda öğrendi şükür 
(3,634 puan) tarafından
Bende işte ramazan bayramı biter bitmez ögreteyğm diyom Nisan 3 de bitiyo bauram
0 oy
(13,707 puan) tarafından
25 aylikti haziranda başladım hali kaldiracaksan üşütür elbette yazın daha kolay oluyor tek alt giydirirsin tamam şimdi çorap olur ayağına terlik lazım kaka yaparsa totosunu yıkamak gerek kurutucun yoksa kiyafetler ve bi çok şey yıkayınca hemen kurumuyor
(3,634 puan) tarafından
Yok canım kurutucu ya
(13,707 puan) tarafından
Zorlanirsin canım kızım 31 aylık 25 aylikti öğrendi usutunce falan gece altına yapıyor çarşafla yorgan aksama kadar zor kurutuyorum petek üzerinde
0 oy
(4,186 puan) tarafından
3 yaşına 3 ay kala öğrendi, bekle mayısı canim o zaman daha rahat ögrenir.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 100 göst.
4 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 29 göst.
18 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kizannesiyim (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 116 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Zehra800 (1,084 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 101 göst.

409,903 soru

12,323,829 cevap

39,048 kullanıcı

Kategoriler

...