0 oy
47 göst.
Diğer kategorisinde (16,931 puan) tarafından
En son isteyeceğim şeylerden biriydi normalde ama günlerdir bırakın deliksiz uykuya 2 3 saat aralıksız uykuya bile hasret kaldım. Ayıptır söylemesi göğsüm sabaha kadar açık uyuyorum memeyle uyuyakaliyor ve her 15 20 dakikada bir uyanıp ağlıyor emzik niyetine kullanıyor göğsümü..emzik de tutmuyor. Bu uyku damlasıni doktorlar mı yazıyor yoksa kendimiz mi alıyoruz. Bir zararı var mı? Kullanıp memnun kaldığınız damlalar hangileri?

3 Cevaplar

+1 oy
(12,216 puan) tarafından
Hiç ilaca gerek yok canım Buda bi süreç. Ya gece beslenmesini keseceksın yada böyle devam ediyo. Benim ikide aynıydı oğlumu 20 aylık kestim kızımda 18.5 ay dayanabildim ama ablam 11 aylıkken sadece geceyi kesti mesela 3 gün uğraştı sadece sonra rahat ettı
-Reklam-
0 oy
(3,461 puan) tarafından
Uyku damlası uykuya gecişi kolaylaştirmak için kullaniyorlar, akşam yine uyanir, sabah kadar uyumasını sağlamiyor canim 
(3,461 puan) tarafından
Anladım canım, ben kullandım daha doğrusu zorunda kaldım oğlum uykuya geçişte çok zorlandı bende aşırı yıprandım gece 1 2 kadar uyumazdi bende alıp kullandım öyle uykumuz düzene girdi. Ben eczaneden direk aldım durumu anlattım verdi eczacı bana 20 damla kullan dedi ben 10 veya 7 damla kullandım 15 dakika sonra uyurdu. Ama pahalı ben 300 almıştım aylar öncesinde şuan ne kadar bilmiyorum. Benim komşum kullanıyordu kızı hiperaktifti uykuya geçişte zorlaniyormus doktoru yazmış.
(16,931 puan) tarafından
Çok pahalıymış..markası ne
(3,461 puan) tarafından
Kız 3000 yazmışım :) 300 kusur canim farketmedim baybay nigt
(16,931 puan) tarafından
Ay Allah seni bende 3000 ne ilacmis dedim acaba :D
(3,461 puan) tarafından
Hahahhaha kendime cok güldüm :)
0 oy
(760 puan) tarafından
Muhtemelen yeni dişleri geliyor annesi ve anne sıcaklığında anne göğsünde anne sütüyle kendisini rahatlatmaya çalışıyor anne sütunun bir diğer etkisi ise ağrı kesici olmasıdır bizde o vakitlerden geçtik gerçekten çok zordu. Kendi bileceğin iştir ama bana kalırsa çocuğuna kimyasal verme ne kadar da doğal içerikli deseler illaki içlerinde kimyasal var. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 73 göst.
0 oy
1 cevap 24 göst.
3 saat önce Diğer kategorisinde tugbabirol28 (1,852 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 55 göst.
1 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meryem26 (15 puan) tarafından soruldu

405,625 soru

12,153,318 cevap

36,576 kullanıcı

...