0 oy
93 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,918 puan) tarafından
Bişey sorcam varmı arkadaşlar 

6 Cevaplar

0 oy
önce (583 puan) tarafından
Zor birşey değil kısa sürüyor .seneler önce olmuştum bı 10 sene önce falan baya da faydası oldu şuan rahatım.
önce (2,918 puan) tarafından
Eşim için sordum soruyu aslında ritim bozukluğunuz kaç çıkıyordu hatırlıyomusunuz
önce (583 puan) tarafından
Hiç hatırlamıyorum en son bayılmıştım acilde müdahale etmişlerdi.
-Reklam-
0 oy
önce (216 puan) tarafından
Geçmiş olsun ritim bozukluğunda neler yaşıyorsın canım
Eşim için sordum bu soruyu sürekli ritim bozukluğu var
0 oy
önce (30 puan) tarafından
Ritim bozukluğu dediğini nasıl teşhis ettiler Ben de 4 aydır kalbimde bir değişiklik oluyor ama tam olarak ne olduğunu ben de bilmiyorum doğumdan Bir ay sonra başladı Bir kere Holter takıldım sinüs taşikardisi dedi Şimdi ikinci holteri de takındım ama Holter takılıyken İlkinde de ikincisinde de hiç çarpıntım olmadı tam holteri çıkarttım teslim ettim birden çarpıntım başladı bazen böyle 5 saniye sürüyor bazen 3 saniye sürüyor bazen 7 saniye sürüyor tam olarak ben de kestiremiyorum bazen böyle hop hop ediyor Yani ne olduğunu bilmiyorum ikinci Holter sonucunu daha almadım artık sürekli kalbimi dinler oldum psikolojik olarak da çok etkilendim
Eşimede holter takıldı ritim bozukluğu belli oldu  ablasyondada o an bulunmadı
önce (30 puan) tarafından
Bende ilk holter sinüs taşikardisi peki holter net cevap veriyor mu ritim bozukluğunda
Evet veriyor
0 oy
önce (10,685 puan) tarafından
Annem kalp krizi gecirip ameliyat oldu ritim bozuklugundan demek istedigin buysa eger valla MasaAllah 2 gece hastanede kaldi 15 gun raporlu kaldi bi kere yatmadi 15 dkda ameliyattsn cikti eve geldi dus aldi yatak falan serdirmedi uyuydu uyandi bizimle birlikte oturdu kslkti 3 4 gun sonra nasolsa raporluyum temizlik yapiyim demeye basladi durdursmadim valls hali kilim yikadi evi kirkladi 
Canm annenin çokmuyduki kaç çıkıyodu ritim bozukluğu hatırlıyomusun
Ritim bozukluğu kalbin normal atımından çıkıp düzensiz vuruşudur&BORAN& KAÇ ÇIKIYORDUdiye birşey olmaz yani
Alin aşağıda yazmışsın ya onu kastettim canm terimleri tam olarak bilmiyorum
önce (10,685 puan) tarafından
Valla bilmiyorum oyle bi olcumden bahsetmedi annem o an kalp krizi gecirmis acilde mudahale ettikten sonra sehir hastanesine yonlendirilmisti ritim bozuklugu tanisi konulduktan sonra ameliyata hazir mi diye tetkikler yapildi o surecte troidler8nden sikinti cikti once onun tedavisini oldu ondan sonra da ameliyatini oldu bizim ameliyat surecimiz zor olmadi sukur
Anladım canım çok geçmiş olsun
0 oy
önce (1,436 puan) tarafından
Tam olarak şikayet ın ne canım
Eşim için sordum  holter takıldı ritim bozukluğu belli oldu  ablasyon ameliyatına girdi orda o an saptanmadığı için olmadı tekrar geri çıktı  düşükmüş daha çok olması gerekiyomuş
Bende 300tane ekstrasistol çıkmıştı 10.000üzeri olursa ablasyon yapılırmış
Eşimdede 900 falan
0 oy
önce (580 puan) tarafından
Kardeşim oldu biraz ağrili oluyormuş e tabi normal o da
Hangi hastende oldu düzeldi mi peki

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 207 göst.
25 Mart 2021 Aile kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
18 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
25 Ekim 2021 Aile kategorisinde 12345678 (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 117 göst.
15 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine314 (225 puan) tarafından soruldu

404,900 soru

12,129,346 cevap

36,496 kullanıcı

...