0 oy
188 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (912 puan) tarafından
Kızlar yakın zamanda kargo gönderdiniz mi kıyafet gondericem kardeşime doğum günü hediyesi aldım yigenime de ama nasıl gonderebilirim en uygun hangi kargo 

4 Cevaplar

0 oy
(1,029 puan) tarafından
Hepsi ayni digilmi 
(912 puan) tarafından
Bende hiç bilmiyrum ki hiç ürün göndermedim bayadir da PTT ile göndereyim en iyisi
-Reklam-
0 oy
(396 puan) tarafından
Ben tek bir küçük çantayı 150ye pttyle yolladım. Sana tavsiyem dolap uygulamasında kardeşine satmış gibi gorunmen çantayı 20 30 tlye sat kargo çok uyguna geliyor
tarafından
Aynen +
(912 puan) tarafından
Öylemi yapayım kardeşim uygukama yüklemesi lazim ozaman en düşük kaç koyabiliyoruz 20 yapabilirmiyi,
(396 puan) tarafından
20 oluyor sanırım
tarafından
En düşük kaç olursa kargoyu sen ödersin o da satın alır. 20 TL küsur öder
0 oy
(1,558 puan) tarafından
PTT en uygunu
0 oy
(4,293 puan) tarafından

Aileme kargo yapacağım zaman dolap ya da gardropstan gönderiyorum. Dışarıya göre kargosu daha uygun. Ürünü satış yükleyip diğer dolap hesabımla alıyorum :D

(912 puan) tarafından
Bana da ogretebilirmisiniz bende öyle yapayim
(588 puan) tarafından
Banada öğretinnnnn:)))
(4,293 puan) tarafından
Göndereceğim ürünü satış yapıyor gibi hesabıma yüklüyorum, ya da sayfamda beğeni almayan herhangi bir ürünü satış gibi gösteriyorum. Eşimin dolap hesabını annemlerin adresi olarak belirttim, eşim ürünü alıyor benden para zaten yine hesabımıza yatıyor, kargo da aileme gidiyor. Diğer türlü dışarıdan kargo yapmak çok pahalı. Ürünün ağırlığına dikkat edin ama eğer dolap bunu anlarsa ceza veriyor. Kardeşim bana bir şey gönderecekti evdeki meyve sepetini çekip koydu ben de hemen peşine aldım anlaşıldı ikimiz de 1 hafta dolaba giremedik :)) ürünü yükleyip bir kaç gün sonra satış gösterin ya da sayfanızda olan ürünü satış yapın
(912 puan) tarafından
Aa hemen almayalım yani öylemi tamam çok teşekkür ederim ben ürünü yükledim bir kaç gün sonra alsın kardesim öyle yapayım ozaman birde ceza falan yemeyelim
(4,293 puan) tarafından
Ne demek ♥️

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 539 göst.
8 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde baharr33 (218 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,362 göst.
3 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Yv (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 820 göst.
27 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 328 göst.

Kategoriler

1,492,934 soru

24,393,628 cevap

349,496 kullanıcı