0 oy
661 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

image

eski evim kadar değil ama sizce nasıl görünüyor kirası 10 bin site içinde birinci kat yerden yüksek ev sahibi yüzde 25 zam ile anlaştık cikarmaz inşallah 

18 Cevaplar

0 oy
(1,652 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Çok güzel bu fiyata kiralar başlıyor ztn 
tarafından
Çok üzülüyorum kirada oturanlara geçen birinin evi varmış 5 binden 20 ye cikarcam dedi neden öyle yapıyorsun dedim çıkamaz zaten mecbur verir dedi 30 istesem yine verir diyor kadın
(1,652 puan) tarafından
Amin aminn bizimde zam kapıda yuxde 65di galiba yanlış hatirlamiyorsam zam olacak şuan 5ten oturuyoruz öyle ev sahiplerini Allah ıslah etsin ne kadar merhametsiz vicdansix ya ne demek 30 desem mecbur verecek millette kendini birsey sanmaya başlamış
tarafından
Vallla çok üzüldüm ya insan değiller
(50,947 puan) tarafından
Allah ondan alip kiracisina versin inşallah evi
tarafından
Müstakil ev ve ulaşım yok şehre uzak bu fiyata birde şey diyor millet döküntü evi 20 ye veriyor ben en uyguna istiyorum diyor
-Reklam-
+1 oy
(16,327 puan) tarafından
Ağrı gibi bir yere 12 veriyorum rabbim evi olmayan herkese nasip etsin kira vermek çok zoruma gidiyor açıkçası 
tarafından
Evet kesinlikle ay sürekli geliyor
(1,489 puan) tarafından
Ağrı gibi mi  ? Kız ne var Ağrı'da

Memleketime laf ettirmem kız Fatooooo
(16,327 puan) tarafından
Bişey yok işte sorun orda benimde memleketim ama küçük yer kiralar uçmuş
0 oy
(348 puan) tarafından
Güle güle oturun canım benim eve benziyor 
tarafından
Seninki nasıl canım sen kaça otuuryon
(348 puan) tarafından
2 artı 1 canım 10 bin bizimde istanbulda
tarafından
Çok uygun neresinde
(348 puan) tarafından
Büyükcekmece canım
0 oy
(338 puan) tarafından
Çok güzel güzel günlerde otur ev sahibi olmakta nasip olur inşallah.
tarafından
Amin canım herkese nasip olsun
0 oy
(196 puan) tarafından
Ev temiz görünüyor ve benim oturduğum şehire göre kıyas yaparsam bedava oturuyorsun 
tarafından
Sen kaça oturuyorsun
(196 puan) tarafından
15 eski kiraciyiz ona rağmen 15 yaptılar şimdi çıksak 15 'e ev yok 1+1'ler 15 den başlıyor yaşadığımız yerde.
(4,346 puan) tarafından
Alakasız olacak ama Antalya’da mı yaşıyorsun nur burda da öyle çünkü kiralar :(
0 oy
(2,212 puan) tarafından
Güzel ferah duruyor güle güle oturun canım 
tarafından
Tşk ederim
0 oy
(26 puan) tarafından
Ben kaynanamla yaşıyorum keşke bende kendi evimi kursaydım da aylık 100 bin verseydim de razıydım yeterki ben eşim ve çocuklarımın olduğu bir yer olsun yeterki benim kurallarımın olduğu 4 duvar olsun
(26 puan) tarafından
Kaynanam çooooooookkkkkkkk geniş bide eşimi sürekli korlutuyor işte ayrı eve çıkarsanız geçinemezsiniz fln bizimleyken paranın nerde geldiğini bilmiyorsunuz biz alıyoruz siz yiyorsunuz ben eşime diyorum ki ben seninle açlışa da razıyım ama eşim annesini bekliyor böyşe giderse sanırım sorunlu ayrılıcak evlerimiz
tarafından
O zmn gecinemiyoruz diye herkes tüm sülale aynı evde yaşasın mantığa bak ya
(26 puan) tarafından
Geri kafalılık diyıruz biz buna
(26 puan) tarafından
Canım ben eltimle 7 sene  bir arada durdum birlik kaynana gil filan  
Çok şükür 1 buçuk senedir de ayrı evdeyim
Ahahahahahah
(26 puan) tarafından
O arada hiç sorun sıkıntı çıkmadı mı ben böyle bi hayat istemiyorum ya böyle çocuklarımla zaman geçiremiyorum ne yaptığım ne yapacağım asla belli değil
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Bedava resmen gayet iyi site içi biz 22 ödüyoruz 
0 oy
(811 puan) tarafından
Yüzde 25 le kalmazlar sağlıkla otur canım inşallah en güzeli senin olur 
tarafından
Söz ağızdan bir defa çıkar hele bir farklı konuşsun
(811 puan) tarafından
Kız söz uçar yazı kalır sözleşmede madde olarak gecseydiniz. Kiram 5 di yüzde 60 zam yapılması gerekirken yüzde yüz yaptılar 10 yapıldı kış günü ne yapalım oturduk ama helal etmiyorum.
tarafından
Gecmedik heralde tüh ya bak şimdi aklıma geldi eşim 25 ten anlaştı adam heralde sözünde durur durmazsa çıkarız
0 oy
(6,520 puan) tarafından

Güle güle oturun :)

tarafından
Sağol canım
0 oy
(335 puan) tarafından
Bedava site içimde ben 25 2 oturdum sitede hangi şehir
0 oy
(37 puan) tarafından
Çok iyi bende site içinde oturuyorum bizim burda en düşük 17 Bin evinizde güzel görünüyor güle güle oturun 
0 oy
(1,520 puan) tarafından
Gayet güzel 
0 oy
(123 puan) tarafından
Ben her zaman evlerde önce mutfağa Sonra tuvaleti ve banyoya bakıp Eğer mutfağı ve tuvaleti banyosu güzelse temizse kokmuyorsa odaları da tabii rutubetlenmiyorsa ev tutulabilir ama işte artık öyle olmuyor bakıyorsun eve yalandan bir badana yapıyorlar O an Rutubet Yok bir şey yok oturuyorsun kış ayı gelmeden rutubetleniyor bir şey oluyor sonra yazın karıncalanıyor envai çeşitli böcek oluyor dolapların arkası kokuyor yani güzel görünüyor Güle güle otur 10.000 de iyi fiyatı
0 oy
(3,070 puan) tarafından
Çok çok iyi benim oturduğum semtte böyle ev bu fiyata yok. Bakımsız eski evler 16 dan başlıyor. Bende şuan 15 ödüyorum evimde öyle yapılı bir ev değil. Birden ev sahibi 2 katı yaptı bu ay 
0 oy
(332 puan) tarafından
Çok güzel güle güle oturun 10 bin çok çok iyi benim evim eski ve sürekli her yerden arıza veriyor 15 bin veriyorum 
tarafından
Ev sahibi yapsın madem 15 bin istiyor
0 oy
(18,859 puan) tarafından
Gayet güzel sen çok begenemedin bu evi ama ideal bı ev 
tarafından
Kız evet öyle
0 oy
(354 puan) tarafından
Bence guzel cok darda deil ben beğendim 

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 661 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Yormahayat (815 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 813 göst.
29 Ekim 2023 Diğer kategorisinde MinnosunAnnesii (1,148 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 227 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hemdemm (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 286 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Merve97 (73 puan) tarafından soruldu

405,632 soru

12,153,588 cevap

36,580 kullanıcı

...