0 oy
78 göst.
Diğer kategorisinde (2,562 puan) tarafından
Kızlar xiaomi x10+ veya x20+ istiyorum kullanan varmı veya başka önerisi olan bozuluyor garanti bakmıyor felan diyenler olmuş deneyimlerinizi bekliyorum

3 Cevaplar

0 oy
(2,562 puan) tarafından
.............
-Reklam-
0 oy
(21 puan) tarafından
Zamanında işim gereği çok fazla robot süpürge sattım xiaomi'nin robot süpürgeleri hangi modeli olursa olsun garanti kapsamında hepsi ile de ilgileniyorlar. Garantiyi kapsamayan sebeplerden dolayı ücret talep edilmiştir ama onun haricinde zaten kolay kolay sorun yaratan bir cihaz değil garantisi bittikten sonra bile yine de yardımcı oluyorlar x10 modeli çöp istasyonlu olandı sanırım gayet tutulan bir model
(2,562 puan) tarafından
Tesekkür ederim cok olumsuz yorum görünce hevesim kaçtı ama sevindim güzel olmasına cok istiyorum çünkü
0 oy
(4,144 puan) tarafından
Xiaomi S10+ kullandım çok memnundum fakat bir süre sonra üzerindeki ışık kırmızı yanmaya başladı,  sonrasında temizliğe başlamıyordu ama süpürmesi güzeldi 
(2,562 puan) tarafından
Neden olmuş peki ilgilenmedimi satıcı
(4,144 puan) tarafından
Malesef büyük bir hata yapıp internetten bulduğum bir yetkili servise gönderdim onlarda dolandırıcı çıktı ve süpürgem üzerine de 4 bin liramızı aldılar süpürgeyi de göndermediler
(2,562 puan) tarafından
Ayy cok üzüldüm rabbim yerini doldursun inşallah teşekkür ederim yorumunuz için
(4,144 puan) tarafından
Inanın bende çok üzgünüm inşallah ya amin sağolun rica ederim ♡

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 24 göst.
0 oy
2 cevap 29 göst.
10 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hediye&HM (5,869 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 78 göst.
0 oy
5 cevap 111 göst.

410,104 soru

12,330,973 cevap

39,210 kullanıcı

Kategoriler

...