+1 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (133 puan) tarafından
Kızlar mesela bir konu hakkında bir iki kişi üstünüze gelse çok kırılsanız ne yaparsınız nasıl yol izlemem lazım evinize gelen misafire tepkiniz nasıl olur bacılar 

15 Cevaplar

+1 oy
(691 puan) tarafından

Kırıldıysam kırarım madem insan kırmak bu kadar kolay bende kırarım onlar kımmışş:angel:

(133 puan) tarafından
Ya evet dogruy
-Reklam-
+1 oy
(2,212 puan) tarafından
Bu huyumu hiç sevmem , kırıldığımda sessiz kalırım ama kıran kişide benim için bitmiştir 
(133 puan) tarafından
Evetttt
0 oy
(1,696 puan) tarafından
Üstüme gelemezler her şeyden önce. Kendimi korurum. Herkes sınırını bilir. Velev ki bunu başaramadım, mantığım devreye girene kadar susarım kıran kişiye. Susmazsam duygularımla davranıp yerle bir ederim çünkü ortalığı. Ne zaman duygularım yatışır mantığım devreye girer o zaman konuşarak anlatırım içimi.
0 oy
(133 puan) tarafından
Kızlarrrrr hele ses verin
0 oy
(811 puan) tarafından
Vallahi yaşadım kırıldım da önce baktım değer verselerdi kırmaktan cekinirlerdi ddim sonra ddim bunlar benim hayatımın vazgecilmezi mi. Hayır vazgeçilmezim çekirdek ailem. 

Sonra ddim bunlar için dert çekmeye değerimi kırılınca insanın modu düşük oluyor hep düşünüyor. 

Aldım hepsini çöp E attım ohhh mis hepsinden uzagm merhaba merhaba. 
0 oy
(4,267 puan) tarafından

Beni kiran kisi yakinimsa tabiikide soylerim hatasını..beni neden kirdigini ..

Susmam böyle konuda ..normalde sakin biriyimdir ..ama beni kıran olursa soylerim susmam
0 oy
(726 puan) tarafından
Beni kıranı bnde kırıyorum artık. Herkes löm löm söylüyor. Kibar nayif olsan tepene çıkıyorlar iyice yüzsüzleşmiş bazı insanlar. en iyisi sende verceksin lafı onlar kim ki. 
0 oy
(3,385 puan) tarafından
Yalnız kalırım eskiden kimseyi kırmamak icin susardim şimdi kırdılar mi kiriyorum ve uzaklaşıyorum o kişiden 
0 oy
(133 puan) tarafından
Kızlar hakkınızı helal edin tek tek yazamıyorum sağolun hepiniz 
0 oy
(26 puan) tarafından
Hemen ağöayan tipim hakarete uğrarsam karşımdakinin yanında asla ağlamam cevabını verip gönderirim heleki misafirse rezil edip gönderirim ama yanlız kalırsam da kesinlikle ağlarım
0 oy
(169 puan) tarafından
Kıranın kim olduğuna bağlı annem bacım değilse 

Soğuk davranıp uzaklaşırım 
0 oy
(17,092 puan) tarafından
Mesafe anama babama bile kırılsam mesafe koyarım herkes çok kıymetli hassas ta ben değil miyim 
0 oy
(311 puan) tarafından
Sevdiğim değer verdiğim insansa susarım ve kendimi çekerim genelde ama normal insanlarsa aynı oranda karşılığını alırlar hoş kırılmam da onlara umursamam bile
0 oy
(2,523 puan) tarafından
İçime kesinlikle atmam kim beni kırarsa haksız yere lafımı esirgemem anında cevabını alır 
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Duvar gibi olurum :D 
(133 puan) tarafından
Nasil yani
(1,663 puan) tarafından
Kıranı görmem konuşmam sessiz takılırım kim olursa olsun

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 345 göst.
25 Eylül 2020 Diğer kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,725 puan) tarafından soruldu

405,657 soru