0 oy
71 göst.
Diğer kategorisinde (443 puan) tarafından
İyi günler herkese.

Daha önceden doktorum oraya yönlendirmişti.2 defa serklaj birde sezaryen doğum yapmıştım orda.bebeğim erken doğduğu için konya meram tıpta yattım ama küveze girmediği için diğer gün çıktık.şimdi tekrar hamileyim erken doğum riskim var doktorum yine orada doğumun olsun diyor.şimdi o zaman küveze alınmadığı için sorun yaşamadık. Orada yatıp doğum yapan memnun kalan varmı bebekleriniz küvezde kaldımı nasıl bi muamele gördünüz?

3 Cevaplar

0 oy
(5,303 puan) tarafından
Ben orda doğum yaptım canım bide tam pemdemi zamanıydı özel gibiydi hep de oraya giderim iki hafta önce gelinim doğum yaptı riskli gebe idi oda çok memnun kaldı hiç bir sorun yaşamadı şükür 
-Reklam-
0 oy
(5,184 puan) tarafından
Yapma :Dilk dopumu orada yaptım normal doğum toplama kampı gibi sancı çekeni düşük yapanı doğum yapanı hepsi bir odada doğuma kadar canımdan can gitti. Doktoru ayrı ebesi ayrı azarladı her dskika hakaret en son çatalds doktorla kavga ediyordum
(5,303 puan) tarafından
Doktorun kimdi kuzu ben hiç öyle bişey yaşamadım yaa
(5,184 puan) tarafından
Sezaryen olunca sanırım ayrı odada oluyorsun bir tek o iyi normal doğum için asla önermem orayı
(5,184 puan) tarafından
İlk başlarda özele gidiyordum emine hanım filan son hafta sıra olmayınca gebe polikliniğine gitmeye başladım. Normal doğumu travay da gerçekleştiriyorlar odada 20 ye yakın kadın kabus gibiydi
(443 puan) tarafından
Evet maalesef ilk defa serklajımda yattım orada
2 3 saate yakın orada bekledim oturacak yer bile yoktu kadınlar doğum savcısının ağlıyordu hatta bende korkup ağlamıştım:)
Ama normal değil sezaryen olacam  bebeğim küvezde kalabilir onu merak etmiştim aslında
(5,303 puan) tarafından
Aa evet normal doğumu sancı odasında ufak bir yer var orada yaptiryorlar benim kızım da kuvezde kaldı 6 7 saat kadar hic bir problem yaşamadım
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Özel hastanelerin küvezide parasız biliyorsun demi canım

Ben büyükşehir de yaptım 8 gün yattı küvezde bebeğim hiç ücret ödemedik
(443 puan) tarafından
Doktorumda normalde özelle anlaşmalı ama bana meram tipin küvezlerinin daha iyi olduğunu söyledi
Bulunduğum ilçe konyaya 2 saat uzaklıkta doğumunu burda yapsan bile bebeği meram tıpta yatırırlar dedi.
(3,568 puan) tarafından
Merkezde değilsen orasını bilemiyorum canım. Meram tıp a yönlendirirler mecbur

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 92 göst.
0 oy
1 cevap 96 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde -_- (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 146 göst.
18 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hll (39 puan) tarafından soruldu

Kategoriler