0 oy
74 göst.
Diğer kategorisinde (730 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Telefonum da fotograflara girince bu kadar fotoğraf video yok ki be kadar mail varsa sildim onemli olan 4 tane kaldi  varsa da nerede bunlar telefoncu esi olan varsa bilgi lutfen  

image

Fotoğraflari sildim 500 tame falan kaldi yeni video çektim yüklemeye çalışıyorum yok olmuyor en sonda wp yi de kapatti bi akil verin illa ki de para verip alan mi satin almaliyim

5 Cevaplar

0 oy
(3,165 puan) tarafından
Fazla uygulama falan mı var acaba. Veya google fotoğraf gmail de birikenler falan. Benim 11 64 gb sadece yedekleme sorunu var onun dışında fotoğraf çekiminde wp girişinde sorun yaşamıyorum 
(730 puan) tarafından
Uygulamalari sildim canim ama mailde var baya biriken
(3,165 puan) tarafından
Acaba bir telefoncuya mı sorsan bu kadarı tuhaf geldi. Gereksiz mailleri de sil bi çünkü dolunca mail de gelmez
(730 puan) tarafından
Artik en son çare telefoncuya gidecegim canim kardeşleriminde 11 ama hic sorun yasamdilar
-Reklam-
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Telefondaki videoları filan yedekle sonra o mail adresinden çıkış yap. Fotoğrafları filan komple sil çok önemli uygulamaları da aynı şekilde. Sonra yeni bir mail ac ve orayi kullan. Bu şekilde ise yarayabilir.
(730 puan) tarafından
Gelen mailleri sildim ama anlamadim icloud kullaniyorum google fotoğraftan yok ki kendi kullandigim mail hesabimi temizledim yine de yapar mi beynim durdu artik lac saattir bununla uğraşıyorum
(4,380 puan) tarafından
iCloud yedekleme yap sonra herşeyi sil. Onun şifresini filan da not al. Yeni bir iCloud aç onu kullan canim
(4,380 puan) tarafından
Şimdi attığın fotoya baktım dediğimi yap düzelir
0 oy
(2,673 puan) tarafından
Benim google playde yedekli onun haricide ek hafıza aldım benimki cok fazla 2013 den beri durur fotoğraflar
(730 puan) tarafından
Benimde sadece telefonu aldigimdan beri digeri eski telefonumda kaldi 1.5 senedir kullanıyorum
0 oy
(730 puan) tarafından
Fotograf ekledim bakar misiniz 
0 oy
(336 puan) tarafından
Iphone 14 alarak
(730 puan) tarafından
:)) teşekkür ederim iphone de buz gibi sogudum

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 24 göst.
0 oy