+3 oy
439 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,297 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız hayırlı akşamlar hastaneden dönünce haber bekleyenler vardı 

Kolostomi torbasını içeri alamıyor lar kolonoskopi cekilemedim 

Bebek aşırı derecede bağırsakları bastırmış durumda o yüzden bu kadar canim yanıyormus 

Benden imza istediler kolonoskopi cekilseydim bebeği sıkıştırıp erken doğuma sebebiyet verebilirmis veya kalbi dura bilirmiş 

İmza veremedim elim gitmedi evladımı tehlikeye atmak istemedim 5 aydır bağırsağım dışarda geziyorum varsin 5 ay daha böyle gezeyim dedim 

Vel hasıl torba kankamla bir müddet daha beraberiz 

13 Cevaplar

+1 oy
(336 puan) tarafından
Canım çok afedersin birsey soracağım Makatin tembellesmesi riskine karşı önlem alındı mı?
(4,297 puan) tarafından
Ne gibi bir önlem cnm oyle birşey yok şuanda
(336 puan) tarafından
Çok hakim olduğum bir konu değil ama doğru hatırlıyorsam stoma kullanımı sonrasından makattan diskilamaya dönüldüğünde Makat kası tembellesir diye bir komplikasyon vardi
(4,297 puan) tarafından
Onun için ilaç kullanılması gerekiyor ama ben hamile olduğum için kullanamıyorum cnm
(336 puan) tarafından
Anladım canım
-Reklam-
+1 oy
(101 puan) tarafından

Imtihanini dünyada gecirdin Rabbim seni hiç üzmesin inşallah varsin sağlıklı olunda az daha öyle gez 

Bende fenalardayim bebegim emmiyor 
Dişim agriyo diğer yandan yarin çekilecek
Boğazlarım aciyo biyandan 

Bugün dedim her halimize cok şükür Rabbim bununla koysun inşallah
0 oy
(4,381 puan) tarafından
Hayırlısıyla bir dogursan canım ya. Allah yardımcınız olsun ikinizinde az kaldı biraz daha sabır ♥️
(4,297 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️ Rabbimin izniyle inşallah az kaldı
0 oy
(7,431 puan) tarafından

Sık dişini ha gayret az kaldı :)

Hayırlısı olsun inşallah 

(4,297 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun
0 oy
(5,157 puan) tarafından
Herhangi bir rahatsızlığın mi var cnm geçmiş olsun
(4,297 puan) tarafından
Evet cnm 10 haftalık hamileydim safra kesesi ameliyatı oldum bağırsagimi delmisler o şekilde kapatmışlar sonra birden fenalaştım hastaneye kaldırıldım meğer bağırsağım patlamış karnımdan dışarı çıkardılar torba taktılar
(5,157 puan) tarafından
Şikayetçi filan olmadın mı cnm hastaneden
(4,297 puan) tarafından
Olmadım cnm Sakarya ya gitmem gerekiyor ama benim il dışına çıkmam yasak hem bağırsaktan dolayı hem gebelik kaynaklı
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Rabbım yardımcın olsun az daha dişini sık :)) hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 
(4,297 puan) tarafından
0 oy
(200 puan) tarafından
Aleyküm selam canım İnşâAllah bebeğini sağsalim kucağına alırsın.. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin İnşâAllah.. Dualarımız seninle
(4,297 puan) tarafından
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım zaten azıcık bir zaman kaldı Allah büyüktür ❤️
(4,297 puan) tarafından
Öyle cnm rabbim neylerse güzel eyler iyi oldu oğlumu bol bol emziririm rabbimin izniyle inşallah ♥️
0 oy
(3,440 puan) tarafından
Seni bu hale getiren doktoru Allah bildiği gibi yapsın ya rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin varsın biraz daha kalsın canım sen rüzgar paşa sağsalim anlatın bunu da atlatırsın Allahın izniyle
(4,297 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun Rabbimin izniyle inşallah
(3,440 puan) tarafından
Sende canım sen de ♡
0 oy
(7,264 puan) tarafından

Valla yokluğun azcık burdan gitsen bile hissediliyor :'(<3 Allah'ım sabırlar, şifalar versin canım benim. 

(4,297 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️ o kadar yoğun ve yorucu bir gündü ki anlatamam açlık susuzluk bide gece 2 de kalktim bu saat olmuş daha uyumamışım her ihtimale karşı evimi temizledim sepetteki çamaşırları yıkadım astım öyle böyle sabah oldu ama bugün bittim
0 oy
(3,123 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun şimdi ne olacak doğumdan sonra ameliyat olacaktın iptal mi oldu 
(4,297 puan) tarafından
Doğumdan sonra değil doğum esnasında 2 si bir olacaktı ama doğumdan 5 ay sonrasına ertelendi
(3,123 puan) tarafından
Rabbim hem şifalar hem kolaylıklar versin inşallah
(4,297 puan) tarafından
Amin inşallah cnm cok teşekkür ederim
0 oy
(1,126 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm burda yokluğun çok belkie diyor sabah baktım yoktun aklıma hastane geldi şimdi kolonskopi olsaydın doğumda kapatacaktilar demi torbayı yani şimdi doğumdan sonrami artk yapılacak rabbim yardımcın olsun neyse iyi yapmışsın gelmişsin bu kdar yolu evladni kucağına al sonra yapılır insallh ☺️ ☺️ 
(1,126 puan) tarafından
He iyi evladın sağlıkla gelsin de cnm birşey sorcam senin bu durum hamileikden sonraki oldu bide d4. hatası olmuş analtığına göre şikayetçi olmadinzmi dr
(4,297 puan) tarafından
10 haftalık hamileydim oldu cnm

Şikayetçi olamadım çünkü il dışına çıkmak yasak bana  sakaryaya gitmem lazım onun için
(1,126 puan) tarafından
Ordami senin o amleyat oldu cnm
(1,126 puan) tarafından
O baya yeniymişsin ya ilk haftalar riskli oluyor ama bebişinle büyük mücadele ettiniz rabbim hayirla gelmesnide nasip etsin sağlıkla☺️
(4,297 puan) tarafından
Evet cnm aşırı derecede ağrım vardı

Derdi veren dermeninida verir cnm
0 oy
(1,107 puan) tarafından
İyi olunda canım herşey geçer inşallah ❤️
(4,297 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️

İlgili bir soru bulunamadı

408,341 soru

12,267,704 cevap

37,513 kullanıcı