0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde (310 puan) tarafından
23 aylık vuruyor nasıl tepki veriyorsunuz

3 Cevaplar

0 oy
(4,076 puan) tarafından
Yapma vurma demeyin, hele ki yüksek sesle. Yanlış olan bir şeyi bağırarak doğrusunu öğretemeyiz. Bana vurduğunda ben çok üzülüyorum ve canım yanıyor. Sana da kimse vursun istemezsin değil mi? Hem vurmak güzel bir davranış değil deyip ona sarılıp ondan sizi öpmesini isteyin, sen beni öpünce ben çok mutlu oluyorum diye de ekleyin. Her yanlış harekette böyle yaklaşırsanız sorunu çözebilirsiniz
(310 puan) tarafından
Bana vurunca ben cidden zoruma gidiyor ve ağlıyorum bana vuramazsın deyince bana bağırıyor kendini ısırıyor bilmiyorum napcm
(438 puan) tarafından
Bu yaklaşım çocuğu edilgen yapıyor, sizi mutlu etmek için ya da üzmemek için hareket ettiriyor, duyguda özgürlüğü yakalamak daha sağlıklı bir yöntem. Kişiler üzerinden değil de davranış üzerinden konuşmak. Vurmak yanlış bir davranış gibi
-Reklam-
0 oy
(591 puan) tarafından
Kızım 30 aylık sürekli kardeşini dövüyor sert bir dille hayır vuramazsın izin vermiyorum diyorum tm anne özür dilerim diyo. Sonra oğlum ona vuruyo ona hayır dediğimde göz hizasına geliyorum hayır vuramazsın diyorum anında bana da geçiriyor
(310 puan) tarafından
Napıcaz bilmiyorum büyüdükçe işler daha kötü hal almaya başladı
0 oy
(438 puan) tarafından
Duygusal ihtiyaçlarını karşılamaya çalışın, içindeki öfkeyi bu şekilde gösteriyor
(438 puan) tarafından
Herhangi yanlış bir davranış olduğunda o davranış ile ilgili çok fazla konuşmak yerine ihtiyaçlarını karşılamaya çalışın anormal davranışları zamanla azalacaktır. Duygusal yoksunluktan dolayı öyle yaptığını düşünüyorum
(310 puan) tarafından
Sürekli onunla vakit geçiriyoruz tv yok telefon yok ne istese onu yapıyoruz sabah kalkıyor taki yatana kadar sürekli peşindeyiz babası aynı şekilde

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 57 göst.
0 oy
13 cevap 349 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,749 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 103 göst.

410,738 soru

12,358,726 cevap

41,293 kullanıcı

Kategoriler