+2 oy
911 göst.
Diğer kategorisinde (320 puan) tarafından
Bebem uyudu eşim çalışıyor bende kalkamıyorum yerimden tek aktivitem tuvalete gitmek.

Size sorayım dedim.kaynana görümce elti kolu komşu büyük kavgalarınız oldumu hiç

Benim yetişkin olduktan sonra saçlı başlı kavgam olmadı hiç sözlü tartışmalarım olmuştur anca 

En son hangi sebepten biriyle kavga ettiniz

38 Cevaplar

+1 oy
(4,296 puan) tarafından

Oldu oluyor daha bugün 2 tane mahkeme kağıdı gelmiş eve alt komşu almış :D hak edene hak ettiğini vermek lazım ayıp olur 

Mahkeme kağıtlarını okudum ama daha kaldırmadim :devil:

image

(320 puan) tarafından
Arsızın hakkı kötektir de abla sen çok sakin naif duruyorsun
(4,296 puan) tarafından
Normalde güler yüzlüyümdur ama bazi kırmızı çizgilerim var onlar asilirsa içimden kocaman bir canavar çıkıyor :)))))))

Örneğin aileme dil uzatılması küfür edilmesi heleki anaya bacıya evlada erkek kadın fark etmez benim için

Mesala bu kağıtlar genc bir delikanliya çarşının ortasında meydan dayağı attığım için geldi

Kız kardeşimin arabasına çarptı hemde park alanında park edilmiş arabaya onra kız kardeşim le ağız dalaşına girdiler insan gibi uzatmayin polis geliyor dedim o ara birşey oldu kiz kardeşime küfür etti senmisin küfür eden çarşının ortasında evire çevire tekme tokat dövdüm hem suçlu hem güçlü bide alkollü çıktı pi.c
(320 puan) tarafından
İyi yapmışsın taciz etmiş bildiğin
-Reklam-
+1 oy
(5,777 puan) tarafından
İlk başta hayır diyecektim ama aklıma bekarken alt komşumuz geldi . Olay şu

Adam bildiğin hasta bn giyimciyim dükkanı kapattım eve geldim akşam 10 herkes uyuyor annemler kardeşlerim falan hiç ses yok baktım hemen kapı çaldı açtım ses geliyor TV açık heryerden ses geliyor dedi ne sesi dedik eve gel bak herkes uyuyor dedik kardesimin sinir çok kötü GT bak uyanırsa iyi olmaz dedik neyse gtti 

Oburgun yine geldi bnde erken cikisliyim  kardeşime denk geldi kardeşimle adam birbirine girdi şoka girdik ilk defa hayatımızda böyle bişey gördük bn biraz yapiliyim baktım adam kardeşime yürüdü annemi içeri ittim benle kardeşim adamın üstüne çıktık artistlik yaptı ruh hastası babası  geldi o kdr üzüldüm ki o adama  

Bizim  kuzenler falan hepsi geldi o babayı öyle görünce herkes sakinleşti adamda oğlundan rahatsızdı sabahı aldılar gittiler adamı 2 yıl görmedik şimdilerde gelmiş ama ses etmiyor artık ne olduysa 

Yani  erkek kardeşimle bı adamı dovduk daha da girmem öle  şeylere 
(320 puan) tarafından
Böyle ruh hastaları heryerde var ve dayak yemeyen kadar arsız arsız dolaşırlar millete bela olurlar
(5,777 puan) tarafından
Durup dururken geldi o zmnlar evde çocuk yoktu  hastamiydi neydi artık ailesi de farkindydi . Bize denk geldi sonra aldı dersini ama keşke daha fazla dovseydik diyorum bazen
+1 oy
(685 puan) tarafından
Hiç tarzım değil bı gün bu duruma maruz kalır mıyım bilmem kalırsam da saç baş yolarim heralde :d
(320 puan) tarafından
Ben iyice yolamadan  sinir krizi geçirip bayılırım büyük ihtimal
+1 oy
(6,941 puan) tarafından
Kendimi hiç o kadar küçültemem valla sinirimi bozanı görmezden geliyorum ☺️ 
(320 puan) tarafından
Allah o duruma düşürmesin ama insan o raddeye gelene kadar neler yaşıyor o yüzden haklıysa yaptığına hak veriyorum
+1 oy
(1,862 puan) tarafından

1 kere lisede etmiştim o gün bugündür boynumda fıtık var :D

1 kere de eltimle edecektik saldırdım ama kocam girdi araya bişey yapamadım. Asla öyle yapmazdım genelde laf sokarım fena halde .

Ama konu namusuma gelince daynamadım. Gözüm döndü

(320 puan) tarafından
Terbiyesizmiş demek zaten insanların bahanesi olmayınca direk namustan girerler
+1 oy
(400 puan) tarafından
Eltımı dövdüm hastanelik ettim valla haketmişti oğlumu benden alamaz. 
(320 puan) tarafından
Söz konusu evlat olunca insan kendini kaybediyor Allah kötü insanlarla karşılaştırmasın
(400 puan) tarafından
Tabiki o kım oluyor kı evladımı kendı evinde saklıyor üstüne bana parmak sallıyor kırarım parmagını . Kocası geldı baktı onun üstüne çıkmışım  gızlı gızlı güldü adam haha bı güzel dövdüm üç adam ayıramadı
+1 oy
(3,893 puan) tarafından
Hayır hiç bir zaman öyle bişey olmadı kendi halinde sessiz sakin biriyimdir 
+1 oy
(1,062 puan) tarafından
Benım aldıgım hırkadan sende varmiş giyme dedi lise 3 te üst sınıftakı kız cevap bıle vermedim, sonraki hafta sınıfta oturuyorum geldı basıma dikildi aynı çantadan takamazsın benle benımkı orjınal senınkı çakma dedi tek bende olacak dedı güldüm baktım şöyle ayağa kalktım orjinal diye bır iddiam olmadı, bu kadar tek olmak ıstıyorsan özel dikim ,özel yapım yaptır parasını verde dedım ben bunları carsıdan aldım isteyen herkese gıder alır tek sende falan olamaz dedim  zırlamaya basladı saçma sapan eeeeeh yeter be dedım bogazını sıkmışım sonradan fark ettım tek elle boğazını sıkıp köşeye doğru ittim çöp kovasının uzerıne oturmuştu aş jsjsjsjsjsjsjs bidaha da bana bulaşamadı
(320 puan) tarafından
Ya çoluk çocuk tvde görüyor böyle karakterleri sonra okulda zorbalık yapıyorlar
İyi yapmışsın şımarık velede
(1,062 puan) tarafından
Valla 12 sene oldu ama hala sinir oluyorum kıza duydum başına kötü şeyler gelmıs üzüldüm ama yıne görsem dövesim gelır bi
+1 oy
(1,333 puan) tarafından
Hiçbir zaman şiddete başvurmadım genelde ağızım iyi laf yaptığı için karşı tarafın egosunu yerle bir edecek aşağılama kullanırım bu kim olursa olsun asla değişmez ama abim benim yüzümden çok kavga etti okulda o da benim çenemi tutamamamdan kaynaklı :))))) 
+1 oy
(802 puan) tarafından
Hayır hiç daha öyle kavga etmedim 
0 oy
(7,431 puan) tarafından

Ben etmedim ama kaynanamla eltisi kavga ettiler eltisinin esarbi bonesi kafasından çıktı . Sonra mahkemeye verdiler falan bisi çıkmadı ama :D

(320 puan) tarafından
Bizimkilerde azıcık kavga etseler keşke
Kaynanalar eltisi birbirlerinden nefret ederler ama yinede kopmazlar
(7,431 puan) tarafından
Olsun kavga olmasın yinede
0 oy
(360 puan) tarafından
Olmaz mı çok güzel oldu yani saçını çekmedim ama saldırdım o da bomba geliyor kaynanama asla saygımı bozan biri değilim eşim yoktu kaynana evinde kaldım mecbur kızım çok hastaydı neyse anneme bi gün kalmak istediğim için tartıştık çocuğumu vermedi güzellikle söyledim yine vermedi çünkü çoçuk kucağındaydı indirince saldırdım
0 oy
(8,661 puan) tarafından
Ben saç baş girişmem bilirim tek hamlede yere düşürmeyi en son  2016 kavga etim bida etmedim
0 oy
(11,435 puan) tarafından

Ettim mesire alanında kadının saçından tutup 2 tur attırdım :devil:

Pişman değilim 

0 oy
(3,452 puan) tarafından
Şöyle dusunuyorum da benim hiç kavgam olmamış ya biri ile tartisirsam aglarim 
0 oy
(51,324 puan) tarafından
temasli olmadi hicte sözlü geçen gün ettim 

normalde cok sakin biriyim delirtti tahrik etti bagirdim bende ☺️ benim icin büyük bisey 
0 oy
(13,094 puan) tarafından
Kavga sevmem hakkımı net savunurum kavgaya açık kapı bırakmam kimse ile de dolayısıyla kavgam olmadı. Allah da o seviyeye düşürmesin
0 oy
(1,282 puan) tarafından
8. sınıftayken bizim evin önünde bı erkekle tekme tokat kavga etmiştim. Sonra hızımı alamayip evden bıçak alıp kovalamaya başlamıştım. En son çocuk evine kaçarak kurtulmuştu. Yarım saat kapılarını tekmelemistim aç diye ama açmamıştı. Nasıl bı delilikti bilmem :D

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 690 göst.
15 Mart 2020 Diğer kategorisinde Prensesmr (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 739 göst.
18 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
38 cevap 643 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (1,880 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 921 göst.

408,338 soru

12,267,568 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...