+2 oy
918 göst.
Diğer kategorisinde (335 puan) tarafından
Bebem uyudu eşim çalışıyor bende kalkamıyorum yerimden tek aktivitem tuvalete gitmek.

Size sorayım dedim.kaynana görümce elti kolu komşu büyük kavgalarınız oldumu hiç

Benim yetişkin olduktan sonra saçlı başlı kavgam olmadı hiç sözlü tartışmalarım olmuştur anca 

En son hangi sebepten biriyle kavga ettiniz

38 Cevaplar

+3 oy
(4,745 puan) tarafından
Hayır  şiddetin her türlüsüne karşıyım ergenlik döneminde dahi boyle kavgalarım olmadı 
(335 puan) tarafından
Herşeye atlayan şiddetle çözüm arayan insana karşıyım ama bazen karşı taraf başlatır zarar verirse haklıyı desteklerim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Yok benim olmadi bi ergenligimde oldu onda da olaya karistim sadece 
(335 puan) tarafından
Okul döneminde kardeşimle teyzemin bizden buyuk kızını dövmüştük ama sonradan çok pişman oldum
tarafından
Kiz yok ven ufak tefek ufelesen ucacak biseydim zaten kimse bulasmazdi ki ciddiye alip zaten bi kere mahallede arkadaslar kavga ettiler bende yanlarindaydim dayak yiyen kizin annesi bizden sikayetci oldu elimi surmeden 1 sene mahkemeye ciktim Allah’tan sicile islenmedi
+1 oy
(12,616 puan) tarafından

ay olmasın, Allah korusun. Kesin dayak yerim ben:D

(335 puan) tarafından
Benimde kendime güvenim pek yok boyum 150 ama  laf sokmada acayip iyiyim:D
+1 oy
(562 puan) tarafından
Başıma gelmedi ama itiraf edim cok severim saçbaş kavga edenleri izlemeyi 
(335 puan) tarafından
Ben daha çok haksızlık karşısında kendini savunanları mazlum insanların sessiz kalmayışlarını seviyorum
+1 oy
(2,183 puan) tarafından
Ne küçükken ne buyukken sac bas kavga etmedim sevmiyorum uzaklaşmayı tercih ediyorum 
+1 oy
(1,497 puan) tarafından
7.sınıftayken olmuştu çete kurup kavga ediyorduk
(335 puan) tarafından
Bizim sınıftaki vardı çete servisten inerken saçımızı çekerlerdi
(1,497 puan) tarafından
Yok biz baya kavga ederdik disipline giderdik
+1 oy
tarafından

Hiç olmadı canım ben dayak yiyen ağlayan taraf olurum heralde :D

(335 puan) tarafından
Ay olmasın da zaten insanın bam teline basmayana kadar kimse kimseye saldırmıyor
+1 oy
(1,970 puan) tarafından

7.sinoftaydik ders çalışıyordum bir arkadaş vardı saçımı çekip koşardı bir iki uyarmak en son boynundan tutmamla bayıldı elimde kaldı  sonrası kimse karişmadim :D:D

(335 puan) tarafından
Ablam nasıl tuttuysan artık Allahtan kopmamış
Bende korkarım böyle şeylerden :D
(1,970 puan) tarafından
Sıkmadım bile sonradan öğrendim hastalığı varmiş vede kız kendine geldiği gibi bir sonraki ders başka bir arkadaş mavi kapak toplanan bidonu kaldırdı arkadaşlariyla sakalaşirken yine aynı kızin kafaona denk geldi yine bayıldı ))
+1 oy
(9,676 puan) tarafından
Ablamla ben altı aylık gebeyken saclı baslı kavga ettik canım 
tarafından
Ay bide ablayla
(335 puan) tarafından
Ya bizdede kardeşler arası oluyordu kavga ama evlendikten sonra bıraktık tabi arada sözlü kavgamız oluyor hala
(680 puan) tarafından
Aaa gerçek mi? Hem de sen gebeyken :(
(9,676 puan) tarafından
Gercekten sonra pişman oldu tbi ama olmuş oldu
+1 oy
tarafından

Evet yetişkindim saç başa kavga ettim biriyle akraba falan değil ama tabi ben yere düşerken o hainlik yapıp arkamdan tekme vurmuştu kafama o tekmeyle bayilmiştim :D Allah onu bildiği gibi yapsın inşallah ☺

(335 puan) tarafından
Hainlik yapmış gerçekten benim kavgadan anladığım max saç çekip tokat atmak diğer türlüsünden korkarım
+1 oy
(11,836 puan) tarafından
Yok ömrümce olmadı.
(335 puan) tarafından
En iyisi uzaklaşmak ama bazı köpekler direk saldırınca yapacak pek bişey kalmıyor
+1 oy
(717 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ne çocuklugumda ne yetişkinliğimde olmamıştı taa ki 2 ay önce görümce denen çıngıraklı yılan bam telime basana kadar hastanelik ettim hala hıncımı alamadım evet yaptığım doğru değildi ama hiçkimse benim anneliğime dil uzatamaz
(586 puan) tarafından
Ay bana bi rahatlama geldi kız ellerin dert görmesin. Senin işin sadece doğurmak nedir
(717 puan) tarafından
Agzıyla burnunu yer değiştirince banada bi rahatlama gelmişti :))) üç kuruşluk aklıyla laf sokmaya kalkıyor beyin yoksunu
(335 puan) tarafından
İşte kadın kadının düşmanı diye boşa dememişler bende çok haksızlık gördüm benim görümcemde bana seni andık çürük çıktın sürekli hastasın demişti
Bişey yapmadım ama çok ah ettim sonra evlendi karın ağrısı hiç bitmedi en son ameliyat oldu kocası yüzüne vurmuş benim paramla ameliyat oldun diye
Allah kimsenin yanına bırakmıyor
(717 puan) tarafından
Gerçekten ilahi adalet geçte olsa tam en olması gereken zamanda tecelli ediyor Allahın adaleti asla şaşmaz
(335 puan) tarafından
Aynen öyle yeter ki Allah katında haklı ol
+1 oy
(1,329 puan) tarafından
En son 18 yaşındayken ettim ama kızı da hastanelik ettim
(335 puan) tarafından
Yok ben büyük kavgalardan korkarım benim dediğim 2 tokat saç yolma
(1,329 puan) tarafından
Ayy anlatmaya utanıyorum bizi ayırmaya çalışan adam sivil polismis meğer çek lan elini diye onla da kavga ettim anam karakolluk oldum
+1 oy
(3,084 puan) tarafından
Benim sözlü kavgam bile sadece eşimle oldu.kavga hiç etmedim hayatımda saç başı geç :)) ha eşime vurdum şimdi Allah var .2 3 kere çıldırttı beni . birinde sehba fırlattım kafasına Allah tan çekildi kafasına gelmedi.birinde cam parfüm şişesi fırlattım. Delirme noktamdır hep . 
(335 puan) tarafından
Yılların birikimi adamdan çıkmış boşver iyi yapmışsın bazı erkekler hakediyor
+1 oy
(4,375 puan) tarafından
En son lisede oldu 
(335 puan) tarafından
Kimin okul yıllarında olmuyor ki
+1 oy
(4,728 puan) tarafından
Saç baş kavga olmadı kendimi o seviyeye düşürmem sadece iki kere sözlü tartışma oldu birincisi bekarken çalıştığım Tekstil'de arkadaşımla bagrışımız oldu benım delirtmişti o gün benı öyle öyle bir gören arkadaşlar çok şaşırmıştı çünkü sakin biriyimdir haksızlığa tahammül edemedim kayış kopmuştu bırden oldu 

İkincisi üst komşu benı deli etti hâlâ da deli etmeye devam ediyor sabır diyorum artık 
(335 puan) tarafından
Allah sabır versin nereye gidersen git illa oranın bi delisi oluyor
(4,728 puan) tarafından
Amin canım malesef
+1 oy
(923 puan) tarafından
Benim ergenlik dobeminde de bekarlikta da öyle saç baş kavgam olmadı evlendikten sonra eltimle sözlü tartışma oldu sadece konuda şu kendi bana bı konu hakkında fikrimi soruyor wp üzerinden bende diyorum ben olsam gitmezdim sen istersen git sonra aynı soruyu wp üzeri den eşime soruyor danisiyor sanki kendi aklı.yokmus gibi eşimde diyor seninle eşin arasında eşin ne derse öyle yapın sonra eltimde diyor ama senin karın diyo ben olsam gitmezdim yani seni dinlemezmis filan diyo şeytan eşimde dedi sen fikrini sordun zeynepte söyledi ben senin kocan gibi anlayışsız değilim dedi 
(923 puan) tarafından
Eltimin eşi kadına söz hakkı tanımaz eşimde o yüzden dedi eltime zaten seninle eşin arasında hani.eger eşin goturmek.isterse aran acilmasun git diye ondan sonra eltim bana laf atınca eşim dedi ben senin eşin gibi anlayışsız değilim diye onu yolasim geldi o an çok kıskanç bı insan bunu dile getirdi kaç defa bana karşı dedi bı sana bakıyorum bı kendime kendi hayatıma filan ama böyle bişey yapacağı aklıma gelmedi oda kendi gibi birisini bulmuş napalim aklı.basinda olsa zaten böyle bişey yapmazdı
(335 puan) tarafından
Ettim yok ama ablamın küçük eltisi de ablamı çok kıskanır eşi pasif fasıfsız eniştemde tam tersi sözü dinlenen çalışkan biri elti olacak kişi de ablamı her konuda taklit eder enişteme yaranmaya çalişir onlarda alt üst oluyorlar çok zor bi durum gerçekten
(923 puan) tarafından
Aynen canım alt üst olunca kıskançlık oluyor mesela ben üstte oturuyorum diye bile sıkıntı etmişti kaynanamlara söylemediğini bırakmadı kendi geçmek için en son kayinbabam.eltimin eşine demiş kafasını duvarlara vursa bile onu gecirmicem Zeynep gecicek en son anladı kabullendi benim üst kata geçeceğimi gelip bana diyor kışın üst kat cok soğuk olur ben istemiyorum iyiki ben geçmedim filan hahaha öyle bı insan işte suan muhattap olmuyor kaç aydir 8 aylık hamileyim haberi yok o derece birbirimizi.gormuyoruz
(335 puan) tarafından
En iyisi balla muhatap olmamak ama ablamın dediğine göre arsızlık bilerek geliyormuş yukarıya
Ablam geçen diyor yaptığım b.ku görse aynı renk yapmak için uğraşır yatak örtüsünden lohusa takımına kadar aynısını almış gerisini sen düşün
(923 puan) tarafından
Aynen canım benimki aynı elinde olsa alır ama eşi ona para vermiyor Allah'tan ev ihtiyaçi haricinde yoksa çok kıskanç biri
+1 oy
(2,259 puan) tarafından
24 yaşında yani 10 sene önce kızın birini evire çevire dövmüştüm. Düşünüyorum, yine olsa yine yaparım gibi. 
(3,558 puan) tarafından
Aboo bide sen mi ablacım :D
(2,259 puan) tarafından
Ağır tahrik vardı. Ben telefonda konuşurken laf dinlemiş. Kuzenime belediye ile ilgili sitemkar konuşuyordum. Melih Gökçek hakkında :D Telefonu kapatınca dişlerinin arasından tısladı bana. Üstüme alınmadım. Yanındakine beni kesti, bazı salaklar hizmet buldu da beğenmiyor diye. Yine ses etmedim. Tam mal bunlar cahil köpek hepsi sorsan okumuşlardır dedi. Bana mı dedin dedim. He sana dedim napcan dövcen mi kokana dedi. Son kez soruyorum bana mı dedin dedim. Sana dedim malsın dedi. Alllaaaaaah, türbanı vardı elime aldığım gibi eğdim başını önüne, karnına vurdum, sırtına dirsek vurdum. Maalesef hatırlıyorum :/ Temizinden yedi dayağını. Yaşlı amcalar ve yanındaki kız ayırdı bizi. Özür dileyene kadar dövdüm.
(3,558 puan) tarafından
Sana da eline sağlık ozmn :D
(335 puan) tarafından
Hiç sevmediğim şey babasının oğlu gibi savunmalar yapan insanlar belliki kaşınacak yarası varmış sende bi güzel kaşımıssın
(2,259 puan) tarafından
Sonra Melih Gökçek görevden alındı bu bacım da yediği dayakla kaldı ş.apşal.
+1 oy
tarafından
Ya ben balık burcuyum çok çabuk sinirlenirim ama insanlara zarar vermeyi sevmiyorum şiddetten hoşlanmıyorum lisede coo oldu kavgm karşıdaki kişilere de zarar verdim ama cidid anlamda kaşınan tiplerdi en son birkaç kisjnin gazına gelip boşuna biriyle kavga ettim sonra kızın dudağı kanıyor diye dönüp kıza peçete verdim anladım ki ben kin besleyemiyorum ondan beridir bıraktım kavgayi
(335 puan) tarafından
Benimde okul zamanında kavga edip sonra arkadaş olduğum arkadaşlarım oldu ama o zamn kinin ne olduğunu bilmiyordum evlenince anladım ne olduğunu
+1 oy
(1,102 puan) tarafından
35 yasindayim bu yaşıma kadar olmadı ama dün okulda bir veli hakaret edip cirkeflesti sınıftaki çocuk kavgası yüzünden çocuğunun öğretmenine vurdu gözümun önünde kendimi zor tuttum kadının kolunu çektim çekerken sıkıp morartmis olabilirim.daha fazlasını yapmadığım için pismanim .nasıl olur da bir veli kendi çocuğunun sinif öğretmenine vurabilir terbiyesizligin son noktası bana gore .sebebi de çocuğu kavga etti diye öğretmen uyarmış bahçede diğer velilerin yanında uyarmayayim diye kolundan tutup okulun içine çektigi için çocuğumu dövdü şiddet gösterdi öğretmen diye okulu ayağa kaldırdı .kamera görüntuleri izlendi sahitler var ona rağmen hala cocugum şiddet gördü diyor şizofren manyak keşke dovseydim
(335 puan) tarafından
Öğretmen şikayetçi olursa şahitlik yapın böyle yalancı insanlar çok malesrf
(1,102 puan) tarafından
Olduk valla ama adalet yokki ülkede birşey çıkmaz yani adam öldürenler dışarda geziyor malesef

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 690 göst.
15 Mart 2020 Diğer kategorisinde Prensesmr (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 739 göst.
18 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
38 cevap 643 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (1,880 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 924 göst.

408,434 soru

12,271,633 cevap

37,612 kullanıcı

Kategoriler

...