0 oy
221 göst.
Diğer kategorisinde (5,935 puan) tarafından
Mesela öyle bı anda hiç aglamiyor çok nadir topuğuna vurup zorla kaldyoriz iki saate bir de olsa altını açıyorum falan öyle emzdryorum sarilik olmasın dye çok uyyior bir iki saat aralıklı uyanık olsa olmasa öyle yani normalmi kaldırıyoruz zorlada olsa ama çok zor kalkiyor 15 günlük oluyoruz yarin

15 Cevaplar

0 oy
(13,519 puan) tarafından
En kötü 2 saate 1 besleyin onun dışında yeni dogan zaten uyuması gerek. 2 saati geçirmeyin canım dediğin gibi sarilik olmasın 
(5,935 puan) tarafından
İki saate bir saat kuryorum uyanmiyor zorla uyandyorum sağlık ocağında doktirr braz rengi sarı dedi ama hastanedeki doktor sarılığı yok bol emzdir dedi
(13,519 puan) tarafından
Takipte kal sen 2 saati geçirme zaten kontrolleri oluyor hastanede anlarlar
-Reklam-
0 oy
(4,211 puan) tarafından
Ninnisi bile var canım uyu da büyü bebeğim diye. Onun şimdiki görevi iç sütü yap çişi kakayı sonra uyu. Yaklaşık 18-20 saat uyumaları gayet normal. 2 saatte bir besliyorsan korkma. Elleme uyusun . Benim 3 bebemde öyleydi. Elhamdülillah gayet sağlıklılar. Seviyorlar uykuyu :)
(5,935 puan) tarafından
Evet çiş kaka uyu bazen dyorum doymuyormu acaba sol göğsümu falza tutamiyor ama doymazsa ağlar dimi
0 oy
(5,889 puan) tarafından

e tabiki normal:) ilk ay oyle ikinci ay geceleri az uyur duzen kurmassan gunduz ful uyur. 3 ay gunduzde hiraz uyanik kalir. 4. aydan sonra saatleri dakikalari sayarsin nezaman uyuyacak bu diye:) 4 aya kadar uyucak yani

(5,935 puan) tarafından
Peki kaç aya kadar byle zorlada olsa kaldrcam
(5,889 puan) tarafından
1 ay en fazla 40 gun sarilik riski gecince bebek zaten kendisi kalkacak boyle uyuklamicak. sen uyusun istesende o dunyalari yikacak aciktim diye yani zorla besleneye gerek kalmicak zaten kendiai kendi saatini bilip dikecek aeni ayaga
0 oy
(132 puan) tarafından
Ahhhh bende öyle diyordm neden uyuyor uyanmıyor diye ilk 30 gün hep uyurdu şuan 3 aylık olucaz uyku nedir bilmiyoruzzz asla uyumuyor :((
(47 puan) tarafından
Benimki 18 günlük gece uykusunu unutmuşum resmen gece uyumuyor
0 oy
(431 puan) tarafından

Bence tadını çıkar :) 2 saatte bir emzir bırak uyusun... Benim kızım doğduğu günden beri uykusuz ... Şu an 3 yaşında hala uykuyu sevmez. Her akşam odasına giderken ben uyumak istemiyorum uykuyu sevmiyorum diye odasına gidiyor :) sabahta 7 olmadan ayakta... Bırak uyusun :)

0 oy
(2,312 puan) tarafından
Bizim kırkımız daha bugün doldu benim oğlum hiç uyanmamazlık yapmazdı uyandırınca uyanırdı hafiften sarılığı olmasına rağmen sen doğum yaptığın yere tekrar git sor istersen sarılık belki ilerlemiş olabilir 
0 oy
(869 puan) tarafından
Benimde öyleydi birde ne yapsam uyanmiyordu uyuyordu hemsire dedi burnunu sık.uyanir onu da yapamadım zar zor uyandiriyordum 2 yada 3 satte bir ne kdr emzirebilirsem emziriyordum sonradan sürekli uykusunu bölüp uyandirdigim içim o şekilde alıştı.uyanmaya başladı 
0 oy
(19,276 puan) tarafından
Normal. Ama sen 2 saatte bir uyandırıp emzirmeye devam et. Sarılık olmasın. Yenidoğan bebek çok uyur 
0 oy
(253 puan) tarafından
Benim oğlumda öyleydi prematüre doğdu uyanmıyordu o yüzden emmedi bile sonra gazlı döneme girince anam ağladı sürekli uyanıp ağlıyordu
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Normal canım 

Hala anne karnında hissediyor kendini 

Merak etme kırkı cikinca düzene girer 
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Ayrıca süre olarak emzirmeyi bekleme 

Ne kadar sık emerse o kadar iyi olur 

Sarilikta olmaz
0 oy
(18 puan) tarafından
Benim bebeğimde yeni doğduğunda sürekli uyuyordu canım ben iki saatte bir kaldırıp emziriyorum zorla.
0 oy
tarafından

Merak etme canım çok yakında o kadar uyanık kalacak ki bugünleri mumla arayacaksın bebişkoları 2-3 ayı geçmiş annelerin gözü yaşlı şu an :woot:<3:D

(5,935 puan) tarafından
Kendileri uyanıyor dimi artık uyandırma gerek kalmayacak dimi
tarafından
Evet canım yeni doganlarda sarılık yoksa uyku çok normal bişey ama ten rengine sende dikkat et gözlerinden falanda anlayabilirsin aslında canım beyaz yerlerine iyice bak hiç sararma varmı onun dışında parmaginla karnına bir cizgi çek çektiğin zaman alt ton gozukuyo orda sarı tonlarimi var yoksa beyaz tonlarimi çok fazla bastırmadan yapicaksin  böyle nasıl anlatsam ki ya :/
(5,935 puan) tarafından
Blyorim buyik kızımda rengi gozleri sapsariydi valaha bu bebeğimin gözleri falan beyaz yanı öyle sarılığı yok ya çnkü kuvezde de kaldı ya doktor.dyirdu sarılığı yok
0 oy
(499 puan) tarafından
Maşallah suphanallah Allah nazardan saklasın inşallah canım ❤️ sağlık problemleri yoksa uyusun bebeğin canım ❤️ bebekler uyuyarak büyür yeterki aç kalmasın 
(5,935 puan) tarafından
Saol. Cnm öyle çok uyuyunca tedirgin oldum ebeyle.de konuştum doyuyorasa uyumuasi normal bol emzdr dye
0 oy
(47 puan) tarafından
Ay canım  benim bebeğimde 18 günlük olduk sabah uyur ben uyandırıp emziririm gecede o beni uyutmaz  bı gözünü actimi tamamdir biraz gazlı bebek o yüzden sabahliyoz gazını çıkartmaya cabaliyoz 
(5,935 puan) tarafından
Allah yardım etsin inşallah büyük kızım öyleydi çok şükür bunu hep cikartyorum kendiside çikaryor.ama.sol.gogsumu fazla tutamiyor ondada süt azaldı çok sinirim bozuk valaha
(47 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Canım sol göğsünü sen elinle sağ yada süt sağma makinesi al ki sütun azalmasin ilk doğum yaptığım zaman göğüs uclarim dumduzdu süt sağma pompası aldı eşim onla sagdim ki sütüm olduğu gibi kesilmesin diye yapa yapa göğüs uclarim biraz çıktı bebeğim boylelikle tutmaya başladı emdikçe çıkmaya başladı yani stres üzüntü sinir yapma sütun öylede azalir

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 150 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 89 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sedeff (475 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 277 göst.
0 oy
22 cevap 271 göst.
15 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Sevda18 (68 puan) tarafından soruldu