0 oy
449 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5,138 puan) tarafından
Kış geldi oğluma bot alıcaz eşim gitmiş uygulamadan bot almış benim fikrimi sormadan bana göstermeden geçen günde vicco marka almış bot geldi eve kenarları yırtık  dedim ki ben bunu giydirmem çocuk okula gidiyor orda insan içine çıkıyor neyse onu iade etti şimdi de başka bir tane almış yine uygulamadan yine bana sormadan göstermeden baktım onun arka tarafında derisinde çatlaklar var o kadar sinir oldum kı yenisini alamayacak durum da değiliz ama bu adamın bu 2.el sevdası beni deli ediyor bende o gelen botu giydirmeyim trendyolda beğendiğim bir model var dı onu alayım diyorum sizce ne yapmalıyım 

21 Cevaplar

+1 oy
(2,058 puan) tarafından
İkinci el alınır ama nasıl alınır hiç yada sayılı az kullanılmış olmalı ve mağaza fiyatının yarısi olur hadi tamam mantıklı ama çok giyilen bı ayakkabı çocuğa giydirilmezki
(1,569 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum
(5,138 puan) tarafından
350 TL almış güya marka imiş ya ben o fiyata marka olmasın ama yeni olsun başka bot alırım var o fiyatlara zaten giyeceği bi sene
(1,061 puan) tarafından
Ben çarsıdan 300 e aldım gayette güzel dedıgın gibi bır yıl sonra gelmıyor zaten ayagına ama temız temiz gıyer ıkıncı ele karsı değilim ama ıkıncı el dıye kullanılmıs çöp olmuş seyı de almam kullanmam
-Reklam-
+1 oy
(567 puan) tarafından
Ayakkabı başkasının giydiği şey mantar yapar. Hastalığa davetiye. Ayaktır en nihayetinde terler bakteri mantar üretir. Kimse kimsenin ayakkabısını giymemeli. 
0 oy
(5,991 puan) tarafından
hadi buyuk seyler bebek arabasi yurutec murutec salincak alinir da bot ne ya. giyilen seyler . yav ben yesyeni etiketli seyleri satamiyorum almisim sonra begenmemism vazgecmisim iade suresi gecmisfalan etiketli sifir . millet giydigi seyi satabiliyor sinir oluyorum bu duruma alici da oluyor gercekten hayret ediyorum
(1,569 puan) tarafından
Cok ucuza alıyorlar da ondan 3te bir fiyat gorunce alayım diyolar ama yırtık ürün gidiyor,   ama  bizim millet sıfır  etiketli ürünü de yarı fiyatından düşük istiyor oyuzden satamıyorsun
0 oy
tarafından
Ne kadara almış merak ettim
(5,138 puan) tarafından
350 TL
tarafından
Şaka dimi ;)

Çünkü babamlar dün oğluma 250 liraya o kadar güzel.bir bot almislarki civilden

Kaldığı 350 gayet güzel bir bot alabilir ,neden yani bende sandım ucuza almis
(5,138 puan) tarafından
Civil de büyük botlar biraz pahalı evet dediğin gibi 350 TL sıfır botlar var bu kendince markalı almış temiz olsun markasız olsun
tarafından
Tamamda 350 olmaz 500 olur temiz olur sıfır kendi ayakkabısı olur cocukda sevinri
(5,138 puan) tarafından
Aynen uff akşam akşam sinirim bozuldu hep aynı şey ya
0 oy
(5,991 puan) tarafından
esin culcu çaputcu gibi kendine alsin giysin . sen kendine ve cocuguna dogru duzgun bisey al esine sorma bile kartin yoksada kapida odemeli al . illaki para birakir sana yada kargo gelecek deyip istersin. durumun varsa niye milletin eskisini giyesiniz
(5,138 puan) tarafından
Ben en iyisi o trendyoldakini alayım gelen botu da kendi giysin hayır bir de fikrimi de sormuyor ben çocuğun botu yok deyince ben aldım diyor
0 oy
(4,745 puan) tarafından
Alışkanlık olabilir kuzenime gittim hollandaya bana ikinci el mağazaları gezdirdi :) çok seviyorum diyor elimde değil arkadaşlarım bile nasıl gidiyorsun diyor ama ben seviyorum diyor evde oturunca da sitelerden bakıyor ikinci el öyle tuhaf bir durum işte:) belkj esinizde de alışkanlık olmuştur 
(5,138 puan) tarafından
Aynen alışkanlık ne alıcaksa önce hemen uygulamalara bakıyor tamam büyük şeyler olabilir bebek arabası beşik vs gibi ama durumumuz varken neden 2.el giyderiyim çocuğa
0 oy
(235 puan) tarafından
Ufff erkeğin her işe karışanı da hiç çekilmiyor. Koca adamsın ne uğraşıyosun bide durumun varken
0 oy
(4,375 puan) tarafından
Asla almadım ne kıyafet ne oyuncak ne de ayakkabı. Gerçekten tiksinirim. Kardeşlerim hariç kimsenin de kıyafetini giymem ayakkabida onlarinkini de giymem. Esin saçmalamış yani durumu olmasa neyse derim yapcak birşey yok ama varkende bu yapılmaz bence. Her türlü hastaliga davetiye.
0 oy
(1,137 puan) tarafından
Kızım 2.5 yaşında bebek arabamız kırıldı. Zaten büyüdü her yere arabayla götürüyor eşim cok ihtiyaç olmaz diye ikinci el alayım dedim. Ne yapdiysam eşimi ikna edemedim. Birde ayakkabı falan alınmaz gerçekten. Durum olmasa diyecek lafım yok ama varmış 
0 oy
(6,947 puan) tarafından
Genel olarak ikinci el ürün sevmem ama Kıyafet ve ayakkabıda tamamen karşıyım açık konuşmak gerekirse al beğendiğini madem o sana sormuyor sende sorma 
0 oy
(4,257 puan) tarafından
O botu onun kafasina geciririm valla. Temizde olsa neden ikinci el aliyim ki cocuguma hele ki durumum varsa. Ayrica ayakkabi giysiden cok daha onemli. Hastalikta gelir. Ben olsam yeniyi alirdim.
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Trendyol al ayyakabı tarzı aşka 2. El olmamalı. Ben kendime kıyafet falan alıyorum ama ona da dikkat ediyorum
0 oy
(12,616 puan) tarafından
yeğenime 2 tane tertemiz bot buldum, dolaptan. normal fiyatının da yarı fiyatı. kaçırmadan aldım. denk gelirsem yine alırım. ama yırtık sökük bir şey almam. bazıları çok temiz kullanıyor ve pnu satıyor öyle denk gelinirse alınması mantıklı. zaten fotoğraflarda belli oluyor söküğü yırtığı.

sen kendin al madem o beceremiyor 
0 oy
(1,076 puan) tarafından
Yani oğluma daha hiç ayakkabı almadım ve üç yaşını bitirecek hep görümcem oğlunun marka ayakkabılarını veriyor ve tertemiz.

Zaten okula gitmeyen çocuklar bir ayakkabiyi ne kadar eskitebilir ki. Seninki okula gittiği için yeni alinmasi mantıklı. Ben küçükken birinin iki numara büyük verdiği sandaletle üç sene yaz kış gittiğimi bilirim. En sonunda yırtılıp dikip gittiğimi. Benim de babam keşke ikinci el de olsa kışlık bot alsaydı çorap yırtık saldalet arasından çıkıyor. 
0 oy
(2,035 puan) tarafından
ben kendim de ikinci el satıyorum alıyorum da ama yepyeni neredeyse hiç giyilmemişleri koyuyorum imkanınızda varsa eski bir şey giydirmeyin bence de yeni al
0 oy
(172 puan) tarafından
İmkanım yoksa ucuz alırım idare ederim ama imkanım da varsa çocuğuma ikinci el giydirmek istemem . Eş dost arkadaşın küçükleri vermesi ayrı tabi . Parayla ikinci el alınır mı hiç . O tek başına karar veriyorsa sende verebilirsin. 
0 oy
(2,327 puan) tarafından
Her aldığını çöpe at. Sen kendine de alsan, bana da alsan, çocuklara da alsan geldiği gibi çöpe atıcam de. Ve de at. İndirimleri beklesin indirimler de sıfır alsın. Başkasının ikinci el kıyafetini ayakkabısının giymek giydirmek zorunda değilsiniz. Adidas vicco gibi marka olmaz gider başka marka alır. 
0 oy
(330 puan) tarafından
Güldüm azıcık:)) 
0 oy
(24 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun. Bnm durumumda yok ama eşim çocuklrına herşeyin en iyi en kalitelisini alır . Eşin bence çocuklarına değer vermiyor.  Benim eşim ikinci el alsa asla kabul etmem .bu eşya değilki alasın ayakabı ya 
0 oy
(408 puan) tarafından
İkinci El alinir ama yeni olucak ordada cok az giyilmis olucak falan eski durduktan sonra ne onemi var esini ikna et cankm kendi istegini al 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 200 göst.
22 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Hayal53 (386 puan) tarafından soruldu
+3 oy
17 cevap 301 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde zxcvbnm (31 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 61 göst.
0 oy
3 cevap 101 göst.

408,432 soru