0 oy
723 göst.
Diğer kategorisinde (7,737 puan) tarafından

Kızlar iyi geceler 

Oğlum küçük pil yuttu iki tane midedeydi sonra bağırsağa geçmiş dr kakada çıkar perşembeye kadar çıkmassa endoskobi yapılacak dedi çıkarmı ya korkuyorum bişey olur diye anestezi alıcak yoksa:'(

Zaten berbat bi gece bi akrabamız kendine sıkmış bide bu oğlumun Durumu sınanıyoruz bugün 

Yaşayan varmı acabaaa

23 Cevaplar

0 oy
(4,374 puan) tarafından
Pil değilde abim para yutmustu boşaltım yoluyla çıkarmıştı. Pil hiç görmedim çevremde çok geçmiş olsun bir de çok tehlikeli ya inşallah çıkartır bir an once
(7,737 puan) tarafından
İnşallah cnm perşembeye kadar beklicez işte mideden inmeseydi direk alcaklardı ama inince bekleyelim dediler
(4,374 puan) tarafından
Aslında beklenmesi tehlikeli degilmi ya canım
(7,737 puan) tarafından
Midede olsa tehlikeli dedi ama bağırsağa inince bişey olmaz çıkar büyk ihtimalle dedi dr ama korkuyorum işte açılma yapabiliyormuş pil :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzenim yutmustu küçükken kakadan çıkmıştı oyuncak pili degil mi bahsettigin
(7,737 puan) tarafından
Ay inşallah bizimkide çıkar saat pili diye geçiyor sanırım yuvarlak küçük bişey iki tane
0 oy
(13,565 puan) tarafından
Kaç yaşında canım inşallah çıkar zeytinyağı içirsen belki daha çok etki eder çıkmasına
(7,737 puan) tarafından
2 yaşında cnm inşallah çıkar sabah vereyim cnm uyudu şuan çok saol
0 oy
(335 puan) tarafından
Zeytin yağı daha çabuk tuvalete çıkartır inşallah bişey olmaz
(7,737 puan) tarafından
İnşallah cnm sabah ilk işim içiricem teşekkür ederim
tarafından
Çok mantıklı geldi banada aklımda bulunsun çocuklu evde olabilir böyle şeyler hemde kaymasını sağlar yağ canım ++
(5,988 puan) tarafından
cok gecmis olsun . canim kuru kayisi falan yemiyosada bir iki tane suda haslayip ez yogurda falan kat yesin . lifli seyler isal yapici meyveler falan . biran once isal gibi olsun da butun bagirsak bosalsin
(7,737 puan) tarafından
Meyve suyunu içiriyorum cnm kaysılı
0 oy
(562 puan) tarafından
Pil değil ama kızım 10 kuruş yutmuştu dışkıda cıktı 
(7,737 puan) tarafından
Geçmiş olsun iniallah bizimkide çıkar çok saoğlun
0 oy
(2,068 puan) tarafından
Akrabanız kendine ne sıkmış? Anlamadım...pil sıkıntı içindeki metali  Allah korusun yaa zehir yani 
(7,737 puan) tarafından
Öldürmüş kendini cnm
Dr perşembe gelin dedi inşallah bişey olmaz ozamana:(
0 oy
(689 puan) tarafından
Diğer yorumda da yazdım gün boyu mantı yedir denenmiş bu kaynimin oğlu yutmustu gün boyunca hamur yedirdi annesi çıktı yoksaa doktor aynısını demişti hiç gerek kalmadi hatta siyah çiş yapar korkma pilden dolayı 
(7,737 puan) tarafından
Evet yeni yaptı siyahtı ama pil yoktu tamam cnm yedireyim çok saol
(689 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun çıkarsa bize de soyle
(7,737 puan) tarafından
Tamam cnm haber ederm
0 oy
tarafından
Ay çok geçmiş olsun canım zeytinyağı kayısı suyu falan içir bol bol çıkar inşallah ama Allah korusun cikmazsada anestezi alacak diye harap etme kendini biz her kontrolde alıyoruz kendini çok strese sokma inslalah gerek kalmadan çıkar 
(7,737 puan) tarafından
Zeytinyağını içmedi maalesef kaysılı meyve suyu içirdim
Çok saol cnm
0 oy
(51,338 puan) tarafından
gecmis olsun insallah çıkar takip et
(7,737 puan) tarafından
İnşallah ya yaptı bilete çıkmadı birdaha yapmasını bekliyorum işte
0 oy
(279 puan) tarafından
Merhaba Nasıl Anladınız Pil Tuttuğunu En Çok Korktuğum Şeyler Bide Kaç Yaşında Çocuğunuz 
(7,737 puan) tarafından
İki yaşında cnm kendi söyledi WC ye gitmiştim iki sn hemen atmış ağzına
0 oy
(1,329 puan) tarafından
Ayy çocukken o yuvarlak küçük pillerle oynuyodum sırt üstü uzanırken burnuma düştü alim derken daha içeri girdi derken en içeri.saçma bi şekilde burun deliğimden içime girdi annem de börek açıyodu koştum yanıma kızdı bana oturdum ağladım şimdi ölücem bn diye çocuk aklıyla derken kustum burnumdan girip ağzımdan çıktı.O bana ders oldu evde asla onu bulundurmam
(7,737 puan) tarafından
Bizede ders oldu valla birdaha pilli oyuncak tövbe sokmam eve
0 oy
(40 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım bağırsakta ise zeytinyağı içir bol bol, kayısılı meyve suyu içir.. inşallah çıkar. Ben de küçükken para yutmuştum o şekilde çıkmıştı benim anneme anlatıyor yani.
(7,737 puan) tarafından
İçiyor cnm meyve suyunu ama zeytinyağ içiremedim maalesef inşallah çıkar bizimkide ya
(40 puan) tarafından
Kaç yaşında çocuk, zeytinyağı vermeye çalış çünkü etkisini daha çabuk gösteriyor.gerekirse zorla bı kaşık ver , bence.cunku onun iyiliği için .
(7,737 puan) tarafından
2 yaşında cnm içmedi zorladım kusar gibi oldu çıkarttı hepsini
0 oy
(573 puan) tarafından
Saat pili eltimin kızı yuttu çıkmıştı bi sıkıntıda olmadı patates haşla ver yesin
(7,737 puan) tarafından
İnşallah bizimkide çıkar çok saol cnm
(1,329 puan) tarafından
Canım haşlanmış patates kabız yapar
(573 puan) tarafından
Çevremdekiler öyle demişti belki de yanlıştır teşekkür ederim
0 oy
(887 puan) tarafından
Felaket tellallığı yapmak istemiyorum, amacım sizi korkutmak da değil ama bir tanıdığımın çocuğu pil yutmuştu. Aile pil yuttuğunun farkında değil, karın ağrısı şikayetiyle gidiyorlar, ilk iki gün doktorlar da fark etmiyor ve eve yolluyorlar. Üçüncü gün fark ediliyor ama çok geç kalındı maalesef. O gün bu gündür ödüm kopar bir yerde pil kalacak diye. Sizin durumunuz farklı olabilir, korkun diye de söylemiyorum ama teyakkuzda olmakta fayda var. 
(887 puan) tarafından
Tamam canım, tabi ki gerekenleri yapmışsındır. Ben sonradan keşke söyleseydim demek istemedim. Çok geçmiş olsun
(7,737 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm dr gönderince bende bişey yapamıyorum maalesef
(887 puan) tarafından
Birşey olsa doktor da o riski almazdı zaten canım.
(887 puan) tarafından
Amin senden de
(7,737 puan) tarafından
Aynen bende o yüzden bekliyorum
0 oy
(5,039 puan) tarafından
Ay pil deynce kalem pl felan sandım çıkar ınsallah kücük bısey sonuctansaat plleri
(7,737 puan) tarafından
Evet cnm küçük ama iki tane :( inşallah çıkarda
0 oy
(83 puan) tarafından
Ben bir videoda izlemiştim korkutmak istemem ama o piller bulunduğu yeri çürütüyor ve ölüme bile sebebiyet veriyor bence bir ana önce başka bir doktora danışın 
(7,737 puan) tarafından
Deme kız öyle iki farklı hastaneye götürdüm bağırsağa indiği için beklicez perşembeye kadar dedi :(
(83 puan) tarafından
Valla ben o videodan sonra yok ettim evdeki pilleri deney yapıyorlar tavuk göğsüne koyuyorlar bildiğimiz çürütüyor simsiyah yaptiriyor
(83 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun insaAllah kötü birşey olmadan çıkar
(7,737 puan) tarafından
İnşallah cnm inşallah çıkar bi an önce
(83 puan) tarafından
İnşaAllah kuzum geçmiş olsun
0 oy
(7,720 puan) tarafından
Küçük ufak pilse çıkar bağırsağa geçmiş zaten diyorsun. Ama vucuda da zararı var ne kadar erken çıkarırsa o kadar iyi. Hacamat yapılan yerler var çocuklar için uygun olanı araştır pil çıktıktan sonra vücuttan atılması için yaptır. 
(7,737 puan) tarafından
İnşallah çıkar cnm
Bi araştırayım çok saol
0 oy
tarafından
Cok gecmis olsun hayatim tuh 
(7,737 puan) tarafından
Saol cnm bnm
0 oy
(727 puan) tarafından
Bal yedirilmeli sürekli
(7,737 puan) tarafından