0 oy
368 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9 puan) tarafından
13 aylik kızım var 2. Cicugu istiyorum sizce erken mi siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında 

25 Cevaplar

0 oy
(2,363 puan) tarafından

Bence çok erken. Bak mesela dün akşam annem dedi ki çocuğu kahvaltıy yolla baban almaya gelsin sen de akşam üstüne kadar dinlen öyle gel dedi yok dedim öğlen uykusunu evde uyusun daha iyi oluyo benle gelsin dedim. Kıyamadım gibi oldu halbuki bişey yok. Şuan hamile olsam ya da ikinci çocuğum olsa bu teklifler sıklaşır ve bi yerde kabul etmek istersin yorgunlukla. 

Çocuğumun ne suçu var anne ilgisini az görecek 

( 20 aylık )
(9 puan) tarafından
Evet sizde haklısınız beklemek en iyisi
-Reklam-
0 oy
(4,400 puan) tarafından
Kesinlikle erken bence. Ama sen kendimi hazir hissediyorum maddi manevi ikisine de yeterim dersen o ayri. Benim cocuklarimin arasinda 5 yas var.
(9 puan) tarafından
5 yaştan fazla xa olmamalı bence
(4,400 puan) tarafından
Evet 4 5 yas ideal. Benim cok rahat gecti surec hala da oyle. Hem ben cok yorulmadim hem ilk cocugum anladigi icin herseyi kiskanclik vs olmadan atlattik. Suan birbirlerine asiri duskunler.
(9 puan) tarafından
Maşallah ne güzel
0 oy
(5,378 puan) tarafından
Bebeğin o kadar küçük değil canim  o doğana kadar kızın iki yaşında olacak sıkıntı olmaz ara verince çocuk olmuyor zaten
(9 puan) tarafından
Zaten polikistigim cabuk olmuyo kızım tedaviyle 5 ayda oldu
(5,378 puan) tarafından
Sende dene cnm olana kadar   ara verme sonra pişman olursun
(9 puan) tarafından
Evet bende bundan korkuyorum ama esim pek istemiyo bakimi benim için zor olur diye
0 oy
(689 puan) tarafından
Bence aralari 4-5 yas olsun kızınız suan uslu ama her yaşın evresi fakli kendi derdini anlatabilsin. Kardesi olacagina onu hazirlayarak gecirin hamileligi dogumdan sonrada kizim kardeşinin bezini ver deseniz bi faydası olur kendi giyinip soyunur kendine yetebilirse sizde bebeginize bakabilirsiniz diger türlü bence cok zor iki cocukta zebil oluyo
(9 puan) tarafından
Evet dogru söylüyorsunuz en mantıklısı bu olucak galiba
0 oy
(99 puan) tarafından

Yapma yanariz :D

Aralari 4 yaş onu bile memnun edemiyoruz meme emse bende emcem emzik emse banada al dedi erken bence

(9 puan) tarafından
Eyvah eyvah hoc bunları düşünmemiştim
(99 puan) tarafından
Hepsini düşün hepsini 4 yastan bahsediyorum bak denendi onaylandi ☺

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 201 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde eylulannesi. (36 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 73 göst.
+1 oy
12 cevap 270 göst.