0 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde (1,359 puan) tarafından
Kış geldi havalar malumm. Yazın çok iyiydi bir sürü arkadaşı var kızımın. Kış ayı bizi çok zorluyor dışarı çıkamıyoruz yani çıkıyoruz ama öyle bı yürüyüş yapıyoruz hava alsın diye. Market felan geziyoruz. Arada arkadaşlarını eve çağırıyorum oynuyorlar ama tüm gün benimle oyun oynamak istiyor . Bende çok sıkıldım vallahi oyun oynamaktan. Bu sefer TV çizgi film izlemek istiyor hak veriyorum sıkılıyor çünkü. Evde etkinlik aktivite de yapıyoruz ama bı yerden sonra sıkılıyor. Yani evdede malum iş güç yemek vs bazen ilgilenemiyorum bazen istediği oyunları oynayamiyorum. Bu sefer vicdan yapıyorum. Napsam bilemedim ya siz yapıyorsunuz bu yaş grubuylaa

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kreşe verebilirsn 
(1,359 puan) tarafından
Ateş pahası , ben çalışmıyorum eşim calisiyor sadece... :)) seneye anasinifina başlayacak zaten
-Reklam-
0 oy
(760 puan) tarafından
Aynı dertten muzdaripim doğurmak üzereyim hala saklambaç oynayalım diyor sancılı halimle boyama yapıyorum bu ara hiç ilgilenemiyorum bende çok suçluluk duyuyorum elimden gelmiyor bişey 
(1,359 puan) tarafından
Sen bı de hamilesin Allah kolaylık versin. Ya istiyorum ki ben koltuğa oturduğumda bana sarmadan oyun oynasın. Oturduğum an anne anne hadi su hadi bu. Ama vallahi sıkılıyorum ya. Arkadaşlarını çağırıyorum oynasınlar diye yani de oda bı yere kadar
(760 puan) tarafından
Sağol canım allah razı olsun tek çocuk olunca böyle sana yapışık oluyor suçluluk duymaya gerek yok aslında kendisi eğlenmeyide öğrenmeli bı yandan sonuçta bizde anneyiz diye dinlenmeye ihtiyacımiz yokmu
(1,359 puan) tarafından
Evet o mantiktayim .diyorum kendisi oynasın. Bırakıyor geri istiyor ki bende oynayayım. Ama vallahi bıktım ya oyun oynamaktan :)) 4 yıldır oyun oynuyorum ...:/
(760 puan) tarafından
Mesela bı zaman belirle oyun saati günlük 1 saat anne çocuk saatimiz geldi diyebilirsin onun dışında oyun saatimizi tamamladık artık kendi oynama vaktin diyebilirsin böyle böyle anliycaktir
0 oy
(96 puan) tarafından

Tamda böyleydi napsak enerjisini atamazdi hep tepemdeydi ben diyanetin sübyan kursuna verdim aşırı memnunum simdi enerjiyi orda atiyo kalanida biz hallediyoz :D

(1,359 puan) tarafından
Hahahahah hala kaliyor mu enerjisi pekii :D
(96 puan) tarafından
Bazen kaliyo bazen kalmiyo bayiliyo aksamdan jsjsjs
0 oy
(99 puan) tarafından
Benim kizim 2 nisan 2021 doğumlu. 4 ay sonra 4 yaşına girecek 

Daha önce de konuşmuştuk. Hatta evlerimiz de yakındı. Biz yazın her gün parktayiz. Kışın da avm de oyun alanlarındayız. Evde de etkinlik, yemek, oyun vb seyler yapıyoruz geri kalan zamanlar da. Hatta sulu kofteyi çok güzel yapar kizim. Öyle güzel sekil veriyor ki bozmuyorum şekilleri :) Marmara parkı biliyorsundur. Marmara parkin içinde yemek katında kapali park yapmışlar ucretsiz. Avm ye ait oraya götürebilirsin. Çocuklarla oynar. Ben bugün götüreceğim inşallah 
0 oy
(7,076 puan) tarafından
Kreşe verdim benimkide 4 buçuk yaşında geçen 2 gün yollamadım sıkılıyorum sıkılıyorum diye söylendi durdu 
0 oy
(19,879 puan) tarafından
Oyalamak çok zor. Oğlum 4.5 yaşında. Diyanetin 4 6 yaş kuran kursuna gidiyor. Ancak öyle pili bitiyo
0 oy
(14,835 puan) tarafından
Anaokuluna yazdırdım bende 4.5 yaşında sıkılması geçti şükür 
0 oy
(2,027 puan) tarafından
4 yaş alan anaokulları var
0 oy
(2,056 puan) tarafından
belediyenin kreşleri var canım ya da 4 yaş grubu alan devlet anaokulları varsa oralar düşünülebilir hem uygun hatta belki böyle yarım gün gibi seçenekler varsa onları da düşünebilirsin
0 oy
(37 puan) tarafından
Benimde kızım 4 yasinda hiç arkadasi yok evimizin önünde otobangibi arabalar geçiyor dışarı çıkarmıyorum arkadaşları yok hiç.. tüm gün benimle geciriyor bazen dışarı AVM çıkarır gezdiririm..çok sıkılıyor Evde kızım ve bende üzülüyorum 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 120 göst.
8 Aralık 2024 Moda kategorisinde Rojdaesgin (61 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 111 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,359 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 157 göst.
13 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Son_bahar (2,310 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 154 göst.
19 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,901 soru

12,323,794 cevap

39,043 kullanıcı

Kategoriler

...