0 oy
147 göst.
Aile kategorisinde (745 puan) tarafından
Çok ağır hakaretler aldım. Eşim şükür arkamda ama bir çıtimi çıkarmadım. Rabbime havale ettim bide eşini zor durumda bırakmak  istemiyorum. Ama sonra bakıyorum ben sustukça o bize bişey diyemez biz dedirtmeyiz duyunca bide beni keşke onun yerine ablası olsaymis diye duydum ya bitti artk görmem bile istemiyordum. Bir yandan günah iletism kesmek bir yandan eğer bende konuşursam daha kötü olur eşim için ayrı kötü ben konuşuyorum diye bana yapılanlardan dolayı üzgün ve mutsuz ama özlüyor ailesini sen git diiyorum  yok diyor. kötü hissediyordum ama bu kadar ağır hakaretler ise nasl bileğimi bildikleri halde yutayım. Kızlar daha fazlası var ama anlatamiyorum işte bu arada eşim gorusmemi istiyor ben kestim 1 yıldır 

3 Cevaplar

0 oy
(797 puan) tarafından
Eşim arkamdaysa umrumda olmaz lafımı da söylerim nadir görüşürüm 
(745 puan) tarafından
Görusmeyi kestim 1.5 yıldır ama eşim gorusmemizi istiyor arkamda olsa da
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bazen yutmak iyidir canım alttan almak kimsyi ***** yapmaz sadece saygılı yapar merak etme.Onlar böyle yaptıkça sende alttan aldıkça eşinin gözünde de bir o kadar değerin articaktir 

Ağzı olan herkes konusuyo işte canım susturmak mümkün değil kimseyi bırak onlar konuşsun dursun öteki tarafta dillerinden kancalarla asilicaklardir buyruluyo Allah intikam alanların da en hayırlısıdır 
(745 puan) tarafından
Allah'a havaale ettim zaten canm. Ama baksana ablası olsaydı keşke ne demek. Nasl zoruma gitti anltamam.
tarafından
Boş ver canım vallahi hiç kafana takma onun demesiyle mi oluyormuş ağzı büzüşesiceler
0 oy
(3 puan) tarafından
Eşiniz arkanızdaymış eee neden susuyorsunuz anlamadım . Hadsize cevap vereceksiniz . Sessiz kalırsanız daha çok yaparlar . 

Hoş benim eşim arkamda olmasa da susmazdım ben. 

Oğullarını kardeşlerini sevmiyorlar değer vermiyorlar demekki öyle olsaydı sırf oğlu üzülecek diye sana laf etmezlerdi . 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 196 göst.
11 Aralık 2024 Aile kategorisinde Leyla343480 (77 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 233 göst.
0 oy
8 cevap 304 göst.
3 Kasım 2024 Aile kategorisinde Ozdenylmz (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 417 göst.

406,486 soru