0 oy
335 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,295 puan) tarafından

Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar kalktımi bebeler okula gidenlere rabbim zihin açıklığı versin inşallah ♥️ evde olanlarada annesine sabır :angel: 

Benim bebem şimdi uyudu sabaha kadar uyumadida uyutmadida artık bende sorun olduğunu düşünmüyorum dr gittik baybay verdi o bile fayda etmedi dün sabah 7 buçuk gibi uyudu 11 gibi uyanmıştı dün pazar yerinden eve gelene kadar saat 5 gibi yarim saat arabasinda uyudu bu sabah 8 çeyrekte uyudu bi bebek bu kadar az uyku ile nasıl ayakta merak ediyorum artık 

Evimin işlerini yaptim çamaşırlarımı astım kuruyanlari yerleştirdim bugün eşim evde uyansın güzel bir kahvaltı yaparız 

3 günün sonunda kahveme kavuştum 

image

21 Cevaplar

0 oy
(4,721 puan) tarafından
Ooo maşaAllah canım âfiyet olsun çocukları gonderdım bende nıyetlıyım ev karanlık hava bozuk yukardaki ses yapmasa uyucam yoksa kalkıp işlere başlıcam
(4,295 puan) tarafından
Allah zihin açıklığı açıklığı versin inşallah cnm

Bu saatte ne sesi yapıyor
(4,721 puan) tarafından
Amin canım ev süpürüyor denmez evi ayağa kaldırıyo diyeyim ben küt küt ses yapıyor camı kapıyı küt diye kapatıyor hep böyle
(4,295 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ben terliklerimi bile çıkartıyorum alta ses gitmesin yürürken diye
(4,721 puan) tarafından
Amin canım herkes keşke senin gibi anlayışlı olsa
-Reklam-
0 oy
(985 puan) tarafından
Vallah calışkansın abla saat kacta uyanıyım benimki koca daha eve gelmemiş  ırakta kızımı da uyuyor başım cok agrıyor bu aralar 
(4,295 puan) tarafından
Allah kavuştursun inşallah cnm

Geçmiş olsun
(985 puan) tarafından
Amin inşallah canım teşekkür ederim abla az once saglık ocagı beni aradıda dedi yarın aşınız var acaba ne aşısı birde kan alınacak dedi
0 oy
(16,445 puan) tarafından
Oğlumu okula gönderdim geri girdim yatağa kızım da yatıyor hava burda çok sisli 
(4,295 puan) tarafından
Burdada yağmurlu cnm kapalı kasvetli hava var
0 oy
(14,742 puan) tarafından
Kız ne bebeği toprak kocaman oldu 

Büşra bu uyku sorununu çözmek lazım hem sen çok zorlanırsın hem oğlun çok zorlanır 
(4,295 puan) tarafından
Yaptıysam fayda etmiyor kuzum artık iyice yoruyor eşimde uykusuz kalıyor onada yazık artık tek yapamıyorum dönüşümlü kalkıyoruz ama yinede ağır geliyor
(14,742 puan) tarafından
Çok zor olur bebek de gelecek :( doktorlar birşey demiyorlar mı
(4,295 puan) tarafından
Uyku düzeni vermem gerekiyor mus ama yok yapamıyorum
(14,742 puan) tarafından
Özelden bana toprağın yaşını kaçta kalktığını kaçta uyuduğunu ne kadar süre uyanık kaldığını yazar mısın
0 oy
(168 puan) tarafından
Oğlum saat 7 de uyanıyor çok istiyorum şöyle 9 10 na kadar uyumasını eşim işe gittim ben uzanmış burda takılıyorum oğlum oynuyor çay koydum yumurta haşladim kahvaltı için biraz zamanın geçmesini bekliyorum hava bugün kapalı tam üstümu yorganla bastırıp yatmalık eskiden köyde baba evinde sobanın arkasında öyle yapardık oğlum uyusa da bende biraz uyusam diye düşünüyorum ama uyumaz
(4,295 puan) tarafından
Ah gece uyusada sabah 7 de uyansa razıyım sabah 8 e Kadar göz kırpmadı
(168 puan) tarafından
Tabi öyle daha zor İnşallah zamanla kendiliğinden düzelir
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Günaydın büşracım 

Burda yağmur var oğlumu okula gönderdimm kızım uyuyor hemen yatağa girdim ama çok açım karnım zil çalışıyor bu hamilelik beni çok acıktırıyor ya :))
0 oy
(795 puan) tarafından
Busra doğum ne zaman arads giriyorum oda senin müjdeli haberi görmek için 
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Hala yataktayım kocam işten gelecek çocuğu ona verip işe gideceğim erken uyuyum çok dinlenirim dedim sabahın köründe uyandım 
0 oy
(3,620 puan) tarafından
Hayırlı sabahlar oğlumu bıraktım geldim camları açtım havalansın diye. Sonra işlere başlarım. Yarında yengemle annem kahvaltıya gelecek ne yapsam diye düşünüyorum 
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Günaydın afiyet olsun canım benim bebenin biride bu geceyi sabah etti ama uyudu mu hala ayakta yıkılmadım ama ayakta da değilim büyüğü de kalktı acıktım kahvaltı hazırlayalım dedi ona kahvaltı hazırlarken detoks suyumu içiyorum
0 oy
tarafından
Bu havada balkonda mi iciyosun kahveni kız 
0 oy
(434 puan) tarafından
Bebegın kaç yasında ki. Nasıl baybay etkı  etmez  bende verıyırum 3 yasındakıne çok asırı huysuz bır kız hep ahlıyor Büşra herşeye bagırarak aglıyor arttık gerçekten ımtıhanjm bu benim dıyırum o kadar kı yaramaz  . Senınkıne bay bay da fayda etmemıs  şaka gıbı  benimki hemen bayılır oda 2 damla verıyorum tek   
0 oy
(3,440 puan) tarafından

Okula gidince de anne 5 dk daha uyuyayım der :D benim kız öyle akşamdan erken yatmaz sabah da kalkamıyor  

0 oy
(130 puan) tarafından
Sen baya hamaratsin valla benim çamaşırlar var hem asılacak hem katlancak hiç sevmem diş randevum var bu gün ikizlerde durmuyo 5 saniye oturmuyolar peşlerinde dolasiyom hayırlısıyla bir buyuselerdi
0 oy
(2,741 puan) tarafından

Afiyet olsun canim bende saat 7 kalktım oğlanı okula gönderdim. Sonra giriştim temizliğe, önce banyonun derz aralarını temizledim. Sonra wc nin daha yeni bittirdim. Bebişi emzirdim uyusun kahvaltı hazirlicam, diğer oğlanı okula hazırlıyorum bir yandan bende iş çok. :(

0 oy
(4,063 puan) tarafından
Gece ve gündüz ayırt edemiyor mu neden bu saatte yatıyor bu sizi çok zorlar. 4 ten sonra asla uyutmayın orada uyuduğu yarım saat gece uykusuna sebep olur. Birazdan kaldırıp daha uyutmayın gece düzene girecektir. Bebek gelmeden bunu düzene koymanız lazım yoksa çok yorulacaksınız. 
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Afiyet olsun şekerim benim oğlan uyandı sabah namazında babası gececiydi işten geldi 9da tekrar onunla uyuyorlar ben de spor yaptım öyle Pinterestte geziniyorum
0 oy
(11,435 puan) tarafından
Afiyet olsun canım ❤️  
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Hayırlı sabahlar canım ❣️ çok zor ya inşallah bir an önce düzene girer ☹️ 
0 oy
(3,119 puan) tarafından
Günaydın aynı durumdayız benim oğlumda uyumuyor hiç bir şey fayda etmiyor gece 4 yada 5 kez kalksa uyuduk sayıyorum artık o kadar uykuyu sevmiyor sabah 5.30 kalktı hala oynuyor bakalım 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 453 göst.
1 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,295 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 325 göst.
5 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,295 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 510 göst.
3 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mekiye (1,245 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 824 göst.
6 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Özlemm ❤ (926 puan) tarafından soruldu

408,335 soru

12,267,529 cevap

37,506 kullanıcı

Kategoriler

...