0 oy
262 göst.
Diğer kategorisinde (118 puan) tarafından
Hanımlar bebeğim 25 Kasım'da 7 aylık oldu fakat aile emeklemiyor ve kelime de kurmuyor ne yapacağımı bilmiyorum ilk bebeğim ve kız çocuğu nasıl yapacağım bilmiyorum Hani bebeğimi gören hiç normal değil işte benim bebeğim 5 aylıkken emekliler İşte benim bebeğim 6 aylıkken emekledi seni çok geç yemek yiyecek falan diyorlar Çok korkuyorum Lütfen bebeği 7 aylık olup da emeklemeyen varsa bana yazabilir mi lütfen çok korkuyorum

30 Cevaplar

0 oy
(5,343 puan) tarafından
9.ayda emekledi  emekleme bir gelisim basamagi degil cocuklardan bazilari emeklemeden yuruyor daha babildama yapiyordur daha kucuk 
-Reklam-
0 oy
(856 puan) tarafından
Her çocuğun gelişimi farklı kardeş kardeşe bile uymuyor benim büyük oğlum emeklemeden direk yaşında yürüdü  1 gün bile emeklemedi 4 aylıkken dönüyordu şimdi küçük oğlum 5 aylık daha dönmüyor her çocuk bir değil
0 oy
(2,668 puan) tarafından
Kızım 10 aylıkken emeklemişti
0 oy
(1,636 puan) tarafından
Ya saçmalıyorlar ne 5 aylık emeklemesi yaa. Benim kızım 10 buçuk aylık popoyu kaldıralı 1 hafta oldu 8 ayliga yakın sürünmeye başlamıştı o zamandan beri sürünerek geziyordu. Normal değil diyerek kendi bilgisizliklerini ortaya koyuyorlar her bebek emeklemeyebilir bu bir sorun değil. Ayaklarını iyi basıyor mu kemik sağlığı nasıl ona bak. Su an kelime tam olarak kullanmazlar ki hecelerler ancak. Bay bay gibi bababa gibi o asamadayiz henüz zamanı gelince olur o da 
0 oy
(127 puan) tarafından
Oğlum 9 aylık daha yeni sürünmeye çalışıyor her bebeğin gelişimi bir olmaz ki cevremde benimde var öyle çocuğu benimkiyle aynı olup da gelişimi ileride olan ama bunları takmayın genel sağlık durumu iyiyse korkacak birşey yok 
0 oy
(1,366 puan) tarafından
Birincisi her bebek emekleyecek diye bir şey yok emekleme bir gelişim göstergesi değildir 

Çocuğunuz için kıyaslama yapan insanları mümkün mertebede hayatınızdan çıkarın 

7 ay emeklemek için erken yada geç değildir benim kızım 9 ayda emekledi ve bu bir gelişim eksikliği asla değil ki yemek yemeyle emeklemek alakasız iki şey bu cümleyi kuran kişilere hangi tıp fakültesi mezunu olduğunu sorun zira herhangi bir tıp fakültesinden mezun olmamışsa doktorluğa özenip boş boş konuşmasınlar 
0 oy
(84 puan) tarafından
Bacım benim ki 10 aylık tık yok her şeye ehvamlanmayın ya her bebek farklıdır benim arkadaşım inki aynj anda doğdular 5 aylıkken emekledi 
0 oy
(790 puan) tarafından
Benim bebeğim şu an 9 aylık ama hala hiçbir şekilde emeklemiyor dönmüyor bile yani emekleme bir gelişim basamağı değil ben buna doktora söyledim hocam emeklemiyor diye dedi o bir gelişim basamağı değil direkt yürüyebilir
0 oy
(2,057 puan) tarafından
Bakma sen onlara. Benim kızım hiç emeklemeden 11 aylıkken direkt yürüdü. 9 aylıkken tam tur dönmeye başladı. Şimdi 2.5 yaşında kanepe tepelerinde geziyor . Ne konuşacak 7 aylık bebek . Kızım şimdi daha yeni yeni ikili cümle kurmaya başladı. Doktor da 3 yaşa kadar normal olduğunu söyledi. Boşver sen çevreyi görüşme konuşma o tarz insanlarla yada ver ağızlarının payını. Herkes kendi çocuğuyla ilgilensin. Ablamın kızı 2 yaşına yaklaşmıştı yürümeye başladığında oda hiç emeklemedi. 
0 oy
(1,320 puan) tarafından
Benim kızım haftaya tam 8 aylık olacak. Şuan emeklemiyor yürüteç de yürüyor sadece. Baba, dede bazen de çok net olmasa da anne der. Her bebeğin gelişimi farklıdır. Bazıları 9 aylıkken yürümeye başlar bazıları da yaşı gecince. Konuşma konusunda da aynı şekilde bazıları erken konuşur bazıları geç.

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 212 göst.
0 oy
1 cevap 93 göst.
0 oy
6 cevap 104 göst.
17 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Damla berna (2,358 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 166 göst.
13 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,632 puan) tarafından soruldu

408,572 soru

12,276,522 cevap

37,774 kullanıcı

Kategoriler

...