0 oy
54 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (81 puan) tarafından
Kızlar bugün randevum vardı kadın doğuma 11 ay oldu neredeyse doğum yapalı emziriyorum adet hiç görmedim. Sonra bana duphaston diye bir ialç verdi sabah akşam kullan dedi. İlaç bitiminde 10 gün sonra adet görürsün gel spiral takalım dedi. Sizler kullandınız mı herhangi bir yan etki vs yaptımı emziriyorum dedim eve eit kullanabilirsin dedi doktor bana. Kullananlar yada bilgisi olanlar lütfen yazabilirmi? Kullanmalı mıyım? Yoksa akışa bırakıp ne zaman olursam olayım diye mi düşüneyim o kadar kararsız kaldım ki 

4 Cevaplar

0 oy
(2,884 puan) tarafından
Ben hamileyken kanamayı kessin diye kullanmıştım ama adet söktürücü özelliği de varmış öyle duydum. O dönem bi yan etki filan görmedim.
(81 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim biraz daha araştırıp öyle kullanayım bari
-Reklam-
0 oy
(7 puan) tarafından
Ben kullandim hiçte bi yan etkisi olmadi
(81 puan) tarafından
Sen ne için kullandın canım hamile kalmak içinde kullanılıyormuş ben çocuk bida düşünmüyorum 2 tane var çok şükür. Doğum yapalı dediğim gibi 11 ay oldu hiç adet görmedim doktor baktı ultrosuna gebelik yok kist yok dedi hap verdi bu ilacı. Hamile kalmayı da kolaylaştırıyor muş Allah korusun ya hamile kalırsam bu yönden de çok korktum o yüzden kararsız kaldım
(7 puan) tarafından
Benim adetim gslmiyodu polikistigim onun icin kullandim
(81 puan) tarafından
İşe yaradımı kaçıncı günde geldi adetin
(7 puan) tarafından
İlaç bittikten 2 3 gün sonra geliyodu
(81 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim galiba ben kullanamıycam ya halime kalmayı kolaylaştırıyor muş beni korku sarar
0 oy
(81 puan) tarafından
Kızlar bilgisi olan yok mu yaa lütfen yardımcı olurmusunuz 
0 oy
(4,238 puan) tarafından

Ben kullandim ..hamileyken kanamamm olmustu ..o ilac cok iyi ..kanamami hemen durdurdu halbuki düşük yaliyor gibiydim ..

Dufaston ismi duyunca bir seviniyorum kızımı dunyaya getire bilme sebebim:D

(81 puan) tarafından
Bu ilacı her türlü şikayette içen var anlamadım her şeye mi iyi gelir :D ama ben kullanamıycam ya hamile kalmayı kolaylaştırıyor muş galiba beni hep korku sarar :) bu arada Allah bağışlasın canım

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 11 göst.
0 oy
0 cevap 23 göst.
0 oy
2 cevap 57 göst.
0 oy
3 cevap 34 göst.

405,629 soru

12,153,431 cevap

36,578 kullanıcı