0 oy
165 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (943 puan) tarafından
Doğumdan ne zaman sonra adet görülmeye başlanıyor. Lohusalık bittikten sonra birkaç ay içinde görülür mü? 

25 Cevaplar

+1 oy
(2,883 puan) tarafından
Hormonların canı ne zaman isterse hemende olabilir 12 ay sonrada olabilir :D ben ilkinde 8 aydan sonra ikincide ise hemen oldum
(943 puan) tarafından
Merakla bekliyorum. :)
-Reklam-
+1 oy
önce (843 puan) tarafından
Ben 6 ayda görmüştüm ama bence kişiden kişiye değişiyor 1,5 sene olmayan var 
0 oy
(6,512 puan) tarafından

Emziriyormusun 

(943 puan) tarafından
Evet emiriyorum. 30 günlük bebeğim
(6,512 puan) tarafından
Bende emziriyorum ve 8 ay 11 günlük bebegim var hala olmadim
(943 puan) tarafından
Peki karında şişlik falan oluyor mu bu durumdan kaynaklı.
(6,512 puan) tarafından
Olmuyordu 7 aydır ama bu aralar bazen akintim oluyor bazen sis gibi hissediyorum.
0 oy
(9,607 puan) tarafından
Bnm kırkım cıktı oldu hemen 
0 oy
(343 puan) tarafından
Lohusalıgım bitti 2 3 hafta sonra oldum
0 oy
(2,962 puan) tarafından
Oglumda 6 ay sonra kizimda 12 ay sonra gormeye basladim ve emziriyordum
0 oy
(338 puan) tarafından
6.5 aylık ben daha yeni adet oldum kardeşim de 8 aylık oldu
0 oy
(18,854 puan) tarafından
İlkinde 4 ay sonra ikincide 3 ay sonraydı sanırım 
(943 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(74 puan) tarafından
Kırkımın çıkmasına 4 gün vardı oldum yani doğumdan 36 gün sonra 1 hafta sürmüştü 
(943 puan) tarafından
Çok çabuk olmuşsunuz. Benim daha kanamam bitmedi 30 gün oldu
(74 puan) tarafından
Evet canım hatta öyle bir oldum ki 1 hafta kan kaybından ölürüm diye sanki o gün doğum yapmışım gibi kanamam oldu ped yerine hasta bezi takıyordum  doktora gittim bir sıkıntı mı var diye doktor ultrasonda baktı hiçbir sıkıntın yok rahim gayet iyi toplanmış adet oluyorsun sen demişti zaten ondan sonra da hiç şaşmaz düzenli eskisi gibi olurum
0 oy
(400 puan) tarafından
Kişinin hormonlarına bağlı biraz ilk doğum yaptığım zaman 6 ay sonra oldum 2. De kırkımdan 20 gün sonra oldum 
(943 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
(400 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(338 puan) tarafından
Emzirmeyle vs ilgisi yok hormonlarının önemli ilk cocugumda 6 ay girmedim ikincide 45. Gün adet oldum.
(943 puan) tarafından
Merak içinde bekliyorum ne zaman adet olacağımı. Zaten gebelikten önce düzensizdi öncesinde düşüğüm vardı. Bu sefer de düzensiz olur
0 oy
(354 puan) tarafından
Ben 6 ay boyunca olmadim sonra biraz duzensiz olmaya baslamistim kizim 17 aylik ben 3 aydir duzenli olmaya basladim
(943 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
(309 puan) tarafından
Dogum yapalı 3 ay oldu yeni adet oldum.. Hemde cok yogun gunlerdir tuvaletten cikamiyorum valla yeni yeni azalmaya başladı. Benim zaten dogum sonrasi kanamalarim iki ay sürdü .
(943 puan) tarafından
Sizin bayağı sürmüş. Benim 30 gün oldu azar azar hala geliyor kan.
0 oy
(4,237 puan) tarafından
İlk adetim 40ım ciktiktan hemen sonra oldu ..4cu aydayiz daha da olmadi
(943 puan) tarafından
Benim 40'ın çıkmasına 10 gün kaldı. Ben de merak ediyorum ne zaman adet olurum diye.  Sizin kanamanız ne zaman bitmişti. Benim hala azar azar devam ediyor
(4,237 puan) tarafından
İlk 10 gun cok oldu . sonra azar azar 35 gun
45 gun sonra da adet oldum
(943 puan) tarafından
Benim 20 gündem sonra azalmaya başladı. Artık bitsin istiyorum.
0 oy
(7 puan) tarafından
Ben 7.ayda görmeye başladım emzirdigin surece gelmeyedebilir demişti doktorum
(943 puan) tarafından
İlk defa duydum böyle bir şey
(7 puan) tarafından
Doktor öyle demişti bana
0 oy
(271 puan) tarafından
Ben ilkinde 4 ay sonra İkincide 8 ay sonra adet oldum
0 oy
(959 puan) tarafından
3 ay önce doğum yaptım hala adet olmadım bazen belim kasığım olacak gibi ağrıyor oluyorum diyorum gelen giden yok canım. Arada bir ne olur ne olmaz diye test yapıyorum 
0 oy
(88 puan) tarafından
Bebeğim 3 aylıkken oldum hemen gidip spiral taktirdim 
0 oy
önce (81 puan) tarafından
Bende tam bugün doktora göründüm. 11 ay oldu neredeyse hala adet olmadım. İlk doğumunda 8. Ayda olmuştum ama bumda gelen giden yok. Doktor adet söktürücü olarak duphaston ilacı verdi kullandıktan sonra 10.gün falan gelir dedi ama ben araştırdım biraz hap hamile kalmayı kolaylaştırıyor muş. Kullanmıycam galiba. Başka cocuk düşünmüyorum canım bende bitkisel şeyler arayışındaydım adet söktürücü olarak. Çünkü kendim sinirliyim öfkeliyim Bi olsam rahatlıcakmışım gibi hissediyorum. Belki burdan bilen çıkar adet söktürücü olarak evde neler uygulanabilir emziriyorum bu arada 
0 oy
önce (33 puan) tarafından
Oğlum 3 yaşında ve hala adet görmedim prolaktin yani süt hormonum çok yüksek maalesef beynimde tümör varmış bu yüzden görüyormuşum :(
önce (943 puan) tarafından
Geçmiş olsun. İnşAllah en kısa sürede tümör deniz kurtulurdunuz

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 73 göst.
11 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Gizem_clk21eker (943 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 463 göst.
21 Mart 2021 Diğer kategorisinde 1995 (1,416 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 62 göst.
0 oy
1 cevap 62 göst.
22 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Toprak Ana (581 puan) tarafından soruldu

405,582 soru

12,151,928 cevap

36,570 kullanıcı

...