0 oy
55 göst.
Aile kategorisinde (77 puan) tarafından
Merhaba Herkese iyi günler dilerim direkt konuya girmek isterim Benim bileğimde sorun var hamur yoğurma köfte yoğurma gibi şeylerde o günü hamur işleri ya da köfte gibi şeylerle uğraştığım zaman sabahlara kadar Bileğim ağrıyor sanırım kasım'daki sıvı bitmiş doktora gittim ama kireçleme olduğunu söyledi Bu yüzden ne zaman hamur yoğursam bilek ağrısından ölüyorum Kollarım da ağrıyor hamur makinesi almayı düşünüyordum Daha doğrusu istiyordum hem kolaylık açısından hem de oğlum Hamur işlerini çok seviyor ve biz de seviyoruz zaman zaman yapıp yiyip ya da buzluğa atmayı seviyorum pratiklik açısından bu yüzden hamur yoğurma makinesinin ihtiyaç olduğunu düşündüm iki buçuk liraya kadar fiyatının düştüğünü gördüm eşime söyledim ve o da ilk başta bir şey demedi Tamam dedi Daha sonra a101'e geldiğini gördüm Oraya gidip almasını söyledim bana tamam dedi Daha sonra eve gelip a101'de kalmadığını söyledi ama biz a101'deki kişiyi aratıp söylemiştik ve onlar da ayıktırdıklarını söylemişti yani eşim bildiğiniz bana rol yapmış sırf almamak için o kadar söyledim Yalan söyleme doğruyu söyle diye yine de yalan söylemekte ısrar etti kalmamış gittim baktım diye halbuki'ne gitmiş ne de bakmış Bugün de tekrar söyledim başka bir markanın trendyol'da indirimde olduğunu durduk yere bağırdı çağırdı almayacağım izin vermiyorum gibi şeyler söyledi O kadar tepki gösterdi ki sanki Yanlış bir şey istedim Kötü bir şey istemişim gibi en çok hamur işini kendisi seviyor ve istiyor Halbuki gerçekten sinir oldum siz olsanız ne yapardınız ya da ne yapmalıyım Ama gerçekten benim için ihtiyaç olduğunu düşünüyorum kollarımdan çok fazla rahatsızlık duyuyorum

3 Cevaplar

0 oy
(2,996 puan) tarafından
Esinde canm pohaca borek istediginde sende yapmayacağim istemiyorum diye bağır hatta cok istiyorsan pastahaneden alabilirsin de yapma canm senin canından kiymetlimj
(77 puan) tarafından
Öyle yapacağım zaten kendisi bilir
-Reklam-
0 oy
(1,698 puan) tarafından
Bana çok lazım değil . Eşim alalım diyor ama yer kaplıyor diye almak istemiyorum. Benimde kollarım tutmuyor. Senin yerinde olsam para biriktirir alırım . . Madem bu kadar çok hamur işi yapıyorsan büyğk kolaylık olur senin için 
(77 puan) tarafından
Benim zaten şu an onu alacak aslında kendi param var biriktirdiğim Ona da izin vermiyor Benim lafımı dinlemiyor musun Ben sana izin vermiyorum diyor kendim gizli gizli Alsam bile burnumdan getirir
(1,698 puan) tarafından
Öyle ise hiç yapma canım. Yemezse bir zaman kendi almak ister
0 oy
(6,665 puan) tarafından
Canım bende senin gibiydim iki çeşit kurabiye yapsam ağrı çekiyordum aldıktan sonra baya rahat ettim madem almıyor sende yapma o zaman 
(77 puan) tarafından
Siz hangi marka kullanıyorsunuz acaba Belki bir mucize olur alır En azından Fikir olsun Ayrıca almazsa gerçekten de yapmam
(6,665 puan) tarafından
Emsan  Bella Gusto kullanıyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 97 göst.
0 oy
2 cevap 50 göst.
15 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hicrannn (1,196 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 75 göst.
26 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Hlyaa_96 (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 505 göst.
3 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde sevlev (1,340 puan) tarafından soruldu

405,998 soru

12,169,957 cevap

36,635 kullanıcı

...