0 oy
500 göst.
Diğer kategorisinde (728 puan) tarafından
Kombim balkonda dışarda kapağı uçmuş aşşağı paramparça olmuş dışarı kesinlikle çıkamıyoruz çıksam ceplerime taş doldurmam lazım 

20 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Çıkma bacım bizm burda güneşli ama soğuk 
(557 puan) tarafından
Çıkma cnm çıkma allah muhafaza ne olur bilemezsin bizim burada karlı ve sogukkkkkkk
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ahaha taşmi okadar mı kötu.. Bizde burda kar ile mucadele veriyoruz kar yagınca okdr soguk olmuyor, 
(728 puan) tarafından
Rüzgar acayip bi fırtına var evin içi uğulduyor herkesin bişeyleri uçmuş mahalle çöplük içinde yağsa keşke kar ondan soğuk bu kadar
+1 oy
tarafından
düzenlendi
İzmir de aynı hava buz ve rüzgarlı 
+1 oy
tarafından
Dünden uyarı vermişlerdi zaten fırtına var diye allah yardımcınız olsun iç anadoluya da geliyor muş fırtına 
(9,769 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Sen kayserideydn djmi. Bura uçuyor ya sizin oralarda yok mu bişey
tarafından
Aynen canım kayseride yım daha burada bir şey yok ama bura icin de uyarı verilmiş tedbirler alınsın diye bu gün yarın gelir fırtına diyorlar
(9,769 puan) tarafından
Cok.kotu bzim burası da ya :/ kar yada yağmur yağsa da biraz dinse şu fırtınalar
+1 oy
(12,279 puan) tarafından
Aman ALLAH korusun  biz lodos  ve şiddetli rüzgara bile hazırlıklı  değiliz  
0 oy
(877 puan) tarafından
Benim balkonu sı bastı ya camekan olmasına rağmen 
0 oy
tarafından
Sorma sorma ya catilar ucuyo gece sesten uyuyamadim cok korkarim ben boyle seslerden:(
(728 puan) tarafından
Ev göçecek gibi hissediyor insan
tarafından
Valla ya hem cok soguk Rabbim darda kalanlara yardim etsin insAllah ne diyeyim
0 oy
tarafından

Evet bizimde giriş kapısı açık kalmış binanın bir carptı dankkk diye ses geldi öyle korkdumki anlatamamm benim adam bide moto kurye rüzgârla boğuşuyo

(728 puan) tarafından
Bu havada çıkıyormu motorla zor valla allah başta eşinin dışarda çalışanların yardımcısı olsun biz sıcakta evde oturuyoruz erkek olmakta zor
tarafından
Gitti söylene söylene dedim bakim hava durumuna ne varmış dedi bende yağmurlu karla karışık mış deyince tüylerimi diken diken ettirme zaten donuyom diyo ama napcak çaresiz çalışmak zorunda
(728 puan) tarafından
Benim eşimde güvenlik ama kendi motoruyla gidip geliyor işe dün dedim otobüsle git ne vereceğim 5 lira ona dedi boşver çalışsınlar yapacak bişey yok
tarafından
Hahaa doğru diyon ev babası olmak kolay değil
(728 puan) tarafından
Az acıyak az vurak:D
0 oy
tarafından
Asıl dün gece neydi öyle saka yapmiyorum dedim basınçtan cam falan kırılırmı acaba 
0 oy
tarafından
dün yigenimin ayak parmagi koptu ruzgarin siddetinden arabadsn inerken ruzgar oyle esmiski kapiyi tutamamislar yavrum nasilda perisan 
(728 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım araba kapılarından sürekli böyle şeyler oluyor dikkat etmek lazım
0 oy
(25,224 puan) tarafından
İstanbul elden gidiyeaaahhh :D
tarafından
Suusss kızzzz zaten yüreğim ağzımda
(728 puan) tarafından
Aman giderse gitsin :D hayatta kalıyor olmamız bi mucize zaten :))
tarafından
Haha dimi valla orasıda doğru allah ın dediği olur rabbim beterinden korusun
0 oy
tarafından
Kayseride öyle evde bile ruzgar sesinden duramıyoruz 
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Aynen kapilar camlar ucacak sandim gece cok fenaydi.
0 oy
(2,593 puan) tarafından
dikkat edin canım bizim burada samsunda da çok oluyor alıştık artık birde ben tepede ve tam denize karşı oturuyorum çok etkileniyorum
0 oy
(1,303 puan) tarafından
Aynen ya bende daricadayim burada ucuyo 

Rabbim dışarda olanların yardımcısı olsun
(728 puan) tarafından
Yakınız canım bende tuzladayım
0 oy
(314 puan) tarafından
Kaç kilosun sen öyle :))) 
(728 puan) tarafından
50 :)))
(314 puan) tarafından
Uçabilirsin evet :)
0 oy
(2,577 puan) tarafından
Neyse ben ciksamda Uçmam hahahaha Mersin'de aynı odun getirmeye cikamiyorum yemeği bile yapamam benimki dışardan getirecek benim evim bide tam tepede camlar titriyor rüzgardan:))
0 oy
(253 puan) tarafından
Oo burda gunesli tam piknil yapilacak vakit ama hastanelerde gezmekten piknik yapamiyom 
0 oy
(5,940 puan) tarafından
Aynen canım anadolu yakası goztepedeyim  ben markete gittim sabah 10 gibi uçacaktım az kalsin
0 oy
tarafından
Vallahi ben bugün pazara gidecem ayağıma taş bağlayım bari :) 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 238 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 530 göst.
29 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 368 göst.
21 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 115 göst.

404,332 soru

12,112,856 cevap

36,447 kullanıcı

...