0 oy
198 göst.
Aile kategorisinde (4,203 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar 

Bana yarın yemeğe misafirim var  menüm bu şekilde 

Mercimek çorbası veya tarhana ( mercimeği ben içemiyorum o yüzden Tarhana düşünüyorum gibi ) 

Şehriyeli Pirinç pilavı 

Et sote veya kavurma yapıcam ( tavsiye alabilirim) 

ORTAYA 

Salata biber yoğurtlama kara lahana sarması 

TATLIYA KARAR VEREMİYORUM 

BU ŞEKİLDE TATRT KALIBINDA PASTA Mİ YAPSAM REVANİ Mİ ( REVANİ DAHA KOLAY BENİM İÇİN UĞRAŞTIRICI DEĞİL 

TATLIYI ÇAYLA VERİCEM KAHVEYLE LOKUM VERMEYİ PLANLIYORUM 

TAVSİYE VE FİKİRLERE AÇIĞIM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR AMA 

TART KALIBINDA PASTA BU 

image

11 Cevaplar

0 oy
(766 puan) tarafından

bence tatlı olarak kesinlikle pasta.

ana yemek de kavurma değil et sote olsun :)

misafirin ben olsaydım tarhana yerine mercimek isterdim ama hadi ona da karışmayayım ;)

(4,203 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm mercimekte kolay Tarhana da ama aklımda bulunsun yarına kadar vaktim var
-Reklam-
0 oy
(841 puan) tarafından
Ağlayan pasta yapabilirsin 

Yada tart kalıbında snickers pasta 
(4,203 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm

Ağlayan pasta benim dedigimle aynı tek fark ben kekini tart kalıbında yapıyorum

İkinci yazdığın beni zorlar doğuma 10 günden az var fazla ayakta duramıyorum
0 oy
(1,847 puan) tarafından

Pasta çok güzel görünüyor.  Yemek olarakta et sote daha iyi gibi . Mercimek çorba her misafire  yapılıyor. tarhana olsa daha iyi . Menü güzel.  Afiyet olsun size :)

(4,203 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cnm bende öyle düşünüyorum bende içmiş olurum iyi olur
0 oy
(4,203 puan) tarafından

Post üste çıksin 

0 oy
(2,831 puan) tarafından
Tatlı uğraştırıcı olmasın diyorsan kakaolu bisküvi pastası yap aralarınada muz çilek falan koy çok güzel oluyor yada mandalinalı kedi dili pasta oda çok kolay hazır pasta tabanı alıp onuda muhallebi krema ve meyve ile süsleyebilirsin menün güzel hem hamilesin hem rahatsızsın düşünüp hazırlık yapıyorsun gelen kişiler kim bilmiyorum ama onlarda aynı şeyi düşünür eminim 
(4,203 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm

Eşimin arkadaşı annesi babasi  eşi Filan gelecek cnm geçmiş olsuna caya gelecektiler bende salı günü hastaneye gidicem ondan sonra yemeğe alayim dedim cay hazırlığından daha kolay yemek yapmak bana göre çünkü suan hazırladıklarımi buzluğa atma derdindeyim doğumdan sonra yanıma kimseyi istemiyorum pratik buzluktan çıkartırım
0 oy
(3,071 puan) tarafından
Kalabalik misafire sote daha iyi 

Corba genel olarak herkes mercimek sever ama tarhana icerlermi bilmiyorum tercih senin

Tatlida pasta cok guzel gorunuyor bence onu yapmalisin kolay gelsin simdiden :) ❤
0 oy
(1,597 puan) tarafından
Yeter bence hamilesin bir cocugun var şükür buna çok iyi düşünmüşsün sırf çocuğu var diye aç gidip gelip evimde yerdim neyse...maksat gönül hoşluğu ne diyelim..
0 oy
(79 puan) tarafından
Bence revani yap hem daha kolay hem ugrastirmiyo:)
(4,203 puan) tarafından
Büyük ihtimalle öyle görünüyor canım çok teşekkür ederim
(79 puan) tarafından
Rica ederim ne demek:)
0 oy
(252 puan) tarafından
Kemal Paşa tatlısı hem kolay hem de kalabalığa daha iyi olur
(4,203 puan) tarafından
Oda çok basit kaçar cnm normal caya geliyor olsalar kahve yanina yapılabilir ama yemek sonrası bana göre hafif kalır
0 oy
(657 puan) tarafından
Mercimek çoğu kişi yapıyor artık o yüzden tarhana çorbası birde et sote daha iyi misafir menüsüne. Tatlı olarak da bence pastayı yap 
(4,203 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm ağrım olmazsa onu ama ağrım olursa revani yapıcam 10 kaldı doğuma zorluyor artık
(657 puan) tarafından
O zaman hiç yorma kendini revani yap gitsin :) Rabbim kolay bir doğum nasip etsin inşallah ❤️
0 oy
(336 puan) tarafından
Şekerpare şerbetli tatlı olur gibi 
(4,203 puan) tarafından
Olabilir cnm

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 138 göst.
0 oy
1 cevap 78 göst.
17 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 103 göst.
0 oy
4 cevap 136 göst.
5 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,346 puan) tarafından soruldu

407,061 soru

12,217,050 cevap

36,808 kullanıcı

...