+1 oy
417 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (205 puan) tarafından

image

Bu şekilde bir vitrin var evde içine neler koyabilirim oda küçük olduğu için kenarda değil maalesef.Karşılıklı iki çekyat var karşılarinda kaliyo tV yerinde vitrin tam olarak .Çok dikkat çekmeyen şeyler koymak istiyorum çok fazla bişey olmasa daha iyi olur sanki

15 Cevaplar

+1 oy
(5,316 puan) tarafından
Ben almadim ama annemin vardi simdi o da kullanmiyor süslu fincan takimi bardak takimi falan vardi o evlenirken ceyizini koymustu cam kesmeler falan vardi 2 defa vitrin indi hic birsey kalmadi simdi 
(205 puan) tarafından
Hafif şeyler koyarım dikkat çekmesin de yeterki
-Reklam-
0 oy
(2,544 puan) tarafından
Foto yok, ama resim, çiçek,  gondol vs koyabilirsin
(205 puan) tarafından
Koydum fotoyu pardon eklememisim
0 oy
(3,073 puan) tarafından
Foto yok kkk
(205 puan) tarafından
Koydum şimdi fotoyu unutmuşum :)
0 oy
(684 puan) tarafından
Ben yüzük tepsimi damat kahvesi takımımı hediye olan aksesuarlari koymusum
(205 puan) tarafından
Tam karşıda kaliyo ama bilemedim ya kafam karıştı bardak fincan nasıl olur yemek takımı filan
(684 puan) tarafından
Ben onları konsoluma koymusum sevmiyorum vitrinde. Vitrin benim için süs eşyası
0 oy
(2,544 puan) tarafından
Eskiden misafirlik yemek takımı koyuyorlarmış şimdi dekarasyon süs foto falan koyuyorlar 
(205 puan) tarafından
Süs püsüm de hiç yokki :) kiralık diye bişey almadım pek
0 oy
(40 puan) tarafından
Cnm benimde iki tane var ,içinde kullanmadığım yemek takımları, taşlı bardak vs. Yerleştirdim.
(205 puan) tarafından
Bnde öyle düşünüyorum
0 oy
(577 puan) tarafından
Viski bardağı,  şarap kadehi,  karaf... :D
(205 puan) tarafından
Hergun evde kadeh kaldırıyoruz zaten sekerim :)
0 oy
(1,657 puan) tarafından
Çiçek saksısı koyabilrsin yeşil yapraklı,kitap koyabilirsin,mumluk, fotoğraf çerçevesi,vazo vs 
(205 puan) tarafından
Aslında güzel fikir ama tabaklar da var yemek tabakları koyacak yer bulamadım.burasi nasıl olur
(1,657 puan) tarafından
Olmazsa şık tabak çanaklarını ufak ufak koyarsın
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Eşimin aldığı çiçeklerin kurumuş halleri gezdiğimiz yerlerden topladığım eşyalar var benimkinde 
0 oy
(748 puan) tarafından
Minik objeler koyabilirsin kahve fincanı olabilir kitap olabilir . Biblo tarzı olabilir 
(205 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(748 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Çay setıni koyabilirsin canım alt tarafada günlük olmayan yemek takımlarını koyabilirsin bende o şekilde kullanıyorum
(205 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumunuz için
0 oy
(3,927 puan) tarafından
Kahve seti, çay seti koyabilirsin. Tatlı tabakların varsa koyabilirsin. Süs eşyaları koyabilirsin veya kendi fotograflariniz da güzel olur 
(205 puan) tarafından
Bu tarz yapacağım sanırım teşekkür ederim
0 oy
(827 puan) tarafından
Ben ardiyeye koydum eski bir vitrindi içine havluları bakım malzemeleri makyajlarimi filan yerlestirdim
0 oy
(555 puan) tarafından
Benım yok sevmem ben. Gorumcemın vardı süslü bardaklar fıncanlar koyadı cocukları büyüdü dolaba ihtıyacı vardı çocuk dolabı yaptı cam rafları çıkartı tahta koydu kapagını degıştirdi kulpları degıştirdi
(205 puan) tarafından
Eşim bnle evlenmeden önce almış kitap koyuyormus sonra kitaplık aldı burası boş kaldı
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Bence kitaplık olarak kullan 
(205 puan) tarafından
Öncesinde kitaplar vardı eşim bnle evli değilken almış kitap kyuyormus şimdi kitaplık aldı buralara da tabak mi koysam diye düşündüm
(19,483 puan) tarafından
Tabak.fincan seti bardak seti olabilir

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 78 göst.
20 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Citipiti (3,981 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 153 göst.
16 Temmuz 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Havin06 (2,566 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 347 göst.
4 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Merveruzgar (1,030 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 705 göst.
20 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Azkaban (2,746 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,563 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...