0 oy
137 göst.
Aile kategorisinde (1,216 puan) tarafından
Kızlar bir kaç seferdir ilişki sonrasında günlerce kasıklarımda rahimde şiddetli ağrı yaşıyorum günlerce mide bulantısı halsizlik devam ediyor. Korkuyorum doktora gitmeye ama gidecem burada başına gelen varmı daha önce 

4 Cevaplar

0 oy
(2,586 puan) tarafından
Gebelik varmi 
(1,216 puan) tarafından
Yok canım
-Reklam-
0 oy
(336 puan) tarafından
Enfeksiyon olabilir 
(1,216 puan) tarafından
Aklıma daha kötüsü geliyor hep inşallah tek enfeksiyondur
0 oy
(6,752 puan) tarafından
Bende de 1 haftadır ağrı var . Tam o esnada ağrı oluyor. Sanırım enfeksiyon var veya yara  ☹️randevuda bulamadım. Mutlaka bur doktora gözükmek lazım. 
(1,216 puan) tarafından
Çok şiddetli bir ağrı sanki içimi parçalıyor bişeyler günlerce geçmiyorda ben de doktora gitmeye korkuyorum doğumdan beri travma oldu resmen kadın doğumcuya gitme
(6,752 puan) tarafından
Cok ilerlemistir belki canım. Benimkide cok ağrıyor. bende cok korkuyorum ama maalesef sürekli gitmemiz gereken bir yer :( 2 cocuk doğurdum hâlâ korkuyorum  enfeksiyon varsa ilerlerse oda korkutuyor. Mecburen gideceğiz. Yeni randevu buldum bi an önce ilerlemeden bakılsın. Yoksa kafamda cok kuruyorum.
(1,216 puan) tarafından
Bende aldım randevu ne diyecek bakalım inşallah seninde birseyin  yoktur. Kafadan da kurma kötüyü  çağırma iyi olsun herşey
(6,752 puan) tarafından
İnşallah canım Allah razı olsun ❤️ ikimizinde ciddi biseyi yoktur insallah
0 oy
(1,917 puan) tarafından
Enfeksiyon olabilir doktora git 
(1,216 puan) tarafından
İnşallah tek enfeksiyondur gidicem de alttan muayene eder diye gidemiyorum

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 41 göst.
0 oy
2 cevap 21 göst.
1 saat önce Aile kategorisinde Gamzeli00022 (320 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 200 göst.
0 oy
7 cevap 200 göst.
3 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde dila0123 (18 puan) tarafından soruldu

407,060 soru

12,217,045 cevap

36,808 kullanıcı

...