+1 oy
506 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (473 puan) tarafından
Esra Erol izleyen varmı ya eşim tüm gün çalışıyor bende sıkıntıdan esra erola sardim ama fatih aydın konusunda beynim şişiyor basım ağrıyor artık nasıl bir aile ya sorumsuzluk bir tane evlatları var onada sahip cikamamislar kadının rahatlığı öldürüyor beni

10 Cevaplar

+1 oy
(839 puan) tarafından
İlk defa biri bu kadar uzatıldı o kadar sıktıki kabak tadı verdi artık arada bakıyorum  2 ay oldu aynı şeyleri konuşup duruyorlar baydı
(473 puan) tarafından
Bende inanın başıma ağrı giriyor zaten son dakika yayınlanıyor direk geciyorum ama hep ayni seyler yani hiçmi gören duyan yok
-Reklam-
+1 oy
(771 puan) tarafından
O çocuk kesin yaşamiyor yaşasa hiç mi gören eden yok hergün aynı şeyi konuşuyorlar kaçta çıktın nerdeydin habire esra dan sogudum resmen bırak işte polis savcı arasın yapamiyosun
(473 puan) tarafından
Ay yemin ederim icimden gecenleri yazmissiniz hep ayni sorular ve çok saçma sorular hep ilk başa dönüyorlar baska bir bildikleri yok
+1 oy
(3,286 puan) tarafından
al.benden de o kadar 
0 oy
(338 puan) tarafından
Onların hepsi senaryo.
(473 puan) tarafından
Umarım öyledir yoksa hiçmi gören olmadı çocuğu
(338 puan) tarafından
Görenleri de kanala baglamiyorlar uzasin diye.
(473 puan) tarafından
Bencede böyle bir programda hiçmi ihbar yok
0 oy
(4,089 puan) tarafından
Ben de Esra erol'u izliyorum sıkıntıdan yalnız o Rabia kadınını görünce değiştiriyorum gıcığıma gidiyor çok sinir bozucu her haltı da biliyor konuşmuyor zaten zavallı çocuk ne annesinin umurunda ne babasının. Yaşadığını da sanmıyorum. Esra Erol reyting uğruna uzattıkça uzatıyor saçmalıyor iyice Müge anlı'ya gitselerdi ikinci gün ortaya çıkmıştı çoktan.
(473 puan) tarafından
Esra erol saçmalıyor gercekten ya artık sabah kalktin naptin sabah kalktin naptın çok sıkıyor soru sorarken karsisindakini bunaltiyor müge anlı bu sekilde sormuyor daha kurnaz
0 oy
(2,275 puan) tarafından
Bende skintidqn bakiorm fatih olayi ilk zamanlar iyi guzel di ama suan hep ayni seyler ve sıkti oyuzden pekte bakmiorm o konu gelince
(473 puan) tarafından
Bende öyle ama denk gelince çatlıyorum sinirden
0 oy
(1,372 puan) tarafından
Tadı kaçtı...
(473 puan) tarafından
Kabak tadı verdi gerçekten
(1,372 puan) tarafından
Bana kalırsa aradan çıkardılar genç çocuk yaşasa çıkardı...
(473 puan) tarafından
Bir rabia yı buldu yükleniyor da yükleniyor suçlu veya suçsuz taş olsa catlar dökülürdü herşey ortaya ama kac ay oldu yazık ya hickimsemi görmemiş
(473 puan) tarafından
Ya zaten öldü ölmeye yasamiyorudur yüzde seksen
(1,372 puan) tarafından
Bilmiyorum o kadar insaoglu bir gözü dönmeye görsün herkes herşeyi yapar✓
0 oy
(6,656 puan) tarafından
Bence artık nereye gömdünüz diye sorması lazım 
(473 puan) tarafından
Müge anlı olsa öyle tuzak sorular sorar bu gidiyor telefon kaydı hts çıkarıyor ona göre kadını sorguluyor saçmalık
(6,656 puan) tarafından
Kadında sağlam pabuç olsun o zaman ay delirtir insanı  her lafı yalan dolan yemediği halt yok yüzsüzlük ayyuka çıkmış bilmiyorum apla hatırlamıyorum apla
(473 puan) tarafından
Ayy evet hicbisey hatırlamıyor saçmalık ya bide kocası konuştuğu zaman bağırıp susturmaya çalışıyor hemen üste çıkıyor
(6,656 puan) tarafından
Ya yalan Allah aşkına ya içtiği meyve suyunun neli olduğunu söyledi geçen gün onu hatırlayan bunlarımı unuttu yani ipliği pazara çıkacak ondan bu kıvranmalar ama son çırpınışları
0 oy
(1,776 puan) tarafından
Mügeye cıksaydi birseyler çoktan ortaya cikardi gibi geliyor bana niyeyse ölmüştür diye düşünüyorum hayatta olsaydi mutlaka bir ses cikardi
(473 puan) tarafından
Mutlaka ya bide biraz ilerlemişti en azından yaklaşmış olurdu müge ama ilk günden farkı yok hergün aynı şey hic bir ilerleme yok ya
0 oy
(87 puan) tarafından
Anne baba firat kuzenler herkes her seyi biliyor ve rahatça yalanlara kılıf bulup susmaya devam ediyolar çocuk öldürüldü bu net 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 115 göst.
27 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 311 göst.
11 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Kuzucuklarin annesi (3,010 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 345 göst.
22 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,471 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 309 göst.
13 Haziran 2024 Aile kategorisinde Yenianne_tugce (1,488 puan) tarafından soruldu

405,735 soru

12,158,707 cevap

36,600 kullanıcı

...