0 oy
472 göst.
Aile kategorisinde (242 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Benim kaynanam ben aramasam hic aramaz.

Gecen kizim ve ben hastaydik aramadi sormadi 

Hatta ben bir hafta aramamisim diye bana küsmüsler  

Yine ben aradim tartisma olmasin diye

Sizinki ler ariyormu yoksa sizmi ariyirsunus

31 Cevaplar

0 oy
(1,597 puan) tarafından
Arardım başlarda çok küstahça olmaya başladı bu iş görevim miş gibi adledildi.O yuzden aramam bidaha beni arayamazlar oğlunu arasın sorsun benle muhattab olmasin✓
-Reklam-
0 oy
(3,187 puan) tarafından
Arar, kaynanamda bende birbirimizi ararız 
0 oy
(658 puan) tarafından
Eşim küçüklükten beri görüşmüyor o yüzden ismini bile anmiyoruz evde
0 oy
(1,416 puan) tarafından
Çok sık arar bazen bunalirim açmam bile o derece 
0 oy
(750 puan) tarafından
Abartısız her gün 5 defa ya da 6 defa arar aramazsa merak ederim işe gittiği zamanlar saati bellidir 10.00'da arar 2'de arar yani bir gün konuşmasak sesini duymasam çok merak ederim o da beni
0 oy
(408 puan) tarafından
Her sabah görüntülü ariyo bi saate yakin konusuyoruz sohbet muhabbet biraz torunumu goster diyo ona bakiyo hastayim binkacgundur glher aradinda nasil oldun diye soruyo yemek gonderiyimmindiyo evlerimiz iki dakikalik mesafede 
0 oy
(40 puan) tarafından
sağolsun arar her zaman bende ararım
0 oy
(1,910 puan) tarafından
Benm kaynanada herkesi arar bir beni aramaz yalandan biri yanında olsada direk hayırsız gelin niye beni arayıp sormuyon diye direk arar söyler bende her gün arayıp ne konuşacam sen ariyon yeterli benm aramama gerek yok derim ama her aradığında utanmadan der kendi kızı aramiyor benm aramami bekler
0 oy
(9,649 puan) tarafından
Bunlar içten gelen şeyler canım istersen araraın istemezsen aramazsın noluyo arayınca noluyo aramayınca. Benımkı arar bazen ben ararım bazen aramayız olur yani 
0 oy
(5,745 puan) tarafından
Hafta sonu iki gün ordaydok dün görüntülü aradık duymamış aksma arıyor niye sesin çıkmıyor aramiyorsun diyor;)  

Pek anlamaz telefondan ama arıyor günahını almym aramız iyi ya gidip geliyoruz b
0 oy
(38 puan) tarafından
Beinkide arardi bende arardim çocuktan SONRA aramalar azladi Benim ben aramıyorum die oda amramiyor nadir ara ama biz hastayaken arar devamli

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 104 göst.
4 Ocak 2024 Aile kategorisinde Eceinn (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 644 göst.
4 Kasım 2022 Aile kategorisinde hanimeli (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 620 göst.
4 Eylül 2022 Aile kategorisinde Janya (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 711 göst.