0 oy
74 göst.
Diğer kategorisinde (304 puan) tarafından
Merhaba kızlar . Bebeğim 20 aylık . Bugüne kadar hiç market ürünü hazır gıda çikolata vs yedirmedik . Tattırmadık. Vermek de istemiyoruz ... Durun şimdi başıma gelene bakın . Bebeğime bakıcı bakıyor ve şartlarımızı biliyor . 2 konuda ısrarla net olduğumuzuda biliyor. (Yada bizi uyutuyor )Ekran yasak ve çikolata hazır gıda vs yok. Çocuğum bugün tam 5 kez ağız dolusu kustu....ben böyle bir kusma görmedim. Aklımı kaybedecektim. Foşur foşur kesilmedi kusması ... Bakıcıyı aradım bu çocuk ne yedi. böyle böyle oldu diye . Süt burger verdim demesin mi ? Ya sen ne diyorsun bunların yasak olduğunu bilmiyor musun.böyle bişeyi nasıl yaparsın dedim . E içinde bal var süt var faydalı bişey o demez mi hala. Ben evime almış mıyım süt burger. Nerden buldun da verdin sen dedim .markete çıktım aldım diyor pişkin pişkin. Allah'ım çıldırıcam ya . Yaptığı ayıp değil gibi birde pişkin pişkin söylüyor. Bu süt burger acaba midesini mi bozdu ki arkadaşlar doktora götürmeli miyim lütfen yardımcı olun ya 

6 Cevaplar

0 oy
(2,661 puan) tarafından
Evet canım belli ki rahatsız etmiş , eğer devam ediyorsa kusması götürün yazık çekmesin boşuna su kaybı da yaşar çocuk o kadar kusmaya
-Reklam-
0 oy
(847 puan) tarafından
1Sut burger ile 5kez ağız dolusu kusması garip geldi bana çok ağır bişey değil çünkü hasta olmasın veya başka bişey daha yedirmis olabilir mi cips gibi yağlı şeyler hiç yemedi yse midesine ağır gelmiş olabilir 1sut burger bu kadar yapmaz çünkü
(5,592 puan) tarafından
Canim benim bebegim de coklu besin alerjisi var 1 tane lolipop yedi 2 gun kustu. Eger alerjik bi durum varsa boyle oluyo.
(847 puan) tarafından
Aaa onu belirtmemissin bilmiyordum yaptığı şey çok tehlikeli alerjik bebeğe yasaklı gıdayı vermek alerjik olduğunu bilmiyor muydu bence sen bakıcı ile kesin bir dille konuş
(5,592 puan) tarafından
Ben post sahibi degilim. Sadece yorumunuzu gorunce yazmak istedim. Cunku bazi bebekler bu sekilde. Hic paketli gida vermediyse icinde ki biseye alerjisi olabilir.
(847 puan) tarafından
Biliyorum alerjik bebeklerin bünyesini haberdarm yiğenim de öyle
0 oy
(1,534 puan) tarafından
Canım 5 defa az değil bence bi götür çocuğunu o kurmadan biz çok çektik ileri derecede reflü sü var daha kızım ağzına market ürünü almadı 3 yaşını doldurdu kusmak çocuklari çok eziyor 5 kere kusmak halsiz bırakır susuz bırakır 
0 oy
(5,392 puan) tarafından
Süt bunger kusma yapmaz bu kadar benim kızımda azıcık yemişligi var bence farklı birşey dokunmuş olabilir  ya da usutmus 
0 oy
(11,926 puan) tarafından
Canım kusmada eğer fazla ise çocuğu doktora goturmeliyim çünkü su kaybediyor.evet o da bozmuş olabilir ya da bir hastalık geciriyor olabilir 
0 oy
(5,592 puan) tarafından
Canim icinde ki biseye tepki vermistir. Kimyasal yuklu zaten. En basitinden sut vermiyosan icinde ki sute tepki vermistir. 

Benim bebegimde coklu besin alerjisi var. Alerjik bi besin yiyince tum migdesi bosalana kadar kusar.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 40 göst.
25 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,520 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 54 göst.
14 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 249 göst.
0 oy
5 cevap 68 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ozlem.23 (157 puan) tarafından soruldu