0 oy
82 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
merhaba hanimlar ben kendimi bildim bileli bende triot guatr var disardan bakinca baya belirgin şiş sag lob 17×5mm sol lop 16×14mm buyuklugunde biopsi yapildi sonuc temiz cikti ama ben cikartmalarini istiyorum yani amleiyat olmak istiyorum hicbir sekilde kilo alamiyorum iki cocugum var 49 kiloyum saclarim cok fazla dökuluyor dislwrim berbat olmus guatrimdanmi acaba hamileydim kizimada gecti triot suan 11 aylik ve ilac kullaniyor ameliyat ederlermi sizce disardanda cok belirgin 

6 Cevaplar

0 oy
(2 puan) tarafından
ameliyat olan varmi aranizda 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Halam tam olarak anlattığın gibi üstüne bide siroz olmuş ameliyat olması lazım onun da Rabbim şifa versin inşallah 
(2 puan) tarafından
Aa cok gecmis olsun siroz cok kotu diyorlar normalde umarim en kisa zamanda sagligina kavusur
0 oy
(1,271 puan) tarafından
Ben cocukken annemde vardı olmustu canım bendede gebelikte cok yükseliyor sonra düşüyo biraz ilaçlık değlm sükür Rabbim şifa versin doktor bunj derdi ameliyatlık mı bir sor detaylı gene en iyi doktor bilir 
0 oy
(1,753 puan) tarafından
Annem yakın bir zamanda oldu canım iyileşme süreci biraz yavaş ilerliyor çocuğuna bakmanda yardımcı olabilecek birşey varsa hemen ol tabi hala ilaçlarını kullanmaya devam ediyor ömür boyu da edecek 
(2 puan) tarafından
guatr icmiydi dismiydi acaba ne kadar buyuklukteydi alindi kotu huylu falanmiydi
(1,753 puan) tarafından
Büyüklüğünü bilmiyorum ama anneminde dışardan hisseiliyordu boğazı şişti hep iyi huyluydu tekrar çoğalmadi çok şükür
0 oy
(2,066 puan) tarafından
Annem ameliyat oldu komple aldılar tiroid bezlerini. Ailede akrabalarımızdan da olanlar oldu
(2 puan) tarafından
ck gecmis olsun buyuklugu ne kadardi acaba bide kotu huylu falanmiydi veya disardan şişmiydi tam olarak neydi rahatsizligida ameliyatla alindi acaba
(2,066 puan) tarafından
çok eskiden olduğu için hatırlamıyorum canım ama aşırı büyük değildi dışarıda çok belli olmuyordu kötü huylu çıkmamıştı bi de onu biliyorum
0 oy
(3,644 puan) tarafından
Annem oldu onun ki iç guatr ve zehirliydi tamamen alındı 

Bi de yavaş çalışıyordu seninki hızlı çalışıyor demek ki 

Benimki de yavaş çalışıyor ve iç guatr

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 41 göst.
5 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (489 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
6 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Gamze1azra (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 57 göst.
6 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Gamze1azra (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 59 göst.
27 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esila272727 (38 puan) tarafından soruldu

411,411 soru

12,384,528 cevap

43,431 kullanıcı

Kategoriler

...