0 oy
295 göst.
Diğer kategorisinde (1,079 puan) tarafından
Kızlar eşimin vatsap görüşmelerini takip etmek istiyorum ama nasıl yapacam bilmiyorum geçen gün bir numara görmüştüm silmiş onun haberi olmadan o işteyken de onun mesajlarını goruyuleuek uygulama var mı bildiğini şimdiden teşekkür ederim

6 Cevaplar

0 oy
(12,583 puan) tarafından
yani neden? 
(1,079 puan) tarafından
Eşimden süphe ni yorum
(12,583 puan) tarafından
göreceklerin karşısında aksiyon almayıp oturup kendi kendine üzülen bir ömür geçireceksen kurcalama. cehalet mutluluktur de geç.
inşallah şüphelerin yersizdir ama ya doğru çıkarsa boşanabilecek misin? ya da en basiti ses çıkarabilecek misin?

WhatsApp web var, takip edersin ama gördüklerini kaldırabileceksen yap
(1,079 puan) tarafından
Aldatılmak daha ağır gelır inan ama benim baktığımı haberı olsun istemiyorum dışarıya calısmaya gidecek olıypt gıderse ben pek gıvenkm kalmadı gibi
(12,583 puan) tarafından
tabii ki ağır gelir ama görüyorum duyuyorum, çoğu kadın araştırıyor öğreniyor ama boşanmıyor türlü türlü sebeplerden. sonra bir ömür boyu affedemedikleri kocalarıyla berbat bir hayat yaşıyor. belki öğrenmeseler daha mutlu olurlardı.
(1,079 puan) tarafından
Haklısın canım hemde çok benim annemle babamın da sorınlj evliliği vardı bende evden uzaklaşmak için evlenmek zoru da kaldım geçen gün eşimin vatsap da engellenmiş kadın gördüm engellenen kısılerde ve hulhelnerjm o Yüzden ben fark ettırmeden görüp delil toplamsk istiyorum
(1,079 puan) tarafından
Yaa çok şeyler var da ben kısaca özetlefjm
(577 puan) tarafından
Gözdeye katılıyorum. Eğer kötü bir durumla karşılaşırsan boşanmayacaksan kurcalama
(434 puan) tarafından
Çok tehlikeli adam fark ederse senden sıkayetcu olabılır canım buna hakkı var
-Reklam-
0 oy
tarafından
Var ama nedir nasıl kullanılır bilmiyorum benim bir arkadaşım eşinin whatsabına giriyordu ama nasıl hiç sormadım 
(1,079 puan) tarafından
Ögrenebılıt misin canım birşeyler karıştırıyor hissediyorum ama emin olmak istiyorum
tarafından
Uzun zamandır görüşemiyoruz eski görev yaptığımız yerdendi takipte kal belki burdan biri de biliyordur
(1,079 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(262 puan) tarafından
WhatsApp web var. Ama görüp üzülüp ayrılmayacaksan hiç girişme üzülen sen olursun
0 oy
(691 puan) tarafından
Engellenmiş kadın gördüysen neden sormuyosun zaten taniyorsundur eşini gözlerinde görürsün yalanmi doğrumu anlarsın 
0 oy
(400 puan) tarafından
Whatsap web var olay store'dan ındır eşinin kodunu okut 
0 oy
(830 puan) tarafından
Watsapi kopyala onunkini kendi telefonundan aç.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 135 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,291 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 116 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Buket masal (2,492 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 874 göst.
28 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Efnan.0 (1 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 236 göst.