+2 oy
405 göst.
Aile kategorisinde (4,203 puan) tarafından

Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar rahat uyuya bildiniz mi 

Ben saat 4 e kadar güzel uyudum ama 4 ten sonra sürekli uyandim heyecan bastırdı rabbimin izniyle birazdan hastaneye gidicem genel cerrahi ameliyati iptal olduğu için dogum için gün almaya gidicem birde bebeğim detaylı ultrason yapılacak tektar inceden kar atıyor bi kahve içip kendime geleyim dedim somra hazırlanır çıkarım rabbimin izniyle şansıma eşimde evde rahat rahat gider gelirim 

Bize dua edin olurmu birşey çıkmasın artık sezeryan günümüz belli olsun ♥️ oğlumu tek baktım eşimin desteği ile ama sanki hiç cocuk bakmamış gibi içimde bi tuhaflık var heyecan korku endişe mutluluk hepsini bir arada yaşıyorum :wassat: inşallah evlatlarımi yete bilirim onları kimseye muhtaç etmem 

Rabbim kimseyi korktuğu şeylerle sınamasın AMİN ♥️ 

image

14 Cevaplar

+3 oy
(12,909 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Günaydın Büşra'cım. Ben de tam 30 haftalığım bugün kaldı 8 hafta Dr un hesabına göre bir aksilik olmazsa. Yüzüm şiş uyandım sanırım dün biraz çerez fazla kaçtı:) inşallah sağ salim geçsin doğumun oğluşun sağ salim kucağına gelsin

(12,909 puan) tarafından
Evet canım lise grubu
(298 puan) tarafından
Şimdi benim kız sekize gidiyo birinci sinftan bu yana raporlu özel ogrenme güçlüğü dikleksi bozukluğu raporu var okula gönderemiyorum gitmiycm diyo bu rapor dan sınıfı gecermi bu yıl göndermesem sınıfta kalma yok fiye duydum raporlu olana
(298 puan) tarafından
Son tatilden buyana hiç gitmedi yirmi gün gitmemezligi var
(12,909 puan) tarafından
Kaynaştırma öğrencisi statüsüsünde kızın canım. Sınavlara girmeden geçemez. Devamsızlık sınırına da ulaşmış idare ile görüş izne çevirebilirlerse izne çevirsinler ama daha Devamsızlık yapmaması gerekir sene sonuna dek. Ya da heyet raporu almaya çalış geriye dönük. Sınavlara girerse öğretmenler zaten idare edip geçirecektir bepli öğrenci bırakmıyoruz
(298 puan) tarafından
TM cnm saol
-Reklam-
+1 oy
(1,904 puan) tarafından

Yetersin be aslan kadın <3:D Hepimiz yeteriz evel Allah. Kadının gücünü enerjiye çevirsek dünya gibi kaç gezegene elektrik üretilir ahaha:D

(4,203 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️♥️
(7,232 puan) tarafından
Yorumun muhteşem bacım:) uzayı bile ele geçiririz bizler.
(4,203 puan) tarafından
Gerçekten öyle hakkını vermiş
(7,232 puan) tarafından
Büşra m inşallah bu hafta içinde burda doğurdum postu açarsın, sapasağlam hafif geçer doğumun İNŞALLAH ☺♥️
+1 oy
(3,094 puan) tarafından

Günaydın cnm inşallah güzel haberler alırsın sağ selim alırsın kucağına bebesini ...oğlum biraz husursuzdu gece kaç dafa uyandı şimdi yine uyudu bende bı kahve içip evi topliyacam eltime kahvaltiya gidecem 

image

(3,094 puan) tarafından
Amin cnm ❤️ haber et geldiğinde merak ederim
(4,203 puan) tarafından
Çıkınca yazarım cnm ♥️ ilk muayenemi oldum nst ye girdim hoca gelsin netleşecek inşallah
(3,094 puan) tarafından
Hadi hayırlısı olsun cnm ❤️
(4,203 puan) tarafından
Saol cnm 23 ARALIK SABAH SAAT 7 DE ORDA OLUCAM inşallah ♥️
(3,094 puan) tarafından
Gördüm şimdi postu cnm hadi hayırlısı olsun cnm
+1 oy
(4,261 puan) tarafından

Günaydın canım inşallah senin için herşey güzel gecer sağlıkla alırsın bebisi kucağına ♥️

imageoglumu okula bıraktım kahve içiyorum şimdi ☺️

(4,203 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️

Afiyet olsun
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Hayırlı sabahlar canım, afiyet olsun 

Hadi inşallah güzel haberlerle gel Rabbimin izniyle ❤️❤️
(4,203 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️ ♥️ cok teşekkür ederim
0 oy
(2,165 puan) tarafından

İnşAllah herşey gönlünce olsun güzel haberlerle gel... :)

(4,203 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ☺️ çok teşekkür ederim
0 oy
(10,523 puan) tarafından

Rabbim sağlıklı kucağına versin inşallah ❤️ bizde heyecanla bekliyoruz 

(4,203 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️♥️  ona hiç suphem yok inan rabbim sizlerden razı olsun tanımadan en güzel destekleri verdiniz veriyorsunuz
(10,523 puan) tarafından
Cümlemizden hepimiz anneyiz seni çok iyi anlıyoruz belki de :) ❤️
(4,203 puan) tarafından
Belkide ♥️
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Amin Hayırlı sabahlar olsun hayırlı güzel haberlerle gel inşallah 
(4,203 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun
0 oy
(398 puan) tarafından
Hayırlı sabahlar canım hadi git gel sag saglim bizede haber ver gelince
(4,203 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun çıkınca yazarım
0 oy
(3,755 puan) tarafından
Hayırlı sabahlar canım 

Hayırlı haberlerle dön inşaAllah Rabb'im korktuğuna uğratmasın bızede yazarsın Allah'a emanet ol❤❤
(4,203 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️ çıkınca yazarim
0 oy
(20,339 puan) tarafından
Günaydınnnnn uyudum ama bebeler ikisi benle yattı biraz karışık uyuduk :) hayırlısı ile git gel haber ver ay kız bu kahveyi bu kadar içme kolik olur Allah korusn bebiş 
(4,203 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm benim sıpada bizle yattı

Birşey olmaz rabbimin izniyle
0 oy
(649 puan) tarafından
Günaydın canım bende bugün gün almaya gidiyorum çok heyecanlıyım hayırlı haberlerle gel inşallah sağlıkla kucağımiza alalım inşallah ♥️
0 oy
(252 puan) tarafından
hayırlı haberlerle inşallah canım benim çok mücadele verdin Rabbim gönlüne göre en güzel şekilde yavrunu kucağına almayı nasip etsin 
0 oy
(11,053 puan) tarafından
Gunaydin kusum Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin InsaAllah yuzduk yuzduk kuyruguna geldik rabbim hayirli saglikli dogum nasip etsin 

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 494 göst.
30 Mayıs 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Oldu o zaman (3,976 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 104 göst.
22 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,120 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 175 göst.
9 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 451 göst.
17 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Prens prnses Annesi (613 puan) tarafından soruldu

407,063 soru

12,217,173 cevap

36,808 kullanıcı

...