0 oy
51 göst.
Diğer kategorisinde (109 puan) tarafından
Hanımlar kizim 8 aylık olmak üzere.sut ürünlerine alerjisi çıkmıştı 2 aylıkken.raporlu mamayı güç bela iciriyiruz.ek gıda da pek yemiyor zaten.kanntestinde çıkmadı ama deride kizariklik oluştu .süt alerjisi denildi.gittigikiz hastane Kayseri'de.biz ise marastayiz.havalar kötü.sabah gitsek akşam dönüyoruz.ve çok sisli.alerji bölümü en yakın o şehirde var.demeknistedigim.yavas yavaş süt urunleri versemmmi.artik yedirmek istiyorum.mama çocuğu aşırı kusturuyor.igrenc mama verdiğim gibi ogurmeye başlıyor.sut alerjisi çıktığında tüm huzursuzluğu geçecek sandık ama hiç bir fayda olmadı.yeme bozukluğu var.biseyler yapayım diyorum yatsın etsin diye ona yedirecegim şeyler bile sınırlı.doktora yakın bir zamanda gitmeyi düşünüyorum.belirti olarak kanlı kaka vardı.yavas yavaş alerjisininacmayi denesem (doktor kontrolü dışında) evde kendim bı sıkıntıyla karşılaşır mıyım.korkuyorum ama süt ürünleri de yesin istiyorum artık.bagisiklik kazansın vücudu.napmaliyim bilgisi olan var mi

2 Cevaplar

0 oy
(292 puan) tarafından
Diyet doktor gözetimi ile aciliyor her hangi bir şok durumunda mudahale icin 

Alerji derece niz kacti peki 

Bizim 1 yasinda 4.8 di deride 
(109 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum ki canım söylemediler o zamandan .yakın zamanda da yaptirmadik henüz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim bebeğimle aynı durumda bizimde çoklu gıda alerjimiz var dana eti süt ve süt ürünleri kuruyemiş ve baharat daha yeni dana eti ve baharati bende biraz açmaya başladık emziriyorum ben bu arada bence şu anda doktor kontrolü dışında gitmen çok anlamsız evet anliyabiliyorum sizin için zor oluyordur ben doktor kontrolü dışında muz verdim çocuğum kanlı kaka yaptı ki şu anda diğer geri kalanları için daha çok zaman var diye düşünüyorum en azından benim bebeğim için ki süt urunlerini böyle vermeyi asla cesaret edemem bana doktorum her şeyde geriye döneriz demişti 
(109 puan) tarafından
Çok haklısın evet .bende napsam şaştım kaldım.cpcik mamayı içmek istemiyor aylardır zorluyorum kusuyor sürekli.kasikla yedirirp burnunu sıkıp yutturuyoruz.geve uykusuna geçince 13 saat hiç yemez mesela.biberon flan almıyor.o kadar tiksindi artık.napiyim bilmiyorum hiç ya .
tarafından
Ek gıda olarak ne veriyorsun su anda
tarafından
Doktorun baslattiklari bize patates havuc yeşil biber kabak elma armut bal kabağı borokoli karnabahar kuzu kıyma yulaflı ama var pirinç unu çorba falan yapıyorum pirinc unla elma armut falan yapıyorum benimkide yemek istemiyor ama zorluyorum şimdi avakodo ve yumurtaya gectik
(109 puan) tarafından
Ek gıda bile yemiyor .elma havuç kabak patates kyma ne varsa üç gün kuralı denemeden verdim. Bı sıkıntı olmadı ama yemiyor
tarafından
Bizde öyleyiz çok zorluyorum ama ben doktor zorla dedi çünkü biraz toplaması lazım kendini dedi başka alerji maması denesen başka marka yani
(109 puan) tarafından
Aptamil pregomin denedik evolvia denedik ama içmiyor.bizimkinin beslenme bozukluğu var.mamaya karşı değil herşeye ayki tepkiyi veriyor beslenme itirazı var saatlerce aç kalsa yine istemez

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 37 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 50 göst.
0 oy
4 cevap 76 göst.
0 oy
5 cevap 49 göst.

408,340 soru

12,267,728 cevap