0 oy
213 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (33 puan) tarafından
Dyson hariç ona gücüm yetmiyor

6 Cevaplar

0 oy
(1,076 puan) tarafından
İlla şarjlı mı olması gerek? Ben fantom'un elektrikli dik süpürgesini aldım 2 bin TL civarı fiyatı. Küçük süpürme ve günlük süpürme işlerini onunla hallediyorum. Turbo başlığı var halıda zeminde güzelce süpürüyor. Bu fiyata alınabilecek en iyi süpürge bence. Küçük Dyson diyorum ona  derin temizlik için kablolu Dyson ım var onun üstüne süpürge tanımam 
(33 puan) tarafından
Yani benim supurgem eskidi güzel supurmuyor artık açıkçası tek bir süpürge işimi görsün istiyorum fontom bunun için yeterli olmayabilir
(1,076 puan) tarafından
Anladım canım. Şarjlı olacaksa dyson hariç hiçbir şarjlı süpürgenin derin temizlikte iş göreceğini düşünmüyorum. Şarjlı süpürgelerin çekim gücü elektiriklilere göre çok düşük
-Reklam-
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Phılıps hem süpürüp hem silen baslıgı olan modeli var bende memnunum canım 
(33 puan) tarafından
Tam kodu varmı acaba kullanıyor musunuz siz
(9,718 puan) tarafından
Tam kodu vardır da eşime sormam lazım o almıstı :)
(9,718 puan) tarafından
(33 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bakacağım buna
(9,718 puan) tarafından
Rica ederim halıyı kaldır eger zemin daha fazla ise mesela bu hem siler hem süpürür
0 oy
tarafından
Bosch kullanıyorum 
0 oy
(1,494 puan) tarafından
Bosch alma sakın hiç kullanisli değil başlığı biraz büyük parçaları çekmiyor en son evi supuruyorsun bitirdim diye kaptinca tüm büyük pislikler yere dökülüyor haznesine çekmiyor başlığı çok kötü ve çekiş gücü iyi güçlü ama beş para etmez bence diğer makinalarda böyle bir sıkıntı varmı bilmiyorum benimki mi böyle çıktı emin degilim
(3,812 puan) tarafından
İçinde bir şey takılmadığına emin misiniz. Benim çekim gücü çok az olan şarjlı süpürgem var. İçinde pislik takılınca haznesi başlığı tam temiz olmayınca öyle yapıyor. Boschtan kat kat düşük onu da denedim bir tanıdığımda o tarz bir sorun yoktu
(1,494 puan) tarafından
Yok tertemiz boshlarda kronik sorunmus bu okudum sikaytlerinde
(3,812 puan) tarafından
Şaşırdım doğrusu kafamda soru işareti kalır artık teşekkürler
0 oy
tarafından
Kullanmıyorum fakat Philips alırdım saniyorum.  Ok begeniyorum
0 oy
(3,613 puan) tarafından
Philips yada bosch marka güzel

İlgili sorular

0 oy