0 oy
213 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (77 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar lazere başlayacağım Ama Genital bölgeyi de istiyorum artık Çok yoruldum sürekli kil tüy işinden bugüne nasip oldu ama genital bölge hakkında çok utanıyorum yani aşırı çekiniyorum lazer yapacak olan kişi ile konuştum bu konuyu o da lütfen çekinme bunda kötü bir şey yok falan diyor Bilmiyorum çok fazla utanıyorum Bir taraftan da genital bölge olmak istiyorum Kendimi bir türlü rahatlatamıyorum nasıl yapacağımı nasıl edeceğim diye

9 Cevaplar

+3 oy
(4,063 puan) tarafından
Untanmaktan ziyade çok da günah. Hem lazer kökten çözüm değil her şekilde yine çıkacak, boşa günaha girmeyin
(32 puan) tarafından
Günah mı? Neye göre günah diyorsunuz ispat varmı?
(4,063 puan) tarafından
Bikini bölgenizi birilerine açmak günah değil de ne olabilir? Kendimce fetva vermiyorum, müslüman hanımın örtülü olması lazım bikini bölgesini açmak da ne kadar caiz olur düşünün bi??
(986 puan) tarafından
Arkadaş dogru soyluyor cok gunah ha diğer bolgeşer alabilirsin ama urayı gormesi gunah eşinden başka kimse gormemeli istersen bir hocaya sor yada İnternet araştır
(3,894 puan) tarafından
Ayn bacım doğru dedin ciddi bir hastalık olmadığı sürece orayı sırf keyfi icin açmak göstermek caiz değildir.
(2,813 puan) tarafından
Günah olmadığını nasıl düşünebiliyorlar anlamıyorum gerçekten
-Reklam-
0 oy
(2,724 puan) tarafından
Eğer utanıyorsan lazer epilasyon cihazı alabilirsin 
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Kadında olsa başka birinin senin Özel bölgeni görmesi günah ondan bahsediyo seçim senin.Canım âğdaya lazere ne şekilde olanlar gidiyo onlar alışık utanmanı gerektirecek bişey yok eğer gidersen. uğraşırım dersen alıp evde kendin de yapabilirsin kız kardeşim evde kendi yapıyo lazerini doğumdan sonra bnde alıp yapıcam
(796 puan) tarafından
Ne kadara almıştı kardeşiniz?
(5,976 puan) tarafından
ev cihazlari tuyleri uyutuyor  tamamen bitirmiyor.azaltio yani sadece yada iki uc ayda bi cikio. 2005 yilindan beri lazerliyim hic cikmadi tum bolge ler. 8 seans yani 8 ay gitmistim. ilk iki senas utaniyor insan bide ozaman liseyi yeni bitirmis genc kizdim. bacaklarimi kadin zorla ayiriyordu acip diz kapaklarimdan beri acmaya calisiyodu:))) 3 seansta nevar ne yok sergiliyorsun kadinin onune kocais gibi aciyorsun hic utanma kalmiyor. ginah yada degil sonucta temiz olunuyor. gunahsa basim da acik
misal. her halti yapip da bazi seyler gunah yapmam diyenleri anlamiyorm . atiyorum hesabindai bir kurusu bile kar oldun diye faize koyup da epilasyona ginah diyeni benim aklim asla almaz mesela. isine gelene gunah az onemsiz seye degil oluyosa ben ifliy oluyorum bu dusunce yapisina. heee dort dortluk herseye dikkat ediyorsundur gunahi sevabi herseyden sakinirsin kendini tamam ozaman ginah deyip yaptirma acma mesela.
0 oy
(24 puan) tarafından

Avret mahalline doğum vs hariç (tıbbı müdahele yani ) bir başkasının bu bakan hanım bile olsa göstermek haramdır 

"Fıkıh alimleri nezdinde muteber olan şudur. Kadının kadına karşı avreti diz ile göbek arasıdır. Kadın ister anne veya kız kardeş olsun ister yabancı biri olsun. Tedavi ve zorunlu durumlar hariç bir kadın kadına diz ile göbek arasını göstermesi caiz değildir"

Ama dilerseniz lazer yapan yerle görüşüp özel bölgemi kendim yapabilir miyim diye görüşebilirsiniz öyle yapan tanıdıklarım oldu rica edip özel bölgemi kendim yapmak istiyorum diyenler 

0 oy
(138 puan) tarafından
Fikir ayrılığı için yazmıyorum daha öncede ağda olsun lazerde olsun gittim evet ilk gittiğimde bende utandım ama sonra orada çalışan hanımefendinin iş için yaptığını anlayınca o kadar takılmıyorsun ayrıca lazerde kesin sonuç aldım tercih sizin 
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Hastalık haricinde kadın kadına günah olan yer canım bu dünya rahatlığı için ahiretini tekliye atma derim riomi lazer aldım evde yapıyorum 
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Utanmaktansa günah boyutunu düşünmek lazım.. 
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Bi kadının göbeğini bikini bölgesini diz kapağının üstünü başka bi kadına göstermesi günah canım 

Kimse neye göre kime göre diye konuşmasın 

Ben Kuran'a giderken hocamız anlatmıştı 

O yüzden makinesini aldım evde kendim yapiyorum
(796 puan) tarafından
Tamamen bitiriyor mu ? Ne kadara almıştın markası ne
(3,246 puan) tarafından
En zor bölge bikini bölgesi oldugu için zor canım
Bi de lazer yaptıktan sonra 3 gün karinca yagi sürüyorum biraz azalma var ama
Uzun sürüyor
Philips aldım canım 12 bine bakalım bitecek mi
(796 puan) tarafından
1 saati geçiyormu yapım aşaması ? İş karınca yağına kalsın canm ya bende lazer istiyorum ama gidemem sanırım, kendim alir yaparım diye düşünüyorum nasip olursa
0 oy
(571 puan) tarafından
Benim gittiğim yerde kadın makineyi hazırlıyordu diyordu ben çıkıyorum sen kendine ışık at öyle daha iyi oluyordu 
(77 puan) tarafından
Kadinla konuştum ama önermiyorum yarım yamalak olur tam yapamazsıniz dedi

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 167 göst.
19 Ekim 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Yrn33 (254 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 91 göst.
0 oy
15 cevap 652 göst.
9 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Misafir.9 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 162 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Emir112021 (177 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,643 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...