Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim nasılsınız iyisinizdir inşallah biraz yoktum iş güçten dolayı şimdi fırsat buldum bakim canım bacılarim neler yapıyorlar dedim ben kahve mi içtim namazımı kıldım şimdi ise biraz cadı ile oynayacağım ardından kayınvalideme atıp yemek yapmaya gidecem, çok konuştum ee siz anlatın hele ne var ne yok ♥️
bebek uyuyor bnde oturuyorum . Birazdan kalkar sıpa
Aleyküm selam afiyet olsun canım ❤️ Doğum günüm 1 aralıktı arkadaşlar hediye almış ama anca bugün yetişti görünce hem şaşırdım hem çok mutlu oldum tam da şimdi şu fincanımla içtim kahvemi bende yemek attım fırına oturdum biraz kitap okurum belki
Ve aleyküm selam bizde u.y.u.z olduk malesef kaç gündür ne yıkadım ne yikamadim bu kış günü olacak işmiydi diyorum 1 haftadır perişan oldum herşeyi yıka sil süpür nasıl kurtulacam derken zaman geçiyor ama kıyafetlerim kurumuyor 7 aylik hamileyim inanki perişan haldeyim sabahtan beri işe temizliğe başladım daha şimdi belim koptu diye uzandım biran önce geçsin istiyorum yoksa doğum olacak bebeğe bulaşır diye aklım çıkıyor oyuzden elimden fazlasını yapmaya çalışıyorum
409,789 soru
12,319,906 cevap
38,930 kullanıcı