+1 oy
223 göst.
Diğer kategorisinde (4,552 puan) tarafından

Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim nasılsınız iyisinizdir inşallah biraz yoktum iş güçten dolayı şimdi fırsat buldum bakim canım bacılarim neler yapıyorlar dedim ben kahve mi içtim namazımı kıldım şimdi ise biraz cadı ile oynayacağım ardından kayınvalideme atıp yemek yapmaya gidecem, çok konuştum ee siz anlatın hele ne var ne yok :D♥️

image

image

6 Cevaplar

+1 oy
(7,891 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

bebek uyuyor bnde oturuyorum . Birazdan kalkar sıpa :D

(4,552 puan) tarafından
Ayy inşallah yaww şuan diş etleri kaşınıyor diye huzursuz biraz geceleri üç dört defa uyanıyor uyutmuyor ama canı sağolsun o iyi olsunda varsın uyumuyağğ •́⁠ ⁠ ⁠‿⁠ ⁠,⁠•̀
(7,891 puan) tarafından
Nerden biliyorsun dişinin kasindigini;D bnmki 8.5 aylik hala dişi çıkmadı mesela ;)))
(4,552 puan) tarafından
Emzirirken göğüs ucumu diş eti ile ısırıp çekiyor ne zaman yüzüne dokunmaya kalksam elime sarılıp ısırmaya çalışıyor bide elleri hep ağzında
(7,891 puan) tarafından
Normal onlar
(4,552 puan) tarafından
Valla mı ama ishalide var gııı
-Reklam-
+1 oy
(5,443 puan) tarafından
Âfiyet olsun canım maşaAllah bebişinede ☺

Bende öyle mayıştım oturuyorum niyetliyim iftarı bekliyorum
(4,552 puan) tarafından
Yaa Allah'ım kabul etsin inşallah orucunu ve teşekkürler canısı Allah razı olsun inşallah ❤️
(5,443 puan) tarafından
Amin canım Allah senden de razı olsun ❣️❣️
(4,552 puan) tarafından
Amin ecmain kardeşim benim ♥️
+1 oy
(4,858 puan) tarafından
Yarın İstanbul'da fuar varmış eşim İstanbul'a gidecek bende annemi aradım gel bizde gidelim İstanbul'a kardeşimi görürüz gezeriz diye ama hiç halim yok midem bulanıyor ishal halsizim anneme kardesime de söz verdim acile gidip bir serum bari taktirayim :( bu arada  afiyet olsun 
(4,552 puan) tarafından
Teşekkürler canısı ve sanada çok çok geçmiş olsun yaa haşlanmış patates ye muz tüket yayla çorbası yap iç iyi gelir inşallah bide bol bol su ve meyve tüket
(4,858 puan) tarafından
Çok teşekkürler canim
(4,552 puan) tarafından
Rica ederim canısı ❤️
+1 oy
(7,243 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Aleyküm selam afiyet olsun canım ❤️ Doğum günüm 1 aralıktı arkadaşlar hediye almış ama anca bugün yetişti görünce hem şaşırdım hem çok mutlu oldum:) tam da şimdi şu fincanımla içtim kahvemi:D bende yemek attım fırına oturdum biraz kitap okurum belki:)

(4,552 puan) tarafından
Teşekkürler canısı geçmiş doğum günün kutlu olsun canısı ne güzel dostluklar varmış maşallah sübhanallah Allah daim etsin inşallah canısı ve şimdiden seninde ellerine sağlık ♥️
(7,243 puan) tarafından
Aminnn canım öyle gerçekten Rabb'im eksikliklerini göstermesin ❤️ çok teşekkür ederim ☺️
(4,552 puan) tarafından
Amin amin amin canısı ve rica ederim ♥️
+1 oy
(2,557 puan) tarafından
Pazara gittim geldim , temizlik yaptım, kızıma duş aldırdım yemek yedirdim şimdi de oturdum ne pişirsem diye düşünüyorum:)
(4,552 puan) tarafından
Ohhh boş durmamışiz çalışkan anne seni valla ben ıspanak yapacağım dünden mercimek çorbası var elhamdülillah yeter umarım sende menünü bulursun
(2,557 puan) tarafından
Afiyet olsun canım, ayarladım biseyler:)
(4,552 puan) tarafından
Teşekkürler canısı bide iyi bakalım sevindim
+1 oy
(1,878 puan) tarafından

Ve aleyküm selam bizde u.y.u.z olduk malesef kaç gündür ne yıkadım ne yikamadim bu kış günü olacak işmiydi diyorum 1 haftadır perişan oldum herşeyi yıka sil süpür nasıl kurtulacam derken zaman geçiyor ama kıyafetlerim kurumuyor 7 aylik hamileyim inanki perişan haldeyim sabahtan beri işe temizliğe başladım daha şimdi belim koptu diye uzandım biran önce geçsin istiyorum yoksa doğum olacak bebeğe bulaşır diye aklım çıkıyor oyuzden elimden fazlasını yapmaya çalışıyorum :'(

(4,552 puan) tarafından
Ayy çok çok geçmiş olsun gülüm yaa umarım tez vakitte geçer bu kıyamam sana yaa vallahi
(1,878 puan) tarafından
Amin amin inşallah canm bnm Allah razı olsun
(4,552 puan) tarafından
Amin ecmain kardeşim benim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 258 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Yasmin65 (611 puan) tarafından soruldu
+6 oy
98 cevap 1,569 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde MEHYASEL... (4,552 puan) tarafından soruldu
+9 oy