0 oy
49 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (16 puan) tarafından
Kızlar benim oğlum alerjik odasına halı alacağm Anti alerjik halıların hepsi polyester ben akrilik bir halı beğendim acaba çok hav yapar mı çocuğu alerjik olup halı kullananlar nasıl halı kullanıyor acaba

3 Cevaplar

0 oy
(338 puan) tarafından
Ben ciciodam sitesinden aldım. Oğlum alerjik. Toz tutmuyor. Makinada yıkanıyor. Çok memnunum
-Reklam-
0 oy
(4,173 puan) tarafından

Polyester almalısın, ben 2021 de 4800 tl akrilik halı ile odasını kapattım zemini takip eden kış haliyi annemlere gönderdim bildiğin desenli cocuklara gore 2022 de  300 tlye  polyester aldim ayda 1 kere yıkıyorum çocuk rahatladı.

Kesinlikle polyester tavsiye ederim.
(16 puan) tarafından
Sağıl canm polyesterden de üşğr diye düşündm ama tabi akrilik dedokunabilir
0 oy
(567 puan) tarafından
Pek anlamam ama bizim salon halısı akrilik yani yün kalın halılardan karışık desenli felan. Ya biz o halıyı alalı 3 yıl olacak hala 3 4 gün evde bile olmasak tüy çıkarıyor. Yani 2 3 güne mutlaka evi sürüyoeum. Hav yapıyor. Eğer çoxuk odasıysa kaymaz taban ama güzel bişey almanı tavsiye ederim. Salon olmasa bende değiştiricem orayı. Hatta kilim tarzı felan bişi mi alsam diye bakınıyorum. Çok tüğ yapıyor. Zaten ilk alındığında eve bir tüğ döküyor. Yeni alınan bu tarz halılar ilk bi kaç ay aşırı dökme yapar. Alarjikse bence tercih etme

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 50 göst.
0 oy
3 cevap 95 göst.
17 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sifanurr (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 37 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 94 göst.
11 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde &&&&&& (417 puan) tarafından soruldu

408,337 soru

12,267,633 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...