0 oy
128 göst.
Aile kategorisinde (13 puan) tarafından
Kizlar kaynana v kaybatyla yaşıyorum ev dublexs yediğimiz içtiğimiz bir malesef ben yukarı katta kalıyorum banyom lavoba falan aynı daire gibineden böyle bir hata yaptın demeyin çok uzun hikaye birazda benim salaklıg8m zaten evlilik zor bunlarla yaşmak daha zor vide bekar görümce var ellerini biseye surmesler mutfağı ben yaparım gotumcenin odasına kaymanın odasına elimi sürmem kendilerin yaparlar ama mutfak bende malesef okadar zorki birlikte yaşamak kaynat sigara iciyo ben nefret ediyorum onların yüzünden sürekli eşimle kavga ediyorum yukarısı bana ait asla silmezler ben yparim e bide aasagiylda ben ilgilendiyirum sürekli kavga ediyoruz eşimle napicam bilmiyorum

4 Cevaplar

+4 oy
(1,795 puan) tarafından
Bende gorumceyim yengem geldiğinde daha çok küçüktüm ama o bizim eve gelmeyi tercih etti ev üstüne ayrı eve çıkardık kiraya geri geldiler kalabalığa alışkın olduğu için yapamadı yanlız ben günah diye gelen giden çok oluyor bizim evden sıkılmasın diye herşeyi ben yapardım o eve makina atsa ben mutfağa girerdim herşeyi beraber yapardık hamileydi onu sahura kaldırmak bile istemezdim uykusu bölünmesin diye hepsini hazirlardim koyardım hepsini tek tek kaldirirdim yer içerdik kaldirir yıkar koyardım akşam yemegini yapardı yada annem yapardı ben gene kaldırır yıkar yerine koyardım bana hep dua ediyor o hamileliğimde yemekten sonra öyle bir ağırlık cokuyordu ama sen beni kurtariyordun diye yani demem o ki insanda biraz vicdan olacak biraz merhamet olacak eğer yoksa hicbisey beklenmez o insandan rabbim kolaylık versin sana ama yüzlerine vur mutfağa girin de yoruluyorum tek başıma de biraz belki yüzleri kızarır 
(855 puan) tarafından
Siz çok iyi birihmişinizz ama gelininiz nasıl aynı ev istedi çok ilginç gerçekten ilk kez duydum bana isterlerse hiç bir iş yaptirmayip melek olsunlar yinede istemem aynı evi
(13 puan) tarafından
Nekadar iyi kalplisiniz ama benimki tam bir yılan şeytan işi benim üzerime yıkar kacar gider ben napiyosam annesine yetiştirir bende hep böyle dua ediyorum onun karşısında onun gibi biri çıksın yaptıkları fitil fitil burnundan gelsin
(2,784 puan) tarafından
Nw guzel insanlarmissiniz okuyunca içime mutluluk geldi hep kötü görümce kayincalide postlaro okuya okuya içimiz sismisti
(1,795 puan) tarafından
Halamın kızı canm yani babam dayısı oluyor belki ondandır
Bende söyledim dedim hani hiçbirine katlanmak zorunda değilsin benim annem babam bile olsa Allah razı olsun derim geçerim ama katlanmak zorunda değilsin gelen giden bizim ev çok kalabalık bir ev bide ama şuan 3 çocuğu var hâlâ aynı evdeler annem asla karışmaz yemesine içmesine gezmesine hatta çocukları anneme bırakır gider anne kız gibi olmuşlar ben herzaman annemle babamı uyarıyorum kim olsa katlanamaz bakmaz değerini bilin günahtır diye kızarım bişey olsa tartışma olsa ben annemi babamı haksız yaparım onu tutarım çünkü ben kendimden örnek veriyim ben bakamam sanırım okadar misafire gelene gidene rahatı olmamasına rağmen bakmam herhalde yani yalan yok  
Güzel dusunceniz için de ayrıca teşekkür ederim ❤️
(13 puan) tarafından
Çok iyisin şuan bile aglıyorum biliyomusun eşimle hala küsuz Ailesiyle assagida oturuyo gelip sormuyo ya nasılsın iyimisin diye
-Reklam-
+1 oy
(3,048 puan) tarafından
Yapma otur zorla kolundan tutupta mi yaptiracaklar 

Zaten kanunen birlik oturdugun için suclular
0 oy
(4,981 puan) tarafından
Kendi katına mutfak yaptırsan
(13 puan) tarafından
Bu sefer altıda ben yapcam üstüde
(4,981 puan) tarafından
Yetişemiyorum dersin bacım.
0 oy
(855 puan) tarafından
Böyle olmaya devam edersen daha çok sızlanirsin onlarda senin ayrı evde olmanı istemezler kaynanan gorumcen ne güne duruyor onlarda yardım etsin mutfak temizliğine vs oldu olacak onların odasinida temizle kendine düşeni yap fazlasini yapma yapma yapma eşinle kavga edecegine işlerden uzak dur

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 113 göst.
0 oy
4 cevap 106 göst.
0 oy
33 cevap 687 göst.
14 Kasım 2024 Aile kategorisinde Beratcinar (3,000 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 93 göst.

407,061 soru

12,217,051 cevap