0 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde (3,603 puan) tarafından
Kızlar normalde gelişimi 11 haftalk olmasi lazımmış ama bebek 7+6 da kalmış gelişim yokmuş kalbi durmuş ilk devlete gittim Kocaeli şehir hastanesi ne gittim orda bana suni sancı verecez daha sonrasinda ise  iki saatte bir dil altı hapi ve vajinal bir iğne vurulacak dedi anestezi verilmeden canlı canlı kürtaj yapacağını soylediler anestezi hekimleri yokmuş hastanede çok azmis ve anestezi vermeden hissedeceksin acıyı ve ağrıyı dedi bende yaptirmayacak benim travmam var ben istemiyorum dedim ve ölümü bile kabul ediyorum diye imza attık sabah kalkıp özele gittim bayiltilar yaptılar 15 dakika iki saat sonra çıktım evdeyim şuan iyiyim merak edenler olmuştu yazmak istedim 

4 Cevaplar

0 oy
(4,654 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.6 aylık bebeğini kaybetmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum canım .Rabb'im doğru zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah ❤️
(3,603 puan) tarafından
Amin inşallah canım
-Reklam-
0 oy
(745 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim tekrardan kucağına almayı nasip etsin iyi yapmışsın özele gitmek ile zaten o psikolojik durumda birde onun acısını çektirecklerdi ve bu sende tranva yapacaktı  Rabbim sabrını versin tez zamanda istiyorsan yine bir evlat nasip etsin canm
(3,603 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(3,222 puan) tarafından
Cok gecmis olsun bacım bnde bu agustos ayinda 10 haftalik olmasi gereken 7. Haftasinda gelisimi duran bebegimi kaybettim acını anliyprum Rqbbim yerini doldursun saglikla tekrar dogurmayi nasip etsin inşaAllah 
(3,603 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(5,623 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun kuzum rabim sağlıklı bir şekilde tekrar nasip eder inşallah 
(3,603 puan) tarafından
Amin inşallah
(5,961 puan) tarafından
İpek kaç kere yazacam dedim ama ozelin kapalı çok geçmiş olsun sen bana yazmsin ama dönüş saglayamadim ozelin kapalı
(3,603 puan) tarafından
Saolsin canım olanilir dikkat etmemiştim ya bakarım hemen canım onada
(5,961 puan) tarafından
Tamm cnm sanada çok geçmiş olsun Allah yerini doldursun inşallah sağlıklı hayrlı evlatlar olur
(3,603 puan) tarafından
Amin inşallah canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 342 göst.
6 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,716 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 148 göst.
28 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hediye&HM (5,777 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 78 göst.
14 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anpnim (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 166 göst.

408,335 soru

12,267,545 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...