Kuzum allahim o lezyonun iyi huylu bir yag bezesi olmasini nasip etsin . Seni okadar iyi anliyorum okadar iyi anliyorum ki . Babam ansizin akciger bitmesi ve kalp yetmezliginden öldü . Annem 2019 dan beri kanser ve son evre meme , lenf bezleri , beyin , kemikler
son 2 haftadir nerdeyse hergun agladim , kizim ne olucak , bensiz ne yapar diye . Evlat olmasa bukadar insan takmaz ama muhtac olan bekleyen bir evlat var Güzel allahim onlarin yuzu suyu hurmetine sana bana butun hastalara sifa versin . Allahim sagligimizla evlatlarimizla imtihan etmesin . Cocuklarimizi kimseye muhtac etmesin . Bende bugun ilacli tomografi cektirdim cigerlerdeki damarlarin icine bakilacak ve aksi gibi tomografi sirasinda bi anda koluma inanilmaz bi agri girdi ve beynim uyustu o anda islem bitmsiti doktorlar geldi ben kolum cok agriyo dedim ve doktorun biri oooo bune diye bagirdi bi baktim iki yumurta buyuklugunde kolum sismis meger damar yolum duzgun acilmamis ve ilac cilt altina gitmis ve suan sag kolum elim haricinde omzumdan bilegime kadar okdar kotu şiş ki buzla geziyorum . Yani cenabi allah dermansiz dert vermesin yardim etsin bizlere . Ya baki , ya kuddüs . Niyet edip cekmeliymisiz seninde haberin olsun kuzum .