0 oy
313 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (926 puan) tarafından
Merhaba kızlar  eski postlardan belki hatırlayan olur

Solunum sıkıntım var yoğun  bakım vs bir sürü sıkıntı yaşadım halada yaşıyorum. En son 2021 de bana uyku apnesi tanısı kondu cihaz yazıldı ama almadım bebegim çok küçüktü psikolojim alt usttu 

Neyse şimdilerde bulunduğum şehirdeki üniversite hastanesine gittim kbb ye tekrar uyku testi yapilsin cihaz alayım diye artık iyileşmek istiyorum diye.

Neyse gittim işte sabah 8 de gittim öğlenden sonra sıra geldi ilk defa düzgün bi dr denk geldi hem kulak şikayetimi söyledim uğultu doluluk gerginlik oluyor diye muayene etti kulakta kir birikmiş temizledi.sonra kamera uclu olanla baktı kulak temiz normal burnuma baktı sonra genzinede bakalım dedi tabi bende görüyorum ekranda. Himm dedi işte ben hala bahsediyorum uyku apnesinden dr dedi ki şuan uyku apnesinden daha önemli bi sorun var 

Burunda bikac yamukluk var o hadi neyse ama genizde lezyon var ve baya büyük muhtemelen o nefes almayı engelliyor hemen ilaçlı mr çektir getir gerekirse parça almamız gerekicek dedi 

Bir yandan sevindim belkide bu solunum.sikintim ondandır o giderse düzelir die ama sonra bakınca nazofranks kanseri çeşidi olduğunu gördüm 4 yaşında oğlum var hamilelik doğum ve sonrası şu güne kadar hep hastalık zorluklar yaşadım ölümle burun burunayim hep.isyan etmek istemiyorum ama bende diğer insanlar gibi sağlıklı olsaydım hastane yolu bilmeseydim :( insanin evladı olunca daha zor hastalık ölsem çocuğum ne olur annesizlik kimsesizlik sizden dua istiyorum 

Ailem bi üzüntüyü daha kaldıramaz annem lenfoma geçirdi şuan hala takipte sorunları var babam desen kalbi var oda cilt kanseri geçirdi yakın zamanda bikac yerde daha kanser riski vs var ne olucak sonumuz bilmiyorum 

Eğer şuan sağlığınız yerindeyse sizin ve sevdiklerinizin değerini bilin.her sorunun bi  çözümü var ama hastalık illetinin yok süründürür mahveder sonu toprak 

12 Cevaplar

0 oy
(2,065 puan) tarafından
Allah şifa versin. Korktuklarınızdan sizi korusun 
-Reklam-
0 oy
(2,534 puan) tarafından
Rabbim Ya Şafi ismi şerifiyle acil şifalar versin inşallah 
0 oy
(20,820 puan) tarafından
Allah'ım şifa versin tez zamanda kurtulursun inşallah tüm hastalıklardan. 
0 oy
tarafından
Allah'ım şifa versin inşallah 
0 oy
tarafından
Bunu canı gönülden söylüyorum rabbim şifa versin. Kaç yaşındasın ?
0 oy
(9,301 puan) tarafından
Ahh canım benım çok çok geçmiş olsun Rabb'im korktuğuna uğratmasın tez, zamanda Rabb'im sifanı versin:((
0 oy
(10,991 puan) tarafından
Canım çok geçmiş olsun seni çok iyi hatırlıyorum. Kanser çeşiti tanısını dr. Mu koydu sen netten mi baktın? Eğer netten baktıysan hiç kendini üzme sonuç belli olmadan, nete başım ağrıyor yazsan kansersin diyor zaten. 
0 oy
(5,204 puan) tarafından

Öncelikle çok geçmiş olsun rabbim sifa versin korktuğunu za ugratmasın 

Beni yanlış anlamayın ama aşırı derecede isyan etmiyorum desenizde yazmanizdan anladım isyan ediyorsunuz size tavsiyem sizden daha beterler var bunları düşünerek şükretmeniz ve istan etmemeniz isyan ettikçe rabbim daha beterlerini çıkartır karşınıza ve bu halinizi aramak durumunda kalırsınız 

Belki diye bilirsiniz yorumda yazmak kolay diye inanın sizden daha beter durumdayım ama asla isyan etmiyorum ve her zaman pozitifim 

(502 puan) tarafından
MaşAllah gerçekten öylesin seni takdir ediyorum senin durumunda  zor Rabbim sana da hayırlı bir doğum ve kolaylık versin
0 oy
(2,290 puan) tarafından

Kuzum allahim o lezyonun iyi huylu bir yag bezesi olmasini nasip etsin . Seni okadar iyi anliyorum okadar iyi anliyorum ki . Babam ansizin akciger bitmesi ve kalp yetmezliginden öldü . Annem 2019 dan beri kanser ve son evre meme , lenf bezleri , beyin , kemikler :( son 2 haftadir nerdeyse hergun agladim , kizim ne olucak , bensiz ne yapar diye . Evlat olmasa bukadar insan takmaz ama muhtac olan bekleyen bir evlat var Güzel allahim onlarin yuzu suyu hurmetine sana bana butun hastalara sifa versin . Allahim sagligimizla evlatlarimizla imtihan etmesin . Cocuklarimizi kimseye muhtac etmesin . Bende bugun ilacli tomografi cektirdim cigerlerdeki damarlarin icine bakilacak ve aksi gibi tomografi sirasinda bi anda koluma inanilmaz bi agri girdi ve beynim uyustu o anda islem bitmsiti doktorlar geldi ben kolum cok agriyo dedim ve doktorun biri oooo bune diye bagirdi bi baktim iki yumurta buyuklugunde kolum sismis meger damar yolum duzgun acilmamis ve ilac cilt altina gitmis ve suan sag kolum elim haricinde omzumdan bilegime kadar okdar kotu şiş ki buzla geziyorum  . Yani cenabi allah dermansiz dert vermesin yardim etsin bizlere . Ya baki , ya kuddüs . Niyet edip cekmeliymisiz seninde haberin olsun kuzum . 

0 oy
(2,089 puan) tarafından
Allahım evladına bağışlasın inşallah çabucak atlat biz anneler herzaman evlatlarımız için güçlü olmak zorundayız umarm en kısa zamanda sapasağlam olup evladınla ilgilenebilirsin❤️
0 oy
(502 puan) tarafından
Rabbim seni evlatları na evlatlarını sana bağışlasın tez zamanda şifalı versin 

Sana ve şifa bekleyen tüm hastalara üzme kendini 

Rabbim büyük onun kudreti sonsuz 
0 oy
(7,109 puan) tarafından
Seni hatırlıyorum canım Allah sana şifa versin inşallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 92 göst.
18 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Lavanta... (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 144 göst.
9 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Rvyda (1 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 44 göst.
8 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde sweetlady (875 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 248 göst.
2 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde A.Sura.K (2,290 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,733 soru

23,669,748 cevap

309,482 kullanıcı

...