0 oy
602 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Görümcemi sırf görümce diye sevmiyorum tabiki atistigimiz konular oldu özür diledik vs ama ben eski tartışılan konulardan tekrar kavga ettim sevemiyorum o kadını iyiliği de dokundu ama siz olsanız görüşür müsünüz 

19 Cevaplar

+2 oy
(580 puan) tarafından
Bit kadar iyiliği dokunan kimseyi unutmam ben. Sırf görümce diye sevmemek anlamsız bence ben severim kendini iyidir sağolsun 
-Reklam-
+2 oy
(17,884 puan) tarafından
Bizim fikrimizin senin için önemi var mı yani aldığın tavsiyeyi uygulayacak mısın yoksa içindeki öfkeye göre mı hareket edeceksin ?
+2 oy
(4,296 puan) tarafından

Yorumlara da göz attim tek diyeceğim 

KESKİN SİRKE KÜPÜNE ZARAR 

tarafından
Aynende öyle++
tarafından
Ne dmk istedin yani ben mi abartiyorum
+1 oy
(4,380 puan) tarafından
Sırf görümce diye sevmiyorum ne demek ? Eşimin kardeşi ya da ablasıni sevmek için extra çaba harcarim çünkü eşimin kardeşi. Eğer kötülüğü dokunmuyorsa neden sevmiyim bu nasıl bir kafa.
tarafından
Görümce çünkü adı üstünde
(657 puan) tarafından
Sen gürümce değilsin sanırım bune kin öfke bacım.
Bende gürümceyim benimde gürünce lerim var hiç böyle bir şey görmedim.
(17,884 puan) tarafından
O da arkadaşı sırf gelin diye sevmiyordur bence hisleri karşılıklı:)
(4,380 puan) tarafından
Valla bir görümcem var hani kanlı bıçaklı asla olmadık ama küçük tartışmalarımiz oldu ama ben kin tutmuyorum hep düzeldi ama mesafeylik. Yıllar geçtikçe sen onun huyuna o senin huyuna alışıyor şuan çok iyi aramız. Çok büyük şeyler olmadıkça kötü olmaya gerek yok illaki yan yana geliyoruz çünkü.
+1 oy
(691 puan) tarafından
Bence görüşmemek için bahane arıyorsunuz
tarafından
Sürekli açık arıyorum evet ajajaj
+1 oy
(4,746 puan) tarafından
Bu görümcelerden kayinvalidelerden ne istiyorsunuz yahu :) kendi diyorsun özür diledik sonrasinda eski konularadn tekrar kavga ettiM diye iyiliği de dokundu diyorsun e sorun ne o zaman 
+1 oy
(745 puan) tarafından
Görümce yok

Elti. Yok

Kaynana yok 

Seviyorum bu hayatı:))
(3,553 puan) tarafından
Hayat sana güzel ozmn ☺️
+1 oy
(4,063 puan) tarafından
Siz görümce olacak mısınız? Özür diledik diyorsanız, sizin de hatalarınız var demek ki. Belki o da sizi bu denli sevmiyordur
+1 oy
(691 puan) tarafından
Ne saçma sapan bi tabir sırf görümce diye sevmiyorum ? Karşınızdaki her şeyden önce bir insan ve eşinizin ablası ya da kız kardeşi. Sevdiğiniz adamın büyüyüp yetiştiği aileyi bu kadar ötelemeniz ne kadar saçma. Benim görümcem var elhamdülillah ablam gibi , bende bi görümceyim yengeme karşı hep sevgi dolu ve yardımcı biri olmaya çalışıyorum. Anlaşmazlıklar olsa da biri eşimin ablası biri abimin eşi onların mutluluğu benim mutluluğum neden durduk yere huzursuz olalım
tarafından
Benle uğraşan belasını buluyor zaten
(3,165 puan) tarafından
O bela bir gün seni bulmasın seyma  ne düşünürsen onu yaşarsın☺️
tarafından
Canım öyle deme o benle eşimin arasına girdi şimdi kendisi kocasının ailesini kotuluyor ee ne oldu
+1 oy
(13,095 puan) tarafından
Buraya daimi görümce postu açıyorsun fark ettiğim. Kadın da seni sevmiyor muhtemelen görüşmezsin olur biter uzatmaya gerek yok ki bunu. Hatalı olduğun yerleri de söyledik madem sevmiyorsun görüşme de dedik. Umursama yok say
tarafından
Aynen canım ama çok mağduru oynuyor samimi değil
+1 oy
(1,783 puan) tarafından
Zor durumda kaldığında bana bir çay kaşığı uzatdiysa tuz olsa bağrıma basarım ✓felsefem bu
+1 oy
(717 puan) tarafından
Görümce görmeyeyim seni ömrümce bu kuralı uygularım bi zararını görmedim
+1 oy
(499 puan) tarafından
Görümce olan ben bu postu beğenmedim  :D
+1 oy
(310 puan) tarafından
Peki o seni seviyomu genelde duygular istemsiz karşılıklı olur ( çoğu zaman )
tarafından
O ben onu sevmiyormusum gibi davranıyor ama beni kotuluyor sağa sola abi o beni sevmiyor diyor sence ???
0 oy
(7,431 puan) tarafından

Görüşürüz.  1 tane gorumcem var eltim de yok. Aramız iyi sayılır 

Sevmiyorsan görüşme 

0 oy
(217 puan) tarafından
Ben bit kadar diye bile söyleyemiyorum

O derece sevmiyorum.
0 oy
(138 puan) tarafından
Asla sevmem tanıştığımız ilk andan itibaren beni yok saydı ezmeye çalıştı ama asla takmadım onu kavgaya bile girmem kendini bişey sanmasın 
0 oy
(556 puan) tarafından
Sırf görümce diye sevmiyorumu okuduktan sonra irrite oldum 
0 oy
tarafından
Her ne oldu bu dereceye geldi konu? 

2tane görümcem var biri ablam diğeri kız kardeşim 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,038 göst.
27 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 625 göst.
4 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 182 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde &Huzurum25& (4,721 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 314 göst.
22 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _Reyhan-0 (1,747 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,611 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...