0 oy
102 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (16,327 puan) tarafından

Daha önce hiç yapmadım desem dalga geçer misiniz :D 

Niden mi ? Çünkü ben hamur işi sevmiyorum o yüzden bı deri bı kemik geciyorum :D 

Ama burda çok görüyorum bı denemek istiyorum ama bana tutacak bı tarif lazım hadi bakalım hamarat gacilar dökülun marifetlerinizi :happy: 

6 Cevaplar

0 oy
önce (3,464 puan) tarafından
Nefis yemek tariflerine bakıp yapıyorum :)) birde oğluma kahvaltıda şipşak hazır olsun diye yufkayla yapıyorum :)
-Reklam-
0 oy
önce (169 puan) tarafından
Ben mayasız hamur yoğurup çok ince olmayacak şekilde açıyorum sonra iç harcını koyup döküm tava da pişiriyorum 
0 oy
önce (17,092 puan) tarafından
Hamur açmayı öğrenmek :) misal ben bilmiyorum yapmıyorum :)
0 oy
önce (4,736 puan) tarafından

Biliyorsun ben konyaliyim hamur işi bizden sorulur :D mayalı hamur yaparım ama kabarmasini beklemem incecicik açarım iclerim tüplü sacda pişirim devamkeee tereyağı ile de yagladinmi offf

0 oy
önce (338 puan) tarafından
Mayayi ılık yarım su bardağı su ve yarım su bardağı sütle aktifle, un ile tuzu kaba al göz kararı üzerine Mayayi kat yogur  bu kadar yarım saat dinlensin yeter ( 5 su bardağı un yetiyor ) 
0 oy
önce (1,587 puan) tarafından
Un su tuz aldığı kadar un :D ben mayasız yapıyorum iç harcı da kıymalı bayılırım 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 199 göst.
24 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1111 (311 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 110 göst.
0 oy
7 cevap 109 göst.
1 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde 1111 (311 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 64 göst.

405,664 soru

12,155,159 cevap

36,589 kullanıcı

...