0 oy
191 göst.
Aile kategorisinde (2,458 puan) tarafından
Kızlar bilenler biliyor biz kaynanamgille görüşmüyoruz. Birçok olay oldu 5 aydır gitmiyoruz evlerine, onlarda birkaç geldiler konuşmak için falan. Bugün kaynanam aradı beni haftasonu günüm var eşin izin verirse gel dedi. Bende bugün grip oldum, anne hastayım ama iyi olursam, eşime de sorarım belki gelirim dedim. Birkaç saat sonra eltim aradı yarın sana gelicem müsaitsen diye, konuşurken kaynanam onuda aramış poğaça tatlı yap haftasonuna falan diye. Sizce gitmeli miyim? Aylar önce kaynanamla bu yüzden küsmüştüm, misafirine sadece eltimi çağırdığı için. Eşim sen bilirsin dedi, eltin gidecekse git istersen dedi. Aşırı kafam karışık, asla kaynanamgille eskisi gibi olmak istemiyorum böyle aşırı sakin bir hayatım var. Ne dersiniz 3-4 saat oturup gelsem mi ne dersiniz

5 Cevaplar

+1 oy
(2,312 puan) tarafından
E kavga sebeplerinden biri seni çağırmamasi ise bu defa çağırmış dikkate alarak bence gidebilirsin canım 
(2,458 puan) tarafından
Kavga sebepleriyle alakası yok aslında. O süreçte küs olduğumuz için çağırmamış. Bize geldiklerinde de eşim bunu annesinin yüzene vurdu. Neden gelin ayırıyorsun falan diye. Kaynanamı gram sevmiyorum, resmen içimden gelmiyor ne yalan söyleyim
(2,312 puan) tarafından
İçinden gelmiyorsa gitme canım emin ol tadını almayacaksin
(2,458 puan) tarafından
Keşke eşim net gitme deseydi çok iyi olacaktı. Şimdi gitmeyince ben suçlu onlar iyi olacak gibi geliyır
-Reklam-
0 oy
(11,053 puan) tarafından
Benim kaynanada da bi huy var evlendim evleneli hic bi insan icine cikarmadi kebdisi bi yere gitti gelinim diye yaninda goturmedi esimin akrabalari kaynanami davet ederken beni de davet ettiler soylemedi bile bana hanerim olmadi bisey oldu kaynanama misafir gelecek olurdu beni davet ederdi giderdim hizmette kusur birakmazdim bisey olurdu ertesi gun arar yok yok bi da hic biseye cagirmicam seni derdi bunlar once corbo salgin hastaliklar gibi seylerdi sonra cocuk kucuk diye oldu gun yapmislar beni de katmak istemisler kebdi girmis yok o girmez demis sebebi de esim yeni ise baslamisti durumum yokmus bi soraydin kendin yok demeden biri cagirir evinde kedi var cocugu turmalar biri bahcesine davet eder ari var cocugu sokar kendi evine misafir alir benim oglan oynarken bi yerini carpar acitir aglar o bahane olur surekli boyle bende bi daha cagirsa da gitmem esime soylememistim bunu gecen halalar bizi cagirmislar kaynanam aradi soyledi yok bizim plsnimiz var dedim gitmem ben bundan sonra 
(2,458 puan) tarafından
Bende hiç istemiyorum, çünkü o zaman çağırmadı. sırf eşim söyledi diye çağırdı, zaten söylerken bile **** uyuzdu konuşması
(11,053 puan) tarafından
Gonulsuz konustuysa sakin gitme istenmedigin yerde ne isin var bosver
0 oy
(70 puan) tarafından
Dünya birilerine küsecek kin güdecek kadar uzun soluklu bir yer değil ne yaparsan o gelecek seninle ahirete

Eğer dedikodu vs olacak bir ortam değilse git hem sana farklılık olur hem kayınvalidenin gönlü hoş olur
0 oy
(4,261 puan) tarafından
Ben sadece esin izin verirse gel kısmına şaşırdım. Kaynanana gitmek için izin mi aliyorsun ?
(2,458 puan) tarafından
Devamlı evlat ayırdıkları için eşim tepki verdi artık bıktım diye
(4,261 puan) tarafından
Çok kötü bir durum. Kaynanan sana karşı nasıl peki
(2,458 puan) tarafından
O da ayrım yapar. Aramız iyiyken bile biri gelecek olsa eltime  şunu yap der bana demez asla
(4,261 puan) tarafından
Küçük çocuğun filan mı var canım belki seni düşünüyordur
(2,458 puan) tarafından
Alakası yok, eltimin 3 çocuğu, benim tek kızım var. Biz beraber yaşarken bile eltim oturmaya gelince hemen ona şunu pişir, çay koysan falan derdi. Adamı çok güzel dışlar kaynanam. Şimdide grip olduk kızımla, bu bahaneyle hiç gidesim yok. Ama eşim bana bıraktığı için bahane bulmam lazım hemde çok mantıklı
0 oy
(17,451 puan) tarafından
Bence mesafeli olmak iyidir ne küs ne içli dışlı ol 
(2,458 puan) tarafından
Yani gidiyim mi
(17,451 puan) tarafından
Git aile içinde çok büyük kavgalar olmadığı müddetçe küslük iyi değil bence. Atmış bir adım geri çevirme bakarsın yine aynı bu sefer mesafe koyarsın

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 424 göst.
17 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Elifnur06 (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 533 göst.
3 Ocak 2021 Aile kategorisinde Ayse.... (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 124 göst.
1 gün önce Aile kategorisinde Zehraoyku (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 173 göst.
18 Aralık 2024 Aile kategorisinde Gizem_clk21eker (1,038 puan) tarafından soruldu

407,060 soru

12,217,132 cevap

36,808 kullanıcı

...