0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (954 puan) tarafından
KIXLAR 2 saattir araidai kusuyor  duş aldırdım ateşi yok cok sukur akşam yemeğini yedik kusmaya başladı DUNDE karnım agrıyor diyodu bugun saglık ocağına götürdüm iburamin zero şurup ve agrı kesici yazdı az once tatlı yedi bir  parca yine kustu ne yapsam gecer kızlar 

5 Cevaplar

0 oy
(2,105 puan) tarafından
Aynı durumdayız benimde 3 yaş kızım bugün kusmaya başladı napcam bilmiyorum geçmiş olsun 
(954 puan) tarafından
Tesekkur ederim canım Allah razı olsun agrı kesici verdi. Soguk algınlığı şurup  verdim  yine. Kustu
-Reklam-
0 oy
(1,715 puan) tarafından
Salgin var. Ishale de donusturebilir. Mide bagirsak enfeksiyonudur kesin. Midesini fazla zorlamayin. Bol bol su tukettirin ya da hafif seyler mesela muz, cubuk kraker gibi
0 oy
(1,502 puan) tarafından
3 yaşımda benim kızda iki gündür aynıyız kusuyor hem ateş oluyor ateş düşünce şu gibi terliyor 
0 oy
(114 puan) tarafından
Benim kızda 4 yaşında aynı durumdayız benim midemde ağrı onunda. Kusması var bin önceki günün gecesi başladı gece boyukusyu dün sabahda uyandığında kustu çocuk doktoruna götürdük senin ilaçtan bide probiyotik toz verdi bulantı ilacı yazdı almadım ama midem bağırsakların benimde fena inşaallah geçer nasıl bi salginsa doktor sulardan oluyor dedi
0 oy
(4,139 puan) tarafından
İki saatte kaç kere kustu? Geçmeyen bir kusmaysa kanında mikrop olabilir . Benim de kızımda başıma geldi ateşsiz kusma. 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 232 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,417 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 38 göst.
0 oy
2 cevap 87 göst.
4 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde senykll (445 puan) tarafından soruldu

406,258 soru

12,180,325 cevap

36,676 kullanıcı