0 oy
262 göst.
Diğer kategorisinde (16,416 puan) tarafından

Şu siyah sanırim yanmış yağ ve gitmiyor telleyince de kalıyor tamamı gitmiyor çözüm bulan varmı acaba ? 

image

image

6 Cevaplar

0 oy
(2,312 puan) tarafından
Bnde bekliyim burda genelde telliyorum ama içimde el vermiyor boyası kalkar diye, üst rezidans kısmına karışamıyorum zaten 
(16,416 puan) tarafından
Evet orası temizlenemiyor fıtık oluyorum baka baka.
(2,312 puan) tarafından
Ahah aynen hele şu fanı da tam krizlik :) temizliyorsun orası kalıyor ya öylece kabak gibi
(16,416 puan) tarafından
Benimde yeni bide dediğin gibi tellemek de istemiyorum cok
(5,866 puan) tarafından
amway firin jeli var fircali. kendi fircasiyla surup bes dk bekletip kagit havluyla siliyorum. sinrada bezle duruluyorum. tele gerek bile kalmiyor
(16,416 puan) tarafından
Her yerde varmı o dediğin bu lekeleri de götürür mu
(5,866 puan) tarafından
o bidalardan dort kiseden arka panel söküluyor genelde pervaneyi de onu sökup temizliyorum da pervaneye nadir giriyorum herzaman okadar ugrasamam sok tak
(5,866 puan) tarafından
aynn trendyolda falan var . beyazlar icin de toz leke cikaricisi var onu kullaniyorum.  mı annem cifini ve yer silme locunu kullanio da ben onlari sevmedim yani cifi pahali. ben cok kullaniyorum bana dayanmaz. yer yizey silme licu da kokusuz ben kokulu yuzey temizleyici seviuorum.tee ben cocukkenfen beri kullanir annem . bende evlenince kullanmaya basladim
(2,312 puan) tarafından
Aynen orayı eşim sökecek bir gün benim elimden çok gelmez böyle işler:)
(2,312 puan) tarafından
Bnde bı bakayım canım sağol
(16,416 puan) tarafından
Yok benim fiş.arkada orası tehlikeli cikaramam Ama dediğine bı kalayım
-Reklam-
0 oy
(12,904 puan) tarafından
Canım hafif ısıtıp sirke karbonat karışımı sık ve kapat kapağını bu kimyasalsız çözüm. 
(16,416 puan) tarafından
Götürur mu lekeleri ovalamadan terlemeden
(12,904 puan) tarafından
Valla bende işe yarıyor bir de glint diye bir bitkisel çıkarıcı var o kesin çözüm canım,Bi şişe al netten aspiratör kıyafet lekesi fırın sadece bezi sür yeter o kadar diyeyim kokusu da yok denecek kadar az o domole falan benzemiyor
0 oy
(437 puan) tarafından

Fırını ısıt canım , yağ sökücü sık tüm yağlar dökülüyor sonra sil. İşin sırrı sıcaklık yani :D

(16,416 puan) tarafından
O zaman zehirlenme garantili :D
(437 puan) tarafından
Aa yok kız ben her fırını açınca yaparım hiç birşey olmadı daha bu zamana kadar
0 oy
(66 puan) tarafından

Etkili temizlik için buhar makinesi şart galiba geçen karşıma çıktı. Sen sorınca sana da atıyım dedim ama deterjan olarak ne kullandı bir fikrim yok. 
(16,416 puan) tarafından
Bu benim firinla aynı ama bu kadar detaylı giremem ben
0 oy
(3,477 puan) tarafından
Fırın tepsisine biraz su koyun daha sonra 70-80 derece civarı fırını çalıştırın içerideki su buharlaşsın sonra fırını kapatın kolaylıkla çıkıyor
0 oy
(13,533 puan) tarafından
Fırın tepkisine su karbonat limon dilimi beyaz sirke köy fırını 180 derecede çalıştır canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 41 göst.
0 oy
0 cevap 23 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nur_3838 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 30 göst.
17 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bsena (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 44 göst.

407,015 soru