0 oy
51 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (336 puan) tarafından
Kızlar başına gelen var mı yatamıyorum kaburgam batıyor sanki nefes alamıyOrum

5 Cevaplar

0 oy
(8,036 puan) tarafından

2 sezeryan oldum başıma gelmedi. İhmal etme bence 

-Reklam-
0 oy
(1,955 puan) tarafından
İlk sezaryenimde boynumdan kuyruk sokumuna kadar bütün sırtım ağrıdı. 15 gün felçli gibi yattım kafamı asla dik tutamadım . Boynuma viks sürdüm. Eşim 2 saatte bir sıcak su torbası getirip sırtıma yerlestiriyordu. 15 güne geçti. 2.sezaryenimdeki anestezi uzmanı anlattı. İlk sezaryende kalın iğneyle anestezi yapılmıştır ondan olmuştur dedi. 2.si ameliyathane buz gibiydi resmen donmustum. Sezaryen acısından bin beter o ağrı
0 oy
(563 puan) tarafından
Doğum ne zamandı
0 oy
(737 puan) tarafından
Belden uyuşturma mi oldun uyusturma yaparken bastırdilarmi yada kendini çok kasmis olabilirmisin bende skolyoz var yedi defa denediler sonunda iğne girdi uyusturuldum doğum sonrasında doğum yerimden çok kaburgalarimdan geçtim sırtımdan çektim ağrı canım 
0 oy
(365 puan) tarafından
 doğum esnasında bebeği çıkartmak için baskı yapıyorlar bir hissetmiyoruz Çünkü belden de oldum genelde oldum İkisinde de kaburgam ağrıyordu yani spinal anestezi ile kaburga ağrısı alakası yok bence tamamıyla çocuğu çıkartmak için bası yapıyorlar ondan kaynaklanıyor 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 11 göst.
0 oy
2 cevap 88 göst.
4 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 61 göst.
9 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sena98 (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 62 göst.
27 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pakize333 (2,489 puan) tarafından soruldu

410,198 soru

12,335,293 cevap

39,344 kullanıcı

Kategoriler

...