+1 oy
105 göst.
Diğer kategorisinde (109 puan) tarafından
Kızlar yaklaşık 3 senelik evliyiz.severek evlendik.esim genel olarak sessiz sakin biri.kotu alışkanlığı vs.hok .temiz adam Allah var.ama bizim aramızda çok ciddi iletişimsizlik var.ben çok hareketli duygularını açık eşlere yaşayan ,cıvıl cıvıl bir insandım.icim öldü sanki.ne duygularımı ne düşüncelerimi eşime artık aktaramiyorum.yani ortak noktamız neredeyse sıfır bir türlü uzlasamiyoruz.aslimda ikimizde uyumlu insanlarız.esim isten gelir.tv izler telefon oynar .öyle boş boş ta olsa bakar.sohbet muhabbet sıfır.anliyorum yorgun oluyor falan ama izinli günlerinde de aynı.sosyal hayatımız yok gezme tozma yok.bide bizim çocuk var o da çok zorluyor.hep evdeyiz .dört duvarda ve sohbet dahi etmeyiz.boyle söyleyince derin derin konualrsan bahsetmiyorum.napiyorsun ,günün nasıl geçti.yaa birbirimize hicbisey anlatmiyoruz bile.ben sürekli konu bulur konusurdum sohbet ederdim sakalasirdim.ama ondan karşılık göremiyorum.esim çok iyi efendi ama ben artık kendimi çok değersiz hissediyorum.herseyin ilkini benden bekler.cinswl hayatımız da karmarisik düzensiz.triplenir eder.ben ona yaklaşmadan yaklaşmaz.asiei nazlanir.halbuki ben istediğini bilirim.ya da arayı aşırı açarız bana hiç normal gelmior iste.maddi yönden onu sarsacak bir harcama yapmam.hatta tek harcamam sigara.ne bileyim yemeğidir camasiridir hep tertemiz hep sıcak yemek yaparım.ilgi alaka sinirsjz herşey.ama karşılık alamıyorum.beni sevdiğini biliyorum ama güzel söz yok bir özledim lafını duyamam.bubkonuda çok dertliyim.o nasıl davranıyorsa sende o şekil davracaksin dedim kendime.bugun 3. Gün .hiç konusmuyormusuz.tek konuşan benmişim demek.cocuk uyuyor evde bir sesszlik.o TV ye ben telefona.cok bunaldım.esimk çok seviyorum ama artık bıktım bu sessizlikten ,ilgisizlikten.civil cıvıl olmak istiyorum mutlu olmak istiyorum.severek evlendim evladımız var .işi gücü yerinde.cok şükür sukredecek o kadar şey var ki.ama bu adam beni deli ediyor.somra herkes simariklik yaptığımı dusunuyor.kocan dört dörtlük diyorlar.adam iyi ona lafım yok.ama bende kötü değilim ki.benim zoruma giden ,yaşanması mümkünken yasayamadigimiz mutluluklar.su gibi akıp gitmeliyim şu yaşımda.50 yaşına gelmiş kadın gibi o da 60 yaşında adam gibi.iletisim yok sosyal hayat yok.ilgi alaka yok.o çalışır katık getirir.ben pişirir aş yaparım.sanki tek amacımız buymuş gibi.herkese ciddi gelmeyebilir bu meseleler ottan boktan diye düşünebilirsiniz.ama bendeki psikolojik çöküş artık.ve dönemsel bişey değil.hep bu şekilde.hayatimin sonuna kadar da böyle geçecek ,hep eşimden ilgi alaka bekleyecem.bekleme demeyin kızlar olmuyor.nasil olurda bir kadın eşinden bunları beklemez.off çok bunaldım bu düşüncelerden . napacam bilmiyorum.konussamda adamla boş.derdin ne .rahatin yerinde evdeyim oturuyorum sessiz sessiz ne istiyon diyor.beni daha da çıldırtıyor.

3 Cevaplar

0 oy
(130 puan) tarafından
Aynı seyleri yaşıyoruz bunu okurken kendimi gördüm resmen birde bizde kısıtlama da var tek başıma hatta kimseyle dışarı çıkamam sadece annemlere gidip gelirim o kadar başka bişey yok çok sıkılıyorum ikizlerim.var aşırı bunaliyorum ama anlamiyo bende napicagimi bilmiyorum 
(109 puan) tarafından
Benjmki kisitlamaz.ama gurbetteyim kime gideyim.diz boyu kar 6 aylık bebeyke nereleri gezeyim.of of
(130 puan) tarafından
Ya bu dışarı konusunu nasıl hallediyosunuz benimki hiç konusunu bile actirmaz
(109 puan) tarafından
Az önce gördüm postunu.yas farkı büyük etken tabi ama sizde artık coluklu çocuklu insansınız.cocuklari bahane edip çık canım.evde durmuyor bunaldilar de.parka goturecen de çarşıya cikaracam de.yaninizin alman mantiksiz.sadece haber verirsin olur biter.yok gidemezsin mi diyor.o zaman gel sen çıkar de.sen mı gelirsin ben mi götüreyim de.boyle olmaz çünkü.ya ona emrivaki yapacaksın.ya da sorumluluk yukleyeceksin.bi zmaan sonra sıkılır müsade eder
-Reklam-
0 oy
(126 puan) tarafından
Aynı şeyleri yaşıyoruz yeminle bide bazen konuşurum ona bişiler anlatırım cevap alamam sinirlenirim telefonu bahane ederim en ufak şeyde bağırırım sesimi kavgayla iletmeye çalışırım bende baktım olmuyır çekildim ben 10 gün yanaşmasam yanaşmaz düşük tehlikem var ilişki ztn yok hatta bazen oğlumla yatarım oğlumla kalkarım ondan önce yemek yerim o gelince hazırlar veririm ama onunla olmam iyimi bilmiyorum ama böyle yaparak kendinden soğutuyorlar sonra da ne var bukadar abartılacak oluyor
(109 puan) tarafından
Evet soğuyorum.aslinda çok seviyorum ve karşılık görmediğim için nefret ediyorum.cok kırgınım ya.tum duygularım düşüncelerim hislerim o kadar derin ve anlamlıydı ki o kadar aşıktım ki kocama.koca bir hiç olmasından çok korkuyorum.ve üzgünüm o şekilde bir evlilik devam ettirecek olmak beni daha da yıpratıyor.degismiyor ne yaparsam yapayım.evliligimi tek basima yaşıyorum ve herşeyi rafa kaldırıp tek başıma yürüyorum sanki bu yolu
(126 puan) tarafından
Keşke bunu başlarda anlasayıkda ona gör davransaydık
0 oy
(1,612 puan) tarafından
İsteklerin kadın fıtratına uygun İstekler gayet normal birsey seni anlıyorum. Maalesef erkekler eğitimsiz düşüncesiz sadece maddi görevleri var sanıyorlar doğru değil. Peki isteklerini açık açık dile getirdin mi kendiliğinden yapmasını mi bekliyorsun biraz anlatmaya çalış beklentilerini söyle belki anlayabilir seni 
(109 puan) tarafından
Söylüyorum mal gibi beni manipüle ediyor.sanki ondan dağları delmesini istiyormuş gibi.cok ilgisiz davranıyorsun bana dedim.cocuk musun sen dedi.aha 3. Gün konuşmuyoruz. herşey eve ekmek getirmek değil canım.kendimi çok eksik hissediyorum.. gurbetteyim yalnızlık cekiorum zaten.hal böyle olunca insan daha da bunaliyor

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 501 göst.
0 oy
1 cevap 26 göst.
0 oy
11 cevap 244 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde 34. (387 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 38 göst.

408,340 soru

12,267,763 cevap